Gość: asia hehe IP: 80.51.231.* 17.12.04, 10:51 dobrze ze sie nie zesrałaś na niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ergom.com 17.12.04, 12:48 Dobrze ze to napisałaś, od tej pory zabieram do wyra zapalniczkę i niech mi kobita spróbuje coś puścić to jej przypomne "Ogniem i mieczem" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA HA HA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.12.04, 22:44 Nie mam pojecia dlacego on uciekł przecierz kyóry chłopak nie lubi BĄKÓW..... Odbyt musisz miec ładnie zjechany ale nie mrtw sie gorzej by było jak bys popusciła wtedy to juz był by naprawde koniec . mam plan jak ci pomóc kupcie sobie MASKI GAZOWE i walcie sie w pdbyt !!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 23:55 ja kidys swojemu chlopakowi tez cos robilam i on w tedy piernol, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaharias [...] IP: *.chello.pl 25.12.04, 01:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 25.12.04, 23:02 pierdzieć ludzka rzecz.. a wszystko co ludzkie nie jest mi obce hhahhaaha ja bym osobiscie jej wpie..ł kutacha w dupke za kare hehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz :D:D:D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 25.12.04, 23:11 lepsze smarowanie by było jak są bąki, ale ogólnie sex anal jest oki;] Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_blada Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.04, 18:06 mnie ten wątek nawet zainteresował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozimek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:25 musisz uwarzać na to co jesz a z gościem daj sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca I Zupka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.12.04, 17:32 UUUUUUUUUu!!!!! Straszna rzecz!!! Raczej juz do ciebie nie przyjdzie.taka jest prawda............ my to byśmy zapadły sie pod ziemie,anie afiszowały sie z tym w necie..A jak on to przeczyta i te wszystkie komentarze to jeszce może sie zemścić......... Zgłoś sie do lekarza od zwieraczy ,,,moze ci jakoś pomoże :)):): Sabinko droga,,,,,my na twoim miejscu popełniłybyśmy samobójstwo!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 05:14 A Marcin wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:49 AAAAaaahahahahahhaha..Jestes droga sabinko lekarstwem na doła.A raczej twój wpis:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lze.lodz.pl 30.12.04, 09:20 no nie wiem, co o tym sądzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy-w-zyciu@o2 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.238.117.222.adsl.inetia.pl 10.01.05, 18:15 buehehehehehehe super juz czytam ten temat 3 miesiac ;) nigdy-w-zyciu@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesztof Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:50 Ja Was ludzie nie rozumiem! Dziewczyna ma kłopot, prosi o pomoc a Wy się z tego po prostu perfidnie śmiejecie! To najzwyczajniej w świecie żałosne! W ten sposób po prostu prezentujecie poziom swego dobrego wychowania oraz kulturę osobistą. Rodzice Was tego nauczyli, w domu też się śmieją z tego co robicie? Nawet jeśli ta historia to jeden wielki wał to Wy i tak w ten sposób prezentujecie swój niezwykle beznadziejny poziom, który jest nota bene pokroju XV-wiecznego plebsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały kazio Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.180.* 11.01.05, 08:53 Otóż jest na to rada: podejdź do wentylatora, załącz go, wypnij pupę i puść bączura w miasto. Kiedy jego aromat rozejdzie się po mieście, dotrze także do Twojego chłopaka, który zwabiony jego zapachem wróci do Ciebie i będziecie mogli defekować do woli wbrew złu całego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XantiS Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.238.72.242.adsl.inetia.pl 11.01.05, 22:13 Kobieto ty wiesz ze ty go moglas otruc.Ja mu sie wcale nie dziwie, jakby mnie ktos staral otruc to tez bym go z daleka omijal.Ty sie cieswz ze on cie zabic za to nie chce. A wyobraz sobie co by sie stalo gdyby wokol tojej dupy zakrecila sie jakas zablakana iskierka.Miotaczem plomieni prosto w twarz, nie no "Kamikadze boski wiatr nie ma przebacz":)Zastanawia mnie tylko jak ty bys sie zachowala,gdyby ci sie zwalil pod nos podczas gdy bys mu lache robila:) Mam dla ciebie tylko jedna rade.Wiesz do czego sluzy taki stary przyzad jak mydlo??? To go uzywaj,a problemy znikna jak przeminelo z wiatrem:)(a moze tak powinnien sie nazywac temat tego forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiiiiiiiiii Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:17 ale szkoda ze ci go nie wyssal......