Dodaj do ulubionych

kocham żonatego

IP: *.net.pulawy.pl 10.06.04, 22:13
Mam 15 lat i strasznie lubie seks. może to głupie ale straciłam dziewictwo
jak miałam 13,5 roku z chłopakiem starszym o 6 lat. wcale tego nie żałuje bo
było mi bardzo dobrze. często uprawiam seks. ostatnio poznałam chłopaka 22-
latka czesto do mnie przychodził,moi rodzice go zaakceptowali a 2 tyg. temu
dowiedziałam sie że on jest żonaty i ma dziecko. nie wiem jak sobie z tym
radzić. on mnie próbuje przekonać że z tą kobieta jest tylko ze względu na
dziecko i że tak naprawde kocha tylko mnie i ze mną chce mieć dzieci. tesh
chce zostać z nim na zawsze ale nie wiem czy to ma jakiś sens
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam... Wiesz co? IP: *.mci.co.uk 11.06.04, 08:55
      Jestes straszna idiotka. Zajmij sie ksiazkami. Dziwie sie, ze potrafisz
      obslugiwac komputer. Choc skoro obslugujesz faceta to i z komputerem
      dajesz sobie rade...
      • Gość: iga_iga pierdoły jakieś! IP: 62.233.232.* 11.06.04, 11:22
        co za bzdura..!hahahahha no to gratuluję, jak 13latce było cytuję "bardzo
        dobrze" podczas pierwszego razu:):) przecież to czysto fizycznie niemożliwe:)

dziewczynko, za dużo się naczytałam pism dla trochę już starszych dziewczynek..
        głupoty jakies opowiadasz.. a od żonatych facetów radzę sie trzymac z daleka..:)

hahahahhahahh!:)))) rozbawił mnie ten post
        • Gość: pliszka Re: pierdoły jakieś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 11:31
          zgadzam sie.... przeciez 13 lat to jeszcze dziecko... ja mam 18 i dopiero
          dojrzalam do pierwszego razu jestem z chlopakiem 1,5... a i tak wiem ze do
          orgazmu tez trzeba dojrzec wiec czekam... na razie jest mi przyjemnie...
          ale jak dziewczyna w wieku 13 lat moze powiedziec ze bylo jej dobrze?!?!!?
          przeciez ty nie wiesz o czym mowisz....
          i gdzie ty sie zabierasz za zonatych facetow.... :))) hehehe parodia....
          • gallarda ... 11.06.04, 11:48
            NIEUDANA PROWOKACJA - i tyle
    • Gość: kwiatuszek Re: kocham żonatego IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.04, 19:37
      ja mam meza i szczerze jak bym cie dorwala to oberwalabys niezle lanie mala
      dziwko!!!!!od zonatych z dala!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gallarda ... 11.06.04, 23:10
        Niepotrzebnie sobie Kwiatuszku nerwy strzepisz.Nie dostrzegasz,ze to
        prowokacja? A jesli nawet nie,to nie rozumiem do konca po co ta dziewczyna
        porusza ten temat.Niech poczyta inne watki,zobaczy,ze raczej milych slow tu nie
        uslyszy.Gdyby byla starsza i miala jakies racjonalne wytlumaczenie tego co
        robi,to owszem,ale nikt o 13-letniej panience nie powie,ze jest madra,jesli w
        tym wieku sypia z facetami.Poza tym mloda dziewczyne jest latwo oszukac,wiec
        nie dziwie sie (jesli ta historia jest jednak prawdziwa),ze wpadla w sidla
        jakiegos mlodego malzonka ... Skoro jest naiwna,to dlaczego by nie ... tak
        czesto sie zdarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka