Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: SeVeN Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 16.09.04, 01:31
      Z taką kobietą przynajmniej w zimie ciepło. A tak na całkiem poważnie to
      proponuje lewatywę przed każdym spotkaniem z facetem (oczywiście nowym bo ten
      jak uciekł to raczej nie wróci)
    • Gość: SeVeN [...] IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 16.09.04, 01:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mm Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:41
        jestes cham
    • Gość: md1 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.04, 10:56
      ...nie ma to jak przyjac purozaura na twarz... raczej wroci (zakladajac ze nie
      zafundowalas mu oczyszczajacej maseczki z kalu, ani nie odpierdzialas zadnej
      czesci twarzy), co tu duzo mowic, chlopak mial pecha bo od zawietrznej
      zaatakowal - no i oberwal z grubej rury, z reszta czy warto czekac? ty
      ofiarowalas mu cos z glebi twojego wnetrza a on tego nie docenil...
    • Gość: Bączek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magtel.net.pl 18.09.04, 17:04
      Biedna Pierdzina pamiętaj kiedy ruchasz sie z chlopakiem zakladaj worek foliowy
      na dupe, chociaz to moze nic nie dac bo jak pierdniesz to rozwalisz siatke a
      chlopaka odrzuci na 5m(jeśli walisz jak z shotgun'a)
    • Gość: Krzys Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 18.09.04, 23:20
      haha ja tez chce :P pusc mi takiego pierda tez na twarz .. :P
    • Gość: Doradca Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.04, 09:04
      Wiesz co?! Ludzie powinni myc dupsko!! Szkoda ze jak ci pochwe lizal to mu sie
      nie zeszczalas, a potem baczura na dokladke. Wtedy to juz by byl chodzacym
      szczesciem. A, i jeszcze powinniscie sie potem pobawic w stawianie kloca na
      penisie, i liczyc jak dlugo postoi. Tylko sraczusi nie pusc.
    • Gość: Oleńka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:05
      uuuuu ale syyyf hahaha..."nie czułam sie zbyt czysta"...
    • Gość: Extasy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl 20.09.04, 21:58
      jak dla mnie to robisz sobie jaja z ludzi,ciekawe czy to co piszesz jet prawda,załoze sie ze nie, zreszta nawet jak to prawda, to niezła laska z ciebie,dziewczyno,jak mozna puscic "baka" w takim momencie,poprostu rozwalilas mnie tym,lepiej zacznij robic lod* chłopakom niz oni ci maja liza* bo znowu walniesz gafe..........albo wogole sie nie bzyka* bo jak ja bym zrobiła cos takiego to wstydziłabym sie pokazac swojemu chłopakowi na oczy
      • Gość: s8_to_pedały [...] IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:04
        • Gość: Lo|Q Nie przejmuj się Sabino IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.09.04, 18:48
          Zapewne większość "tych" ludzi, ktorzy tu sie wypowiadaja, to albo dzieci z
          papierosem w mordzie, albo tzw. mlodziez, ktora nie doswiadczyla nawet
          pocalunku od dziewczyny. Mowie o panach bo dziewczyny raczej dojazaly.
          Ja na miejscu tego faceta zaczalbym sie smiac, bo co taki maly baczek mu
          zrobil?? hyhy... powiedz mu, ze go bardzo kochasz i ze pierdnelas nie dlatego,
          zeby mu zrobic na zlosc, ale z podniecenia.
    • Gość: Bubo bubo Re:BUAHAHAHAHAHA!!!!!!! IP: 212.244.126.* 21.09.04, 19:21
      Nie no,koleżanko jak uciebie tak wygląda gra wstępna,to ja nie chce wiedzieć co
      robisz ja sie rozkręcisz....hehe
    • Gość: Skibot Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:04
      Każda panienka gruba czy cieka jest dla nas wielka wiec dla nich klekam - o was
      piosenka PODMYWAJCIE SIE DZIEWCZYNY bo nie znacie DNIA ANI GODZINY!!! ;D
      Sabina!Myj dupe!!!
    • Gość: BuS Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 20:07
      lol =] Zesrac sie gosciowy na pysk =]
      Dobrze ze anala nie robiliscie bo wtedy by miał przerabane
    • Gość: LOL Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.09.04, 22:24
      Padam!!!
      Ktoś sobie jaja zrobił i proszę powstała całkiem ciekawa strona – wszyscy w
      temacie :))))))))))))))))))) BEKA !!!
      Pozdrawiam
    • Gość: pepe Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:41
      niesamowite, Sabinko masz nasrane we łbie.wykorzystaj jeszcze inne dziury
      twojego ciała, będzie ciekawiej,buaaaaaa
    • Gość: Diabełek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 25.09.04, 17:29
      laska zaostra jestes<lol2> nie przejmuj sie jak kocha to wróci to tylka bak z
      dupy:):)
    • Gość: isztar biedaku mu!!! IP: 213.17.234.* 26.09.04, 21:46
      cóż Sabino chłopakowi należy tylko wspólczuć...no ale jak to mówią biednemu
      zawsze wiatr w oczy;>
    • meggiegy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 23:24
      sory ale jestem z moim facetem już ponad pięć lat. kochamy się . w zyciu są
      różne zaskakujące sytuacje. porozmawiaj z nim szczerze. wyjaśnij,że my kobiety
      mamy inną budowę tam na dole nie jest tak łatwo. zobaczysz,że po szczerej
      rozmowie jeszcze będziecie sie z tego razem śmiać
    • Gość: Stefan_Pierdzizuk Poradnik dupodajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:33
      No dobra, krotka pilka z mojej strony:

1. Przed dymaniem trzeba sie wypierdziec, najlepiej na balkonie, ale tak
      porzadnie z pogwizdem! Po tej operacji dobrze jest sprawdzic czy nie poszedl za
      tym jakis kleks.
      2. Wskazane jest wyszorowanie dupy. Kto wie, moze oprocz pierda bylo tam
      jeszcze cos co twoj chlopak zauwazyl np: kupe.
      3. Twoj chlopak mial prawo tak sie zachowac. Jak bys sie czula z gownem w na
      ustach? Z pewnoscia nic przyjemnego, nieprawda? Fakt ze sie do ciebie nie
      odzywa jest tego potwierdzeniem.
      4. I ostatnia rada. Umyj cycki. Wiadomo, moze i to zawazylo na ucieczze twego
      partnera.

doradzal dr. S. Pierdzizuk
    • Gość: Panny z Piły Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.215.* 28.09.04, 15:14
      Droga Sabinko!!! Nam też się to często przydaża, ale nasi chłopcy uwielbiają
      taką perwerę.Uwielbiają smród z naszej dupci, a jak wiemy, że beDzie minetka to
      przez tydzień sie specjalnie nie podmywamy. WIĘC O CO CI CHODZI KOBIETO!!!
      JEST OK. Co się łamiesz, że uciekł ci mały bączek.
      Damy Ci radę.

Lepiej niż 10 wącha niż jednego ma rozerwać!!!!!
    • Gość: fly(pl) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 28.09.04, 17:09
      w życiu się tak nie popłakałem ze śmiechu jak czytając to wszystko. jeżeli
      śmiech faktycznie leczy dodaliście mi wszyscy parę lat życia. DZIĘKUJĘ.
    • Gość: JA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:38
      Betonowe buty i do rzeki tylko
    • Gość: FART PUNISHER:D Zwiekszona aktywnosc sejsmiczna odbytu IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 28.09.04, 23:37
      Droga Sabinko z dupy zadymko!!
      Twoj problem(odbyt) bardzo mnie poruszył.Wrecz zbulwersował... z pewnoscia to
      była ulotna chwila:D Dobrze ze nie palił szluga bo bys go zwegliła... takie
      zabawy sa niebezpieczne i jestem kategoprycznie przeciw... wiec wiedz krwawy
      monsunie ze pomscimy Twojego chłopaka - zrobimy ci w dupie jesien sredniowiecza
      palnikiem acetylenowym. i zebys w cipie nie zaznała juz jezyka ty zwiotczały
      odbycie
      FART PUNISHER!!!
      P.S. Twoja historia mnie zgaziła dogłebnie
    • Gość: REX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:02
    • Gość: mariusz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 01:25
      prrrrrryyyyy szalona!!!hyyyyhyyyhyhy
    • Gość: :-D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.10.04, 00:21
      Kwiaty we włosach potargał wiatr...
      Aaaaaaaa, HAHAHAHAHAHAHA!!
      Ze śmiechu to się można i posrać i poszczać, zapierdzieć całą okolicę!!
    • Gość: buba Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.u.mcnet.pl 04.10.04, 13:14
      a ja myślałam, ze ten watek juz padł, ale widzę ze Sabinka zdobyła grono
      wiernych czytelników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka