Dodaj do ulubionych

nie czuję nic

IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 10:45
nie czuję żadnej przyjemnościjak facet pieści mnie oralnie. czy któraś z was
też tak ma
Obserwuj wątek
    • Gość: veve Re: nie czuję nic IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.12.04, 10:50
      albo on jest dupa i zle to robi albo zbyt sie stresujesz i skupiasz sie na
      czyms innym a nie na odczowaniu ....przyjemnosci:D
      • Gość: dziwna? Re: nie czuję nic IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 10:57
        Nie wiem czy on to robi dobrze bo nikt inny mi tego nie robił. ale chyba to
        dlatego, że tak strasznie się stresuję, że może jemu coś się "tam" nie spodobać
        albo nie smakować.
        • Gość: nieszczęśliwy Re: nie czuję nic IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 06.12.04, 12:58
          Gratuluję podejścia.Faktycznie nic tylko ręce załamać.Jakby to mu nie pasowało
          to raczej by Ci tego nie robił.Weź wyluzuj,popatrz jak to Ci robi,skup się na
          przyjemności.Jeśli chodzi o smak...nikt tu nie narzekał jeszcze:) ( oczywiście
          higiena to podstawa :P )
          • Gość: dziwna? Re: nie czuję nic IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 13:11
            Oczywiście, że higiena to podstawa. Tylko ja może po prostu nie jestem na to
            jeszcze gotowa. Bo On dość często mi to proponuje, mówi, że to uwielbia i prosi
            bym mu nie zabraniała bo to dla niego cudowne uczucie a ja nie bardzo chcę się
            zgodzić a jak już się zgodzę to i tak jedyne uczucie jakie mi towarzyszy to
            skrępowanie. Chyba sama nie wiem co tracę....
            A może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził. JAK???
            • Gość: mada Re: nie czuję nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:09
              Hej sama odpowiedzialas sobie na to pytanie dlaczego nie odczuwasz zadnej
              przyjemnosci z sexu oralnego:nie jestes jeszcze gotowa, czujesz skrepowanie,
              robisz cos wbrew sobie.jezeli jednak jemu to odpowiada to chyba dobrze,
              widocznie go to podnieca, ty go podniecasz.nie wiem co ci poradzic, moze po
              prostu sprobuj nabrac do siebie dystansu i daj sie poniesc, moze byc fajnie,
              chyba, ze to po prostu nieodpowiedni dla ciebie facet i nie czujesz sie przy
              nim do konca wyluzowana.
              • Gość: Abra Re: nie czuję nic IP: *.crowley.pl 10.12.04, 12:06
                Miałam podobny problem, ale od kilku dni sprawa wygląda inaczej. Co na to
                wpłynęło? Ja i moj mężczyzna zrobiliśmy sobie trójkącik z whisky i w koncu
                udało mi sie zrelaksować i nie analizować wszystkiego w trakcie! teraz dochodzę
                już na trzeźwo :p Pozdrawiam
      • Gość: Kinga K. Re: nie czuję nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:20
        Tak się kończy czytanie postów Sabinki. Po prostu stres pourazowy ;-P
      • Gość: klara Re: nie czuję nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:13
        JA TEZ NIE CZUJE ZAROWNO JAK PODCZAS PIESZCZOT ORALNYCH I SAMEGO STOSUNKU ;/
    • Gość: agnes22 Re: nie czuję nic IP: *.magma-net.pl 09.12.04, 22:18
      ja mam podobnie,kiedys gdy byłam z innym facetem uwielbiałam jak mi to robił.A
      teraz jestem z moim juz narzeczonym i powiem ci ze nie czerpie z tego
      przyjemnosci.Przez pierwsze 5 miesiecy od kiedy zaczelismy sypiac ze soba on
      nie robił mi tego wogole,podczas gdy ja nawet dosc czesto.wreszcie spytałam go
      czemu nie chce a on odpowiedział ze nie dałam mu do zrozumienia,ze
      chce!.POwiedziłam mu wtedy ze skoro ja jestem otwarta na takie rzeczy i widzi
      ze lubie to robic,on sam widzac to, zdecyduje sie sam z własnej inicjatywy
      podjac ten krok.W koncu po moim pytaniu zrobił mi to i powiedział ze miałam
      gesta wydzieline i była tak kwasna ze nie mogł tego zrobic do konca.( byłam po
      prysznicu podkresle)od tego momeny cos we mnie pekło i nawet nie czuje
      przyjemnosci jak mi to robi bo mam wrazenie ze zaraz wstnie i powie ze mam
      kwasna wydzieline a to mu przeszkadza.i mam do niego zal,bo nie chodzi o to
      zeby robił mi to czesto ale o to ze nie pokazuje ze mu sie to podoba ,tylko tak
      jakby robił to z obowiazku,zebym nie mowiła juz wiecej na ten temat nic.
      • Gość: dziwna? Re: nie czuję nic IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 10.12.04, 10:09
        ...współczuję Ci...
        • Gość: Asia Re: nie czuję nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:11
          agnes22 ja też Ci współczuje...takie coś usłyszeć z ust ukochanego to poprostu
          nic miłego,mozna nabawić się kompleksów,a kompleksy w łóżku to koniec udanego
          seksu:(((wiesz co a Ty nie możesz się mu odpłacić i też dać mu to do
          zrozumienia,że robienie mu laseczki nie sprawia Ci przyjemności a jego
          wydzielina ma ochydny słony,gorzki czy jaki tam powiesz smak:(((nie można
          takiego czegos robić osobie która się niby kocha:(((wiesz co-sorry-zmień
          faceta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka