Gość: JA IP: *.elpos.net 20.07.04, 18:40 CO ZROBIC ZEBY FACET SIE NIE SPOZNIAL? CZY WY TEZ COS TAKIEGO MACIE BO MOJ TO ROBI NA OKRAGLO :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masabka Re: CO ZROBIC?? IP: *.system / *.system-net.pl 20.07.04, 18:43 tez zacznij sie spozniac na spotkania z nim i kup mu zegarek tak zeby poczul sie glupio moze poskutkuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: CO ZROBIC?? IP: *.elpos.net 20.07.04, 18:49 ALE ZEGAREK MU KUPILAM MA ICH W SUMIE 3 BO JEDEN NA REKU 2 W TEL I 3 W POKOJU. A ZE SPOTKANIAMI JEST TAK ZE TO ON DO MNIE PRZYCHODZI I ALBO SIEDZIMY U MNIE ALBO GDZIES IDZIEMY A TYLKO W SOBOTE I NIEDZIELE DO NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masabka Re: CO ZROBIC?? IP: *.system / *.system-net.pl 20.07.04, 18:52 moze to smieszne ale umow sie z nim tak ze ty do niego przyjdziesz lub gdzies sie umowcie i spoznij sie i z daleka obserwuj jak sie zachowuje zobaczysz moze zadziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: CO ZROBIC?? 26.07.04, 22:32 tez się spóźniaj ,a potem mów ,że nie chciałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: CO ZROBIC?? 26.07.04, 22:39 Albo wiem,mozesz mu powiedzieć,że Ci którzy są punktualni liczą się z czasem innych i w ten sposob okazują im szacunek. Niech nauczy się rozplanowac swój czas np. umycie się, uczesanie, dojscie do przystanku, jazde itp.,no chyba ,ze któs jest juz tak niepoukładany i wsyztsko robi na ostatnia chwilę jak ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: CO ZROBIC?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:13 Jak nie będzie go 15 minut, idź do koleżanki, a gdy on cię znajdzie, jeśli oczywiście będzie szukał, to z największą słodyczą w głosie powiedz: A bo ja myślałam, że już nie przyjdziesz... Działą, działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: CO ZROBIC?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:25 moj tez sie ciagle spoznia, wszystkie te sposoby dawno wyprobowalam, nic z tego. po prostu wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: CO ZROBIC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:21 To tak jak ja , i powiem ci , ze to jest nieuleczalne :)) Na randki tez :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: CO ZROBIC?? IP: 62.233.185.* 21.07.04, 11:25 mój potrafi sie spoznic nawet 3h.Spoznia sie zawsze.... 2,albo 3 h.Pewnwgo dnia jak sie spoznił zrobiłam mu taka awanture,bawiłam sie na imprezie dobrze bez niego on sie wkurzał.Teraz tez sie spoznia,ale zawsze kupuje mi cos na przeprosiny...powiedz ze masz dosc i juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: CO ZROBIC?? IP: 62.233.185.* 21.07.04, 11:25 mój potrafi sie spoznic nawet 3h.Spoznia sie zawsze.... 2,albo 3 h.Pewnwgo dnia jak sie spoznił zrobiłam mu taka awanture,bawiłam sie na imprezie dobrze bez niego on sie wkurzał.Teraz tez sie spoznia,ale zawsze kupuje mi cos na przeprosiny...powiedz ze masz dosc i juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASTA Re: CO ZROBIC?? IP: 195.205.245.* 21.07.04, 21:57 Tak ja wiem co zrobic, jest tylko jeden na to sposob, jeden jedyny... zmian faceta na kobiete... Odpowiedz Link Zgłoś
ania2191 Re: CO ZROBIC?? 22.07.04, 11:58 Oj masakra! Ja naszczęście nie mam takiego problemu, pod tym wzgledem wychowałam sobie faceta. Kiedy spóźni się do 10 minut zaraz mu to wypominałam . Teraz jak mu coś wypadnie dzwoni, ze się troszkę spóźni. Też Ci tak radze. Wypominaj mu każdą minute. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamilaria Re: CO ZROBIC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:21 Typowe akcje mojego: rozstajemy sie np o 2 nad ranem. Na drugi dzien mamy cos tam zalatwiac. On: zadzwon do mnie obudz mnie o 8. Wstaje o 8, dzwonie. On stwierdza ze czegos tam nie bedzie robil dzis i dzieki temu mozemy sie umowic nie za pol godziny ale za godzine. Po czym on idzie spac a ja nie no bo mi sie nie oplaca. Jemu zawsze :) Czekam o 9. Nic.o 10 pisze smsa:juz jade, zrob mi kawe. i przyjezdza o 10.45... Caly moj facet. I nie ma na niego sposobu. Juz taki jego urok. Odpowiedz Link Zgłoś