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchachana Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 11.01.05, 22:24 Laska, aleś ty jest bezdennie pusta... Aż mi żal, że są takie dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąkojad Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:05 Bąków nigdy sie nie ustrzeżesz. Ale pamietaj, chesli twoj chlopak (w druga strone to rzeczjasna tez dziala) bedzie wystarczająco podniecony to taki bąk moze byc nawet dla niego przyjemny, o moze nawet b. przyjemny. Mysle ze wroci na 99prcent. Ajesli przeczytal ten watek to wroci na sete:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puściłaś bąka??? Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:10 ja po czymś takim uciekłbym gdzieś w himalaje i wybrał spokojne życie pasterza kóz. Całe godziny kontmplowałbym i szukał spokoju ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.01.05, 14:02 No stara, ale poszalałaś, a myślałem, że to ja jestem zboczony, nieźle, na prawdę nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Sabinki Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 03:34 Raz mówiła pi.. dupie >nie wygodnie żyć tak w kupie>śmieierdzisz sobie, popierdujesz z klijentami chandel psujesz. Na to dupa obrazona >oż ty pi.. pie..na >ciebie jebią, tobie płacą, a mnie bija ch.. wie za co:))<(hehe.. swoja droga ciekawe dlaczego on zawsze wie wszystko:P )> Sabinko pozdrawiam serdecznie i życze zdrowia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbokupatrzący Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:08 nie byłaś zbyt czysta w tym imtymnym miejscu powiadasz? Gdy robił ci minetke to tracił oddech a tym bączkiem dałaś mu wiatr w płuca. Jest ok, nie masz sie czym martwić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A co cie to?!?!?!? Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:27 Pie..wszystko i się śmiej jutro pierdniesz bedzie lżej!!! normalnie w takie polewki wpadłem że nie wyrabiam do teraz... Powiem Ci jedno... Wsadź sobie kołek w dupsko i dopiero idź sie bzykać... gorzej jak bedziesz miała ciśnienie to nie tylko kołkiem ale i twoim wspaniałym bączurem dostanie!!! muahahahha.... albo weź przed stosunkiem złam sie na kiblu i bedzie dobrze ;) Pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:27 A ja tak z zupełnie innej beczki! Niech chłopczysko się odezwie! Chętnie posłucham co czuł [:-)] w takiej chwili! To mogłoby byc całkiem pouczające! Sabinka jesteś boska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:32 lepszy pierd niesz żeby kreta ne niego puściła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZioMek ZmC Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 17.01.05, 22:17 SabInKo Ale daŁas :D:D <hahaha> Nie szkodzi ja bym więcej na twoim miejscu nie pokazała sie temu chłopakowi ch.. ze go kochasz ale to jest przypał na całe zycie najlepiej to sie wyprowadź woglez miasta weeee poraszka to tak samo jak on by Ci sie zjebał w ryj jak byś sie czuła pozdro :D BuHaHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HwwwD [...] IP: 213.134.164.* 17.01.05, 22:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m112 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:41 Wiesz z pewnego punktu widzenia powinnas sie cieszyc,ze tylko tak sie skonczylo bo twoj facet mogl np.miec otwarty ogien i wtedy zginelibyscie obydwoje,albo sie tak wystraszyc,ze cos by ci odgryzl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Zwieracz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.146.225.* 19.01.05, 18:09 Wsadź tiktaka sobie w dupę.... Będziesz miała świeżą kupę.... A gdy kupa świeża będzie... Miły zapach wydobędzie.... I Twój facet przestanie już walic sam w ciemności konika.... Bo czy nie przyjemniej pachnący otwór się bzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:30 myślę, że Twój partner nie wróci. Poprostu bąkowy odprysk uszkodził mu oczy i nie może do Ciebie trafić. Albo oszalał z tego smrodu i zamknęli go w Tworkach. Pozostaje Ci tylko rozpocząć poszukiwania w zakładach dla niewidomych albo domach wariatów!!! Powodzenia! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA P.S. nie stac Cię na mydło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Cosmo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.19.147.* 20.01.05, 07:10 Normalnie wygralas moze po prostu go zabilas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.107.* 20.01.05, 10:23 no to przeminęło z wiatrem!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś