Dodaj do ulubionych

CO ZROBIC??

IP: *.elpos.net 20.07.04, 18:40
CO ZROBIC ZEBY FACET SIE NIE SPOZNIAL? CZY WY TEZ COS TAKIEGO MACIE BO MOJ TO ROBI NA OKRAGLO :(
Obserwuj wątek
    • Gość: masabka Re: CO ZROBIC?? IP: *.system / *.system-net.pl 20.07.04, 18:43
      tez zacznij sie spozniac na spotkania z nim i kup mu zegarek tak zeby poczul sie glupio moze poskutkuje:)
      • Gość: JA Re: CO ZROBIC?? IP: *.elpos.net 20.07.04, 18:49
        ALE ZEGAREK MU KUPILAM MA ICH W SUMIE 3 BO JEDEN NA REKU 2 W TEL I 3 W POKOJU. A ZE SPOTKANIAMI JEST TAK ZE TO ON DO MNIE PRZYCHODZI I ALBO SIEDZIMY U MNIE ALBO GDZIES IDZIEMY A TYLKO W SOBOTE I NIEDZIELE DO NIEGO
        • Gość: masabka Re: CO ZROBIC?? IP: *.system / *.system-net.pl 20.07.04, 18:52
          moze to smieszne ale umow sie z nim tak ze ty do niego przyjdziesz lub gdzies sie umowcie i spoznij sie i z daleka obserwuj jak sie zachowuje zobaczysz moze zadziala :)
      • sabinka_20 Re: CO ZROBIC?? 26.07.04, 22:32
        tez się spóźniaj ,a potem mów ,że nie chciałaś.
      • sabinka_20 Re: CO ZROBIC?? 26.07.04, 22:39
        Albo wiem,mozesz mu powiedzieć,że Ci którzy są punktualni liczą się z czasem
        innych i w ten sposob okazują im szacunek. Niech nauczy się rozplanowac swój
        czas np. umycie się, uczesanie, dojscie do przystanku, jazde itp.,no chyba ,ze
        któs jest juz tak niepoukładany i wsyztsko robi na ostatnia chwilę jak ja :D
    • Gość: Czaroffnica Re: CO ZROBIC?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:13
      Jak nie będzie go 15 minut, idź do koleżanki, a gdy on cię znajdzie, jeśli
      oczywiście będzie szukał, to z największą słodyczą w głosie powiedz: A bo ja
      myślałam, że już nie przyjdziesz...

Działą, działa...
    • Gość: Kitty Re: CO ZROBIC?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:25
      moj tez sie ciagle spoznia, wszystkie te sposoby dawno wyprobowalam, nic z
      tego. po prostu wada.
    • Gość: Rocco Re: CO ZROBIC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:21
      To tak jak ja , i powiem ci , ze to jest nieuleczalne :))
      Na randki tez :))
    • Gość: marzena Re: CO ZROBIC?? IP: 62.233.185.* 21.07.04, 11:25
      mój potrafi sie spoznic nawet 3h.Spoznia sie zawsze.... 2,albo 3 h.Pewnwgo dnia
      jak sie spoznił zrobiłam mu taka awanture,bawiłam sie na imprezie dobrze bez
      niego on sie wkurzał.Teraz tez sie spoznia,ale zawsze kupuje mi cos na
      przeprosiny...powiedz ze masz dosc i juz...
    • Gość: marzena Re: CO ZROBIC?? IP: 62.233.185.* 21.07.04, 11:25
      mój potrafi sie spoznic nawet 3h.Spoznia sie zawsze.... 2,albo 3 h.Pewnwgo dnia
      jak sie spoznił zrobiłam mu taka awanture,bawiłam sie na imprezie dobrze bez
      niego on sie wkurzał.Teraz tez sie spoznia,ale zawsze kupuje mi cos na
      przeprosiny...powiedz ze masz dosc i juz...
    • Gość: JASTA Re: CO ZROBIC?? IP: 195.205.245.* 21.07.04, 21:57
      Tak ja wiem co zrobic, jest tylko jeden na to sposob, jeden jedyny... zmian
      faceta na kobiete...
    • ania2191 Re: CO ZROBIC?? 22.07.04, 11:58
      Oj masakra! Ja naszczęście nie mam takiego problemu, pod tym wzgledem
      wychowałam sobie faceta. Kiedy spóźni się do 10 minut zaraz mu to wypominałam .
      Teraz jak mu coś wypadnie dzwoni, ze się troszkę spóźni. Też Ci tak radze.
      Wypominaj mu każdą minute.
      • Gość: Mamilaria Re: CO ZROBIC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:21
        Typowe akcje mojego:
        rozstajemy sie np o 2 nad ranem. Na drugi dzien mamy cos tam zalatwiac. On:
        zadzwon do mnie obudz mnie o 8. Wstaje o 8, dzwonie. On stwierdza ze czegos tam
        nie bedzie robil dzis i dzieki temu mozemy sie umowic nie za pol godziny ale za
        godzine. Po czym on idzie spac a ja nie no bo mi sie nie oplaca. Jemu zawsze :)
        Czekam o 9. Nic.o 10 pisze smsa:juz jade, zrob mi kawe. i przyjezdza o 10.45...
        Caly moj facet. I nie ma na niego sposobu. Juz taki jego urok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka