Dodaj do ulubionych

stringi kontra hemoroidy

IP: 213.77.43.* 08.12.04, 13:19
Przeczytałam właśnie wątek o problemach z kupą pozostającą na stringach i
uzmysłowiłam sobie swój problem:

uwielbiam stringi, ale mam hemoroidy i po paru godzinach noszenia stringów
strasznie swędzi mnie odbyt

Czt wy też macie takie problemy? Jak sobie z tym poradzić?
Obserwuj wątek
    • ula.z.ula Re: stringi kontra hemoroidy 08.12.04, 16:59
      pozbyć się stringów lub hemoroidów
      • baby1girl Re: stringi kontra hemoroidy 08.12.04, 19:35
        nie nos stringow...
        zreszta stringi powoduja hemoroidy.
        Nie mozna ich nosic codziennie...
        potem panienki beda narzekac, na to jakie byly
        glupie jak byly mlode... badz starsze:>
        • Gość: dhgs Re: stringi kontra hemoroidy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 21:44
          ja mam ten sam problem-stringi=swedzenie pupci...
    • Gość: Juanita Re: stringi kontra hemoroidy IP: *.chello.pl 08.12.04, 22:13
      stringi to glupie majtki dla glupich dziewczyn
      • Gość: szczery Ale jak pupcia ślicznie wygląda:)))))))) IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 09.12.04, 10:24
        aż chce się głaskać.
      • kitka79 Do Juanity... 09.12.04, 13:45
        No to już przesada. Noszę strngi (choć przyznam, że nie codziennie, choć
        często) i nie jestem żadną głupią dziewczyną. Wręcz jestem kobietą
        wykształconą, akurat robię 2 fakultet, znam języki, pracuję w księgowości, a
        ten stereotyp "głupie majtki dla głupich dziewczyn" wręcz mnie po prostu
        obraża. Chyba sama ich nie nosisz, bo nie lubisz (albo źle w nich wyglądasz-
        niestety do stringów trzeba mieć figurę), a innych oceniasz. Poza tym zgrabna
        dziewczyna, ubrana z gustem, wygląda w stringach bardzo powabnie - oczywiście
        nie mówię tu o tych, które chodzą "z gołym tyłkiem na wierzchu". Pozdrawiam
        wszystkie stringowiczki!
        • Gość: Juanita Re: Do Juanity... IP: *.chello.pl 09.12.04, 15:28
          co do estetyki stringow, to kwestia gustu, dla mnie to nie sa majtki, tylko
          chusteczka do nosa;)
          glupota w ich noszeniu polega na tym, ze sa po prostu niezdrowe i nie trzeba
          byc lekarzem zeby na to wpasc.
          ciekawe dlaczego mezczyzni nie nosza stringow...
          • Gość: polik Re: Do Juanity... IP: 217.153.241.* 09.12.04, 15:33
            mezczyzni nosza stringi. kwestia gustu - niekotrzy wola bokserki, inni stringi.
          • kitka79 Męskie stringi... 10.12.04, 11:01
            Faceci noszą stringi... Znam takiego jednego, bo... jest nim mój mąż...:-).
            Uważa, że są dla niego wygodne, a poza tym nie lubi bokserek... Pozdrawiam.
    • Gość: babek kiedykolwiek IP: *.aster.pl 09.12.04, 15:55
      Kiedykolwiek robisz kupę,
      Umyj zawsze potem dupę.
      • e-milka-00 Re: kiedykolwiek 09.12.04, 16:13
        jak można byc az tak ograniczonym ?
        kobiety zyjecie w XXI wieku, a myslicie kategoriami średniowiecza:) stringi to
        świetna bielizna!!!chyba lepiej nosic skromne majtusie niż chodzić w
        pantalonach i co jakis czas wyciagac je sobie zpupy:)
        poza tym gadanie-ze jest to bielizna dla głupich- świadczy o niskim poziomie
        intelektualnym-wlascicielki słów:)
        ja chodze w stringach- czuje sie w nich wygodnie!!!!M
        am prace na wysokim stanowisko..
        3majmy sie razem stringowiczki
        • Gość: Juanita Re: kiedykolwiek IP: *.chello.pl 09.12.04, 21:52
          tjaaa, bielizna dzieli sie tylko na seksowne stringi i ogromne barchanowe
          pantalony - nie ma nic pomiedzy...hmm...
          • Gość: hemoroid Re: kiedykolwiek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 22:13
            a ja mam po stringach hemoroidy......:-( i juz nigdy wiecej!
            • Gość: babek Re: kiedykolwiek IP: *.aster.pl 10.12.04, 14:38
              Hemoroidy masz, bo nie myjesz de. To jest główny powód. Jeśli nosisz stringi, to znaczy, że nie jesteś wiekowa i chyba hemoroidów nie masz wielkości przepiórczych jaj. Jeśli tak nie jest, zacznij myć de po każdej defekacji, nie tylko z samego wierzchu, ale parę centymetrów w głąb. Hemoroidy znikną, bez dodatkowych leków i krępujących wizyt u lekarza. Jeśli nie masz bidetu, pozostaje palec, ale i on potrafi zdziałać cuda.

babek bez-hemoroidek
              • Gość: doktorprokto jeśli lubisz sobie wtykać palec do odbytu... IP: 213.77.43.* 13.12.04, 09:02
                z mojej długoletniej praktyki wynika, że raczej nie od brudu ma się hemoroidy...
                a jeśli lubisz sobie wtykać palec do odbytu, to nie tłumacz tego leczeniem
                hemoroidów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka