Gość: dziwna? IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 10:45 nie czuję żadnej przyjemnościjak facet pieści mnie oralnie. czy któraś z was też tak ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veve Re: nie czuję nic IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.12.04, 10:50 albo on jest dupa i zle to robi albo zbyt sie stresujesz i skupiasz sie na czyms innym a nie na odczowaniu ....przyjemnosci:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna? Re: nie czuję nic IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 10:57 Nie wiem czy on to robi dobrze bo nikt inny mi tego nie robił. ale chyba to dlatego, że tak strasznie się stresuję, że może jemu coś się "tam" nie spodobać albo nie smakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczęśliwy Re: nie czuję nic IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 06.12.04, 12:58 Gratuluję podejścia.Faktycznie nic tylko ręce załamać.Jakby to mu nie pasowało to raczej by Ci tego nie robił.Weź wyluzuj,popatrz jak to Ci robi,skup się na przyjemności.Jeśli chodzi o smak...nikt tu nie narzekał jeszcze:) ( oczywiście higiena to podstawa :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna? Re: nie czuję nic IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 13:11 Oczywiście, że higiena to podstawa. Tylko ja może po prostu nie jestem na to jeszcze gotowa. Bo On dość często mi to proponuje, mówi, że to uwielbia i prosi bym mu nie zabraniała bo to dla niego cudowne uczucie a ja nie bardzo chcę się zgodzić a jak już się zgodzę to i tak jedyne uczucie jakie mi towarzyszy to skrępowanie. Chyba sama nie wiem co tracę.... A może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził. JAK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: nie czuję nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:09 Hej sama odpowiedzialas sobie na to pytanie dlaczego nie odczuwasz zadnej przyjemnosci z sexu oralnego:nie jestes jeszcze gotowa, czujesz skrepowanie, robisz cos wbrew sobie.jezeli jednak jemu to odpowiada to chyba dobrze, widocznie go to podnieca, ty go podniecasz.nie wiem co ci poradzic, moze po prostu sprobuj nabrac do siebie dystansu i daj sie poniesc, moze byc fajnie, chyba, ze to po prostu nieodpowiedni dla ciebie facet i nie czujesz sie przy nim do konca wyluzowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: nie czuję nic IP: *.crowley.pl 10.12.04, 12:06 Miałam podobny problem, ale od kilku dni sprawa wygląda inaczej. Co na to wpłynęło? Ja i moj mężczyzna zrobiliśmy sobie trójkącik z whisky i w koncu udało mi sie zrelaksować i nie analizować wszystkiego w trakcie! teraz dochodzę już na trzeźwo :p Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: nie czuję nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:20 Tak się kończy czytanie postów Sabinki. Po prostu stres pourazowy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: nie czuję nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:13 JA TEZ NIE CZUJE ZAROWNO JAK PODCZAS PIESZCZOT ORALNYCH I SAMEGO STOSUNKU ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes22 Re: nie czuję nic IP: *.magma-net.pl 09.12.04, 22:18 ja mam podobnie,kiedys gdy byłam z innym facetem uwielbiałam jak mi to robił.A teraz jestem z moim juz narzeczonym i powiem ci ze nie czerpie z tego przyjemnosci.Przez pierwsze 5 miesiecy od kiedy zaczelismy sypiac ze soba on nie robił mi tego wogole,podczas gdy ja nawet dosc czesto.wreszcie spytałam go czemu nie chce a on odpowiedział ze nie dałam mu do zrozumienia,ze chce!.POwiedziłam mu wtedy ze skoro ja jestem otwarta na takie rzeczy i widzi ze lubie to robic,on sam widzac to, zdecyduje sie sam z własnej inicjatywy podjac ten krok.W koncu po moim pytaniu zrobił mi to i powiedział ze miałam gesta wydzieline i była tak kwasna ze nie mogł tego zrobic do konca.( byłam po prysznicu podkresle)od tego momeny cos we mnie pekło i nawet nie czuje przyjemnosci jak mi to robi bo mam wrazenie ze zaraz wstnie i powie ze mam kwasna wydzieline a to mu przeszkadza.i mam do niego zal,bo nie chodzi o to zeby robił mi to czesto ale o to ze nie pokazuje ze mu sie to podoba ,tylko tak jakby robił to z obowiazku,zebym nie mowiła juz wiecej na ten temat nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna? Re: nie czuję nic IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 10.12.04, 10:09 ...współczuję Ci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: nie czuję nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:11 agnes22 ja też Ci współczuje...takie coś usłyszeć z ust ukochanego to poprostu nic miłego,mozna nabawić się kompleksów,a kompleksy w łóżku to koniec udanego seksu:(((wiesz co a Ty nie możesz się mu odpłacić i też dać mu to do zrozumienia,że robienie mu laseczki nie sprawia Ci przyjemności a jego wydzielina ma ochydny słony,gorzki czy jaki tam powiesz smak:(((nie można takiego czegos robić osobie która się niby kocha:(((wiesz co-sorry-zmień faceta... Odpowiedz Link Zgłoś