Dodaj do ulubionych

poco jest te forum?

IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:21
Cześć dziewczyny!od niedawna czytam forum bo niedawno zakładałam internet,i
codziennie czytam wasze listy,nawet odpisuję ale,no właśnie-czytam wasze
odpowiedzi i nie są zbytnio przyjemne,pamientajmy że tu tesz piszą11 12 13
latki i niezbyt rozumią co piszą.Są tu pisane bzdury,głupie pytania kture nas
śmieszą (nie chodzi tu tylko o te młodsze forumowiczki)ale czy niebyło by
ciekawie bez tych pisanych głupot?Sama chciałam napisać do was list z prożbą
do was,ale teraz już sama niewiem czy to zrobić bo moje pytanie też może się
wam wydawać śmieszne i głupie.
Obserwuj wątek
    • eirenne Re: poco jest te forum? 02.07.04, 23:30
      Pisz smiało, w końcu są tu też normalni ludzie:-)
      • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:32
        wstydze się sama dotego przyznać
        • eirenne Re: poco jest te forum? 02.07.04, 23:35
          Wstydzisz się??? Popatrz, jakie tu są tematy:-) Nie wierzę, żebyś je zdołała
          przebić:-)))
    • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:53
      mam 18 lat i nigdy jeszcze nie wspułżyłam z męszczyzną zawsze chciałam zaczekać
      z tym do ślubu,tak zresztą mi matka tłumaczyła.Oczywiście mam męszczyzne i
      wychodzę za niego za 3miesiące,oczywiście musi do tego czasu wytrzymać.Narazie
      nie będziemy planować dzieci bo musimy razem skończyć studia.Sęk wtym że
      niewiem kiedy mam dni płodne a kiedy nie,wiem jakie są cykle u kobiety
      miesiączkującej reguralnie,umnie tak nie jest bo mam co 28,29,nawet niekiedy co
      32dni.Powiedcie kiedy jest bezpiecznie żeby nie zajść w ciąże, a muj będzie
      musiał to wytrzymać
      • Gość: girl Re: poco jest te forum? IP: *.rev.vline.pl 03.07.04, 09:49
        masz dysleksje?
        • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 10:53
          nie,a błędy każdej się zdaża robić!noi bardzo dziękuę za odpowieć!
          • Gość: girl Re: poco jest te forum? IP: *.rev.vline.pl 03.07.04, 12:17
            No dobra, skoro upierasz się przy tej mało skutecznej metodzie to może
            zainstaluj sobie na kompie coś takiego jak programik z www.kalendarzyk.pl.
            Oblicza dni płodne na podstawie średniej..
            Ale osobiście odradzam ci ten sposób antykoncepcji. szansa, że wpadniesz
            DUUUŻA.. najdalej za 2 lata będziesz karmić piersią swojego pierworodnego,
            hehe..Może chociaż prezerwatywy?
      • Gość: Ania Re: poco jest te forum? IP: 195.150.115.* 03.07.04, 12:31
        musimy razem skończyć studia

Jakim cudem dostałas się na studia przy takim poziomie ortografii jaki
        prezentujesz? Jak zdałas maturę? A może matura kupiona na bazarku???
    • Gość: tex Re: poco jest te forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 13:04
      Dajcież Jej wszyscy święty spokój!! Dość ma dziewczynka swoich problemów to
      jeszcze Ja dobijacie z tą pieprzona ortografią!! Jakie to ma znaczenie czy
      pisze sie "gówno" czy też "guwno"? Inne jest znaczenie tego słowa? Dla mnie
      nie! Ale tak "nawiasem" mówiąc to te błędy walone przez Ciebie Niunia mnie też
      tak troche rażą!! Ale ja to olewam.
    • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 13:30
      proszę poczytać sobie wszystkie listy,czy tam nie ma błędów ortoraicznych?czy
      tylko uwzieliście się na mnie!a co do moich błędów to piszę to co myślę i nie
      czytam tego od początku.leśli to was tak przeraża to postaram się pisać
      bezbłędnie.A co do moich studiów to nie napisałam że zdałam bo nawet nie
      skończtłam szkoły licealnej,jak wspominałam mam 18 lat,a studia dopiero za trzy
      lata(jeśli mi się uda)pozdrawiam,nawet te kture są nie miłe

• Gość: Ania Re: poco jest te forum? IP: 195.150.115.* 03.07.04, 13:46
        Masz 18 lat, a na studia pójdziesz dopiero za 3 lata?
        Czyżbys tyle razy powtarzała rózne klasy? To teraz się nie dziwię że sadzisz
        takie byki..... ale o studiach raczej zapomnij.
    • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 14:35
      nic niewiesz!!!skąd możesz wiedzieć do jakiej ja szkoły chodziłam ,może ucze
      się dalej???
    • Gość: erynia Re: poco jest te forum? IP: 217.153.143.* 03.07.04, 15:36
      Napisalas ze nie skoncztlas jeszcze LO i ze masz 18 lat i ze za 3 miechy
      wychodzisz za maz ?? czy ja zle przeczytalam...
      JAK TO ??
    • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 17:32
      pięć lat szkoły po podstawówie,dodaj sobie proszę! A studia nie planowałam bo
      nie było pieniędzy,czy za rok czy za trzy lata ,to niema znaczenia,ważne że się
      chce,a te dwa lata przed maturą będą dla mnie wyjątkowe- nie bende se spowiadać
      dlaczego!pozatym mój znajomy skończył szkołe i po kilku latach znów zaczyna się
      uczyć i zamierza iść na studia-przypomnę że ma 26 lat-czy to takie straszne?
      • Gość: tex Re: poco jest te forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:13
        Niunia!!! Atakuj!!! Nie daj sie!! Oni, tak jak i ja nic nie rozumieją.
    • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 09:08
      dzięki Tex!!!
    • Gość: erynia Re: poco jest te forum? IP: 217.153.143.* 04.07.04, 09:36
      A co z tym chajtaniem sie za 3 miesiace niunia ??
      • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 10:27
        25wrzesień(data chajtania),życzcie mi wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
        czy jeszcze jakieś pytanie?
        • Gość: embivalence Re: poco jest te forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 12:38
          no jeszcze jedno:-) a po co? po co sie jka to piszecie "hajtasz"? niewiele osób
          znam, które w wieku 18 lat decydują się na małżeństwo, no chyba, że wpadły...
          coś w dzisiejszym świecie to rzadka rzadkość;)
          • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:09
            jak wspominałam-mam chłopaka(dość czasu)i chcemy zamieszkać razem,a mieszkanie
            pod jednym dachem nie oznacza sypianie w osobnych łóżkach(pzeczytaj u gry moją
            treść)a pozatym bardzo się kochamy!szkoda że dziś mało kobiet decyduje się na
            to co ja i chcą kożystać z życia,nie mam nic przeciwko temu,bawcie się kobiety!
            pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: poco jest te forum? IP: 195.150.115.* 04.07.04, 13:46
              18 latka nie jest jeszcze kobietą, tylko jest ciągle dzieckiem.
              • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:24
                tak naprawde to stajesz się kobietą jak masz okres a osiemnastolatka decyduje
                już o sobie,a dzieckiem będziesz zawsze dla swoiej mamy i taty
            • Gość: córka_anioła Re: poco jest te forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:27
              nie kwestionując niczyjego prawa do mmiłości, ale jak się ma 18 lat to
              baaaardzo mało się wie jeszcze o życiu i wiele razy zmienia się zdanie, chociaż
              wtedy wydajemy się sobie mądrzy jak alfa i omega. Kobiety które nie wychodzą za
              mąż w wieku 18 lat "nie bawią się" jak napisałaś-one moim zdaniem chcą dobrze
              wybrać, patrz wyżej(co się wie mając 18 lat)po co wychodzic za mąż żeby
              rozwodzić się w niedługim czasie? a że tak spytam za co będziecie żyli mając po
              18 lat? kto was utrzyma? bo chyba rodzice tak? kupią wam mieszkanie i będą was
              utrzymywać czy to prawdziwe małżeństwo i nowa rodzina? moim zdaniem małżeństwo
              to tez stabilność i samodzielność. Jeśli mylę się w osądach i potrafisz to
              sobie wszystko zapewnić to życzę szczęścia i pozdrawiam:)
              • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 16:20
                tak jak pisałam wyżej że te dwa lata będą dla nas wyjątkowe nie będe pisać
                dlaczego bo to niważne.To fakt że rodzice kupili nam mieszkanie jako prezent
                ślubny.Jesteśmy nażeczeństwem od 4 lat i oboje zdecydowaliśmy się na ten krok
                choć rodzice odradzali nam to i kazali zaczekać .Jaki męszczyzna chce się
                tylko całować z kobietą tak długim czasie,jeśli on byłby inny to zostawił by
                mnie i znalazłby sobie inną ktura nie czekała by do ślubu a pozatym mało jest
                studeńtów kturzy pracują,mój nażeczony pracuje,ja jeszcze nie, dopiero za
                rok.Nie chodziło mi żeby bawiły się w sęsie,no niewiem jakim,ale żeby kożystały
                z życia puki są młode
                • Gość: ania Re: poco jest te forum? IP: *.proxy.aol.com 04.07.04, 18:26
                  No w sumie masz racje z tym , ze nie kazdy facet by wytrzymal tyle lat bez seksu
                  co twoj. A twoj tylko mogl sie z toba calowac...
                  No wiesz to jest niesamowite , wytrzymac tyle az do slubu...
                  A po slubie dopiero...
                  Wiesz co? Inni maja na mysli to , ze po slubie zdobedziesz doswiadczenie
                  seksualne i co bedzie wtedy jak jemu nie bedzie sie podobalo , albo mu sie cos
                  odmieni.
                  Bo faceci w tym wieku nie sa przygotowani psychicznie na malzenstwo.
                  Oni maja myslenie jeszcze dzieciaka.
                  Wy nie wiecie co to jest razem mieszkac. To nie jest to samo co nie mieszkanie
                  razem. Od tego momentu , gdzie bedziecie razem mieszkac , wszystko sie zmieni i
                  wtedy sie naprawde poznacie.
                  Te cztery lata wspolnego chodzenia to nic w porownaniu z odpowiedzialnoscia i
                  wspolnym mieszkaniem na cale zycie. To jest calkiem inne zycie niz te co teraz
                  prowadzicie.
                  • Gość: niunia Re: poco jest te forum? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:47
                    wiem i zgadzam się z tobą,pożyjemy zobaczymy,przeciesz kobieta i tak musi wyjść
                    za mąż,jeśli niechce nie musi,ja tego chcę
    • Gość: odp taaa IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.07.04, 19:11
      Również uważam, że może czasami pytania są niepoważne ale są i jeżeli ktoś nie
      ma na dany temat nic do napisania to niech nic nie piszę... nie rozumiem ludzi,
      którzy na pytanie odp.: "jesteś gówniarz/gówniara i Twoje pyt. jest debilne"
      itp. Ludzie po co wy się tak obrażacie?? Trochę szacunku do innych i do
      siebie!!! To, że jesteś tu prawie anonimowy nie oznacza, że masz prawo do
      obrażania innych. Trzeba umieć odróżnić wyrażenie własnej opinii na dany temat
      od obrażania autora pytania. Niestety większość tego nie potrafi, a co
      najśmieszniejsze, są to osoby dorosłe...
      • Gość: niunia Re: taaa IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:28
        przepraszam!!!ale ja nikogo nie obraziłam!odowiadam tylko na pytania tych kt€re
        piszą to co myślą i wyrażają swoją opinię.nie jestem osobą wybuchową i nie
        łatfo mni sprowokować abym musiała chamsko odpowiedzieć,a moje pytanie nie
        wydje mi się nie poważne pytając o dni płodne,poprostu nie interesowałam się
        wczesniej sexem,czy to takie złe?a może mniałam się spytać mame kiedy mam dni
        płodne a kiedy nie(przeczytaj górną treść)jeśli ty uważasz że kogoś obraziłam
        to napisz czym,a zdaje mi się że forum nie jest dla osób nieanonimowych,myślę
        że dla wszystkich.POZDRAWIAM
        • Gość: córka_anioła Re: taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:33
          ktoś miał raczej na myśli że to oni obrażają ciebie... nie zrozumiałaś do
          końca, a co do twojego pytania-owulacje kobieta ma zawsze na 14 dni przed każdą
          nastepna miesiaczka. (np. jeśli masz cykl 24-dniowy to owulacje masz 10 dnia) a
          jak masz nieregularny no to sorry nie ma przebacz nie da sie tak ustalić...
          • Gość: niunia Re: taaa IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:35
            Dzięki!wreszcie dostałam jakąś odpowieć
            • Gość: tex Re: taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:52
              Niunia! Mimo wszystko uważaj na jedną, choć zapewne nie jedyną rzecz - tą
              ortografie w Twoim wykonaniu. Zastanawiam się troszke nad tym czy kiedyś bedzie
              ona mogła miec wpływ na jakośc i trwałość Twojego związku z ukochanym?
            • Gość: córka_anioła Re: taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:02
              najlepiej jak masz podłączoną siec to poszukaj na jakiś portalach medycznych
              typu mediweb tam jest nawet program który te dni ci wyliczy. poczytaj troche o
              tym wszystkim bo tu cie predzej zjedzą niż pomogą;)chociaż są
              wyjątki:pozdrawiam wszystkie te kochane wyjątki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka