Dodaj do ulubionych

przedwczesny wytrysk u facetow??

10.02.05, 22:38
dlaczego czasem u facetow jest wytrysk przed.. wszystkim co ma sie dziac?? to my kobiety zawodzimy??
Obserwuj wątek
    • Gość: dziad Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 22:51
      Spiesz się kochać z facetem - tak szybko wytryska!
      • wariatka_20 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 10.02.05, 23:05
        hehe dobre
        • cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 09:41
          Facet zawodzi, nie potrafi sie opanowac jak widzi super cialko
          • amelk_a Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 09:58
            w takim razie faceta wina?? jak temu zaradzic?? i jak mu pomoc... aby nie czul sie tak zle po tym wszytskim .. hm...
            • cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 10:13
              Niech facet ma opaske na oczach to bedzie odbieral mniej.
              Zawsze sie bedzie zle czul bo wie ze nie jest w stanie za dwie minuty byc znow
              gotowy do akcji
        • Gość: Artysta (Meshchoo) Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:51
          A próbowałaś zadawać mu ból fizyczny (ale bez przesady) jak sie kochacie tam by
          wolniej dochodził i nie koncentrował sie na tym???
          • Gość: marianczyk Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.krakow.sint.pl 11.02.05, 12:54
            ty i tak nie masz wytryskow
            bo jestes przeciez impotentem
            wiec moze sie lepiej nie wypowiadaj gnojku glupi
    • bajka228 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 11:23
      buu... znam to. mam taka sama opcje ze swoim facetem. czasem sie zastanawiam
      czy nie powinnam byc wtedy calkowicie ubrana :P opaska na oczach nie pomaga
      (probowalam kiedys), to stwierdzil ze to rowniez dziala na jego wyobraznie i
      nie moze wytrzymac.
      • amelk_a pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:25
        hm.. ??? to co mamy robić?? moze ... nie mam pomyslu.. trzeba tym facetom jakos pomoc prawda??
        • bajka228 Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:43
          no trzeba... nawet taka sytuacja, ze mial totalnie zjechany dzien w pracy albo
          zly humor od rana nie pomaga - ciagle to samo. ja twierdze , ze to przez niego
          a on , ze przeze mnie ... i tak w koleczko. na dodatek sie smieje i mowi, ze
          przeciez to normalne.
          a po 40-stce pewnie mu gruczol krokowy przerosnie i bedzie z kolei opcja w
          druga strone :P no zalamka...
          • amelk_a Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:48
            wtakim razie, jak to?? za kazdym razem jest przedwczesny wytrysk?? to kediy dojdzie do kopulacji?? ja si epierwszy raz spotykasm z takim czyms nie wiem jak sie zaCHOWAC I JAK POMOC?? dlatego prosze o jakas rade.. rozamwiac znim na ten temat czy przemilczec?? i jakie sposoby sa zapobiegania tego??
            • cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:52
              Musisz z nim rozmawiac ale bardzo delikatnie.
              Zazwyczaj ile macie czasu na takie zabawy ?
              • amelk_a Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:53
                duzo czasu, bardzo dużo czasu.. nieogranicza nas nigdy czas :))
                • cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:57
                  To nie rozumiem dlaczego nie wypracowaliscie zlotego srodka.
                  Po jakim czasie jest zdolny na nowo do zabawy po przedwczesnym .... ?
            • bajka228 Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:01
              nie o to mi dokladnie chodzilo. to jest taka sytuacja, ze poprostu za szybko
              konczy.
              • cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:04
                Co to znaczy ze za szybko konczy ?
                • bajka228 Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:18
                  co to znaczy? to znaczy, ze po kilku minutach bzykania jest po wszystkim.
                  chlopak konczy i juz. jest egoista, wcale nie chce mu sie probowac jeszcze raz.
                  • cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:25
                    Jedni mogo dluzej inni nie, jesli nie chcecie wspomagac sie farmaceutykami to
                    proponuje popracowac nad tym aby jego dzialania byly dla ciebie przyjemniejsze i
                    szybsze.
                    Proponuje dluzsza gre wstepna ze szczegolnym naciskiem na pobudzenie twojego ciala
                    • cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:32
                      Jesli jest egoista to go zmien i powiedz niech sobie lalke kupi
    • amelk_a hm.. 11.02.05, 12:00
      nie wle czasu mu potrzeba zeby zaczac ejszcze raz.. ale...
      no alesnie po takim czyms.. to..
      hm.. jest takie zakłopotanie.. dlatego jak mu wtym pomoc..??
      zeby nie czuł siętak źle?? i niepewnie??
      bo pewnie mysli ze nie spełnil sie..
      chociaz ja nie wiem co on czuje, bo on nic nie mówi.. a ja mam pytac?? zeby ni poczul sie jeszcze gorzej przez to..
      a moze to ze mna cos nie tak..??
      • cnjry Re: hm.. 11.02.05, 12:06
        Namow go zeby po 10-15 minutach sprobowal jescze raz, powinien byc nieco
        bardziej odpoprny
        • rachela180 Re: hm.. 11.02.05, 15:11
          Mów, że tak naprawdę to komplement - skoro go az tak podniecasz... :D
    • rachela180 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 12:23
      OJ małolaty...
      Przedwczesny wytrysk to częsty problem chłopaków, mija z wiekiem. W gruncie
      rzeczy oznacza po prostu b.silne podniecenie (a więc to komplement, miłe
      panie). Popróbuj jeszcze raz po odczekaniu 15 - 30 minut. Tylko nie wyśmiewaj,
      nie złość się, bo pogłębisz kłopoty i rozwalisz facetowi życie erotyczne na
      długo.
      • Gość: Kasia Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 12:03
        Może niektóre małolaty rzeczywiście nie zdają sobie z tego sprawy. Ja małolatą
        nie jestem, mój mężczyzna ma już prawie 26 lat, a mimo wszystko nadal wcześnie
        kończy. Podobno niektórzy mężczyźni mają tak przez całe życie, ale warto
        uwierzyć w to, że się to jakoś unormuje. Nie ma co się załamywać. Ja mimo
        wszystko jestem szczęśliwa.;)
    • Gość: Daniel Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:54
      Też słuszałem o tym i chyba przejdzie.
    • Gość: leni111 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.intertel.net.pl 11.02.05, 17:31
      Po prostu nie bierzcie tak serio seksu...z usmiechem i fantazją!
      A to że trysnął...to super,że jest taaki na ciebie napalony!
      Nie rób zmartwionej miny tylko badz dla niego czuła i miła a zobaczysz że za
      kwadrans znów mu się wypręży i tym razem nie tryśnie tak szybko.
      Wiecej luzu!
    • Gość: rahela Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:42
      ja mam sposob:w otwor wkladam mu olowek albo blisko jajek fiuta sciskam
      kombinerkami super pomaga...
    • Gość: Artysta (Meshchoo) Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:24
      nie ma co zawracac sobie glowy kobietami bo lepiej jest normalnie walic konia:)
      ja daje rade juz kilka lat i jest ok:) ciagle wymyslam nowe techniki walenia
      pozdro dla onanow:)
    • Gość: PiotRR Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:02
      Mnie to sie nie zdarza, raczej długo dochodzę, ale tak jak ktoś już napisał, to
      minie.
    • Gość: Gość Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:32
      A spróbujcie wypić jakies winko przed sexem, niech się troszkę oduży alkoholem
      (tylko bez przesady, mi starczają jakieś 3 piwka, nie wiem jak to przeliczyć na
      inne alkohole i na innych). W każdym razie powinien móc wtedy dłużej. No i
      drugi raz, daj mu kilka minutek na odpoczynek i rozpocznijcie ponownie.
      Proponuje też w miarę częste stosunki, przy codziennym sexie potrafiłem się
      kochać po 40 minut godziny i więcej, a po tygodniu przerwy to były 3 minuty i
      koniec... ale potem drugi raz i trzeci :P
      A i spróbujcie sexu o poranku, ale tak koło 7-8, facet ma wtedy duże stężenie
      hormonów i w ogóle, nie wiem jak inni ale też poranne stosunki u mnie duużoo
      dłuzej trwają, może Twój facet ma podobnie?
      • bajka228 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 12.02.05, 11:57
        spoko rady (to niby nie moj watek ale musze sie nad nimi zastanowic) :) problem
        jest tylko w tym, ze nie da rady codziennie, bo sie tak czesto nie widzimy
        niestety.
        • amelk_a Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 12.02.05, 12:08
          a mnie przerazaja porazki.. boje sie ze on sie zniecheci.. albo zacznie myslec ze nie jestem idealna wtakim razie skoro sie cos nie udaje...bo przeciez ta sfera zycia to jedna z najwanziejszych jak nie najwanziejsza:) bajka288 bedziemy wymeiniac sie doswiadczeniami :D
          • bajka228 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 12.02.05, 12:16
            ok... zgoda ale to juz moze poza forum (nie chce zeby moj chlopak to czytal, bo
            zna to forum). ja z nim sporo gadam na ten temat - i jak na razie to raczej ja
            jestem bardziej zniechecona niz on ;) napisz jak chcesz : bajka228@wp.pl
            • Gość: zbych Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:14
              kurna, zdziwiona??? przecież wiadomo że:
              20-latek jest jak kelner - zanim doniesie, już rozleje
              40-latek = to wirtuoz; 3 godziny strojenia i 3 minuty grania
              60-latek = jak prognoza pogody; z tyłu wiatry, z przodu opad
              80-latek - jak młynarz, siedzi na worku i kręci cienkim sznurkiem
    • Gość: venus Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:53
      zbych nie badz taki niesprawiedliwy chociaz porownania super np.popacz na
      takiego piotra jak kapitalnie sobie radzi :jest dlugodystansofcem ma do
      dziewczyny 30min drogi.przed wyjsciem dzwoni i pirwsze 10min.drogi to gra
      wstepna nastepne 10min.to sex przerywany ,sie zmeczyl droga i robi
      przystanki,potem 9min. przekamazania by go wpuscila a reszta to final
      [szalenczy prawie zwierzecy] of co to byl za sex!
      • Gość: rybka Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: 217.152.182.* 15.02.05, 15:05
        Problem jes spory bo ja´k sie napali to nie doniesie skarbencia do peiczrki
        tylko leje po ponczochach, majteczkach i brzuchu. Wczoraj mu robilam minete i
        oblagrowal mi szyje i stanik, czesc polknelam. Kto to wytrzyma ? Treba go
        leczyc ? co sadzicie ??
        • cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 15.02.05, 15:18
          @rybka to ty z jakims obojnakiem sie spotykasz jak mu minete robilas.
          "Oj smieszno i straszno"
          • Gość: rybka Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: 217.152.182.* 16.02.05, 09:10
            ALE STANIK BYL OBLAGROWANY, SWINSTWO FEE. DO LECZENIA
            MOWISZ CWAJOS ZE TO NIE MINETA ? A ZA KOMUNY JESCZE TAK BYLO, PAMIEC CIE
            MYLI ?? CZY NIE POMNISZ. A MOZE TY JESTES MODEL 1992 ?
            • Gość: vares Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:00
              Ja startowalem szybko ale z przeszukiwan sieci znalazlem dobra porade, wejdz
              www.przedwczesnywytrysk.pl ja sie skusilem i teraz wiem na czym kontrola
              wytrysku polega. Mnie sie udalo z tygodnia na tydzien kochac dluzej.
            • cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 17.02.05, 21:00
              Pamietam nieco tamten system ale nie przypominam sobie aby ktos w tamtym czasie
              stosowal takie okreslenie w mojej obecnosci na ta czynnosc, moze dlatgo ze nie
              stalem pod knajpa i nie zlopalem piwa, ktore od tamtych czasow kojarzy mi sie z
              najgorszym elementem.
              Czasami slowa zmieniaja znaczenie i trzeba o tym pamietac a nie siedziec w
              przeszlosci.
              • Gość: gość To wszystko wasza wina............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:26
                sorry ale wg mnie to wasza wina dziewczyny. Kochać się z facetem chcecie tylko
                wtedy kiedy wy macie ochote!! Jego potrzeby sie nie licza! Jesli chodzi o
                problem z przedwczesnym wytryskiem to najlepszym rozwiazaniem jest zastosowanie
                sie do powiedzenia: trening czyni mistrza. Czyli po prostu czesty sex. No ale
                przeciez wy zawsze macie jakis powod zeby uniknac zblizenia. A potem sie
                dziwicie ze facet nie wytrzymuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka