amelk_a 10.02.05, 22:38 dlaczego czasem u facetow jest wytrysk przed.. wszystkim co ma sie dziac?? to my kobiety zawodzimy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 22:51 Spiesz się kochać z facetem - tak szybko wytryska! Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 09:41 Facet zawodzi, nie potrafi sie opanowac jak widzi super cialko Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 09:58 w takim razie faceta wina?? jak temu zaradzic?? i jak mu pomoc... aby nie czul sie tak zle po tym wszytskim .. hm... Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 10:13 Niech facet ma opaske na oczach to bedzie odbieral mniej. Zawsze sie bedzie zle czul bo wie ze nie jest w stanie za dwie minuty byc znow gotowy do akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta (Meshchoo) Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:51 A próbowałaś zadawać mu ból fizyczny (ale bez przesady) jak sie kochacie tam by wolniej dochodził i nie koncentrował sie na tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.krakow.sint.pl 11.02.05, 12:54 ty i tak nie masz wytryskow bo jestes przeciez impotentem wiec moze sie lepiej nie wypowiadaj gnojku glupi Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 11:23 buu... znam to. mam taka sama opcje ze swoim facetem. czasem sie zastanawiam czy nie powinnam byc wtedy calkowicie ubrana :P opaska na oczach nie pomaga (probowalam kiedys), to stwierdzil ze to rowniez dziala na jego wyobraznie i nie moze wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:25 hm.. ??? to co mamy robić?? moze ... nie mam pomyslu.. trzeba tym facetom jakos pomoc prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:43 no trzeba... nawet taka sytuacja, ze mial totalnie zjechany dzien w pracy albo zly humor od rana nie pomaga - ciagle to samo. ja twierdze , ze to przez niego a on , ze przeze mnie ... i tak w koleczko. na dodatek sie smieje i mowi, ze przeciez to normalne. a po 40-stce pewnie mu gruczol krokowy przerosnie i bedzie z kolei opcja w druga strone :P no zalamka... Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:48 wtakim razie, jak to?? za kazdym razem jest przedwczesny wytrysk?? to kediy dojdzie do kopulacji?? ja si epierwszy raz spotykasm z takim czyms nie wiem jak sie zaCHOWAC I JAK POMOC?? dlatego prosze o jakas rade.. rozamwiac znim na ten temat czy przemilczec?? i jakie sposoby sa zapobiegania tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:52 Musisz z nim rozmawiac ale bardzo delikatnie. Zazwyczaj ile macie czasu na takie zabawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:53 duzo czasu, bardzo dużo czasu.. nieogranicza nas nigdy czas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 11:57 To nie rozumiem dlaczego nie wypracowaliscie zlotego srodka. Po jakim czasie jest zdolny na nowo do zabawy po przedwczesnym .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:01 nie o to mi dokladnie chodzilo. to jest taka sytuacja, ze poprostu za szybko konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:18 co to znaczy? to znaczy, ze po kilku minutach bzykania jest po wszystkim. chlopak konczy i juz. jest egoista, wcale nie chce mu sie probowac jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:25 Jedni mogo dluzej inni nie, jesli nie chcecie wspomagac sie farmaceutykami to proponuje popracowac nad tym aby jego dzialania byly dla ciebie przyjemniejsze i szybsze. Proponuje dluzsza gre wstepna ze szczegolnym naciskiem na pobudzenie twojego ciala Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: pomozmy facetom!!! 11.02.05, 12:32 Jesli jest egoista to go zmien i powiedz niech sobie lalke kupi Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a hm.. 11.02.05, 12:00 nie wle czasu mu potrzeba zeby zaczac ejszcze raz.. ale... no alesnie po takim czyms.. to.. hm.. jest takie zakłopotanie.. dlatego jak mu wtym pomoc..?? zeby nie czuł siętak źle?? i niepewnie?? bo pewnie mysli ze nie spełnil sie.. chociaz ja nie wiem co on czuje, bo on nic nie mówi.. a ja mam pytac?? zeby ni poczul sie jeszcze gorzej przez to.. a moze to ze mna cos nie tak..?? Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: hm.. 11.02.05, 12:06 Namow go zeby po 10-15 minutach sprobowal jescze raz, powinien byc nieco bardziej odpoprny Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: hm.. 11.02.05, 15:11 Mów, że tak naprawdę to komplement - skoro go az tak podniecasz... :D Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 11.02.05, 12:23 OJ małolaty... Przedwczesny wytrysk to częsty problem chłopaków, mija z wiekiem. W gruncie rzeczy oznacza po prostu b.silne podniecenie (a więc to komplement, miłe panie). Popróbuj jeszcze raz po odczekaniu 15 - 30 minut. Tylko nie wyśmiewaj, nie złość się, bo pogłębisz kłopoty i rozwalisz facetowi życie erotyczne na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 12:03 Może niektóre małolaty rzeczywiście nie zdają sobie z tego sprawy. Ja małolatą nie jestem, mój mężczyzna ma już prawie 26 lat, a mimo wszystko nadal wcześnie kończy. Podobno niektórzy mężczyźni mają tak przez całe życie, ale warto uwierzyć w to, że się to jakoś unormuje. Nie ma co się załamywać. Ja mimo wszystko jestem szczęśliwa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:54 Też słuszałem o tym i chyba przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leni111 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.intertel.net.pl 11.02.05, 17:31 Po prostu nie bierzcie tak serio seksu...z usmiechem i fantazją! A to że trysnął...to super,że jest taaki na ciebie napalony! Nie rób zmartwionej miny tylko badz dla niego czuła i miła a zobaczysz że za kwadrans znów mu się wypręży i tym razem nie tryśnie tak szybko. Wiecej luzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rahela Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:42 ja mam sposob:w otwor wkladam mu olowek albo blisko jajek fiuta sciskam kombinerkami super pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta (Meshchoo) Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:24 nie ma co zawracac sobie glowy kobietami bo lepiej jest normalnie walic konia:) ja daje rade juz kilka lat i jest ok:) ciagle wymyslam nowe techniki walenia pozdro dla onanow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotRR Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:02 Mnie to sie nie zdarza, raczej długo dochodzę, ale tak jak ktoś już napisał, to minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:32 A spróbujcie wypić jakies winko przed sexem, niech się troszkę oduży alkoholem (tylko bez przesady, mi starczają jakieś 3 piwka, nie wiem jak to przeliczyć na inne alkohole i na innych). W każdym razie powinien móc wtedy dłużej. No i drugi raz, daj mu kilka minutek na odpoczynek i rozpocznijcie ponownie. Proponuje też w miarę częste stosunki, przy codziennym sexie potrafiłem się kochać po 40 minut godziny i więcej, a po tygodniu przerwy to były 3 minuty i koniec... ale potem drugi raz i trzeci :P A i spróbujcie sexu o poranku, ale tak koło 7-8, facet ma wtedy duże stężenie hormonów i w ogóle, nie wiem jak inni ale też poranne stosunki u mnie duużoo dłuzej trwają, może Twój facet ma podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 12.02.05, 11:57 spoko rady (to niby nie moj watek ale musze sie nad nimi zastanowic) :) problem jest tylko w tym, ze nie da rady codziennie, bo sie tak czesto nie widzimy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 12.02.05, 12:08 a mnie przerazaja porazki.. boje sie ze on sie zniecheci.. albo zacznie myslec ze nie jestem idealna wtakim razie skoro sie cos nie udaje...bo przeciez ta sfera zycia to jedna z najwanziejszych jak nie najwanziejsza:) bajka288 bedziemy wymeiniac sie doswiadczeniami :D Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 12.02.05, 12:16 ok... zgoda ale to juz moze poza forum (nie chce zeby moj chlopak to czytal, bo zna to forum). ja z nim sporo gadam na ten temat - i jak na razie to raczej ja jestem bardziej zniechecona niz on ;) napisz jak chcesz : bajka228@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:14 kurna, zdziwiona??? przecież wiadomo że: 20-latek jest jak kelner - zanim doniesie, już rozleje 40-latek = to wirtuoz; 3 godziny strojenia i 3 minuty grania 60-latek = jak prognoza pogody; z tyłu wiatry, z przodu opad 80-latek - jak młynarz, siedzi na worku i kręci cienkim sznurkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:53 zbych nie badz taki niesprawiedliwy chociaz porownania super np.popacz na takiego piotra jak kapitalnie sobie radzi :jest dlugodystansofcem ma do dziewczyny 30min drogi.przed wyjsciem dzwoni i pirwsze 10min.drogi to gra wstepna nastepne 10min.to sex przerywany ,sie zmeczyl droga i robi przystanki,potem 9min. przekamazania by go wpuscila a reszta to final [szalenczy prawie zwierzecy] of co to byl za sex! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: 217.152.182.* 15.02.05, 15:05 Problem jes spory bo ja´k sie napali to nie doniesie skarbencia do peiczrki tylko leje po ponczochach, majteczkach i brzuchu. Wczoraj mu robilam minete i oblagrowal mi szyje i stanik, czesc polknelam. Kto to wytrzyma ? Treba go leczyc ? co sadzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 15.02.05, 15:18 @rybka to ty z jakims obojnakiem sie spotykasz jak mu minete robilas. "Oj smieszno i straszno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: 217.152.182.* 16.02.05, 09:10 ALE STANIK BYL OBLAGROWANY, SWINSTWO FEE. DO LECZENIA MOWISZ CWAJOS ZE TO NIE MINETA ? A ZA KOMUNY JESCZE TAK BYLO, PAMIEC CIE MYLI ?? CZY NIE POMNISZ. A MOZE TY JESTES MODEL 1992 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vares Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:00 Ja startowalem szybko ale z przeszukiwan sieci znalazlem dobra porade, wejdz www.przedwczesnywytrysk.pl ja sie skusilem i teraz wiem na czym kontrola wytrysku polega. Mnie sie udalo z tygodnia na tydzien kochac dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: przedwczesny wytrysk u facetow?? 17.02.05, 21:00 Pamietam nieco tamten system ale nie przypominam sobie aby ktos w tamtym czasie stosowal takie okreslenie w mojej obecnosci na ta czynnosc, moze dlatgo ze nie stalem pod knajpa i nie zlopalem piwa, ktore od tamtych czasow kojarzy mi sie z najgorszym elementem. Czasami slowa zmieniaja znaczenie i trzeba o tym pamietac a nie siedziec w przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To wszystko wasza wina............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:26 sorry ale wg mnie to wasza wina dziewczyny. Kochać się z facetem chcecie tylko wtedy kiedy wy macie ochote!! Jego potrzeby sie nie licza! Jesli chodzi o problem z przedwczesnym wytryskiem to najlepszym rozwiazaniem jest zastosowanie sie do powiedzenia: trening czyni mistrza. Czyli po prostu czesty sex. No ale przeciez wy zawsze macie jakis powod zeby uniknac zblizenia. A potem sie dziwicie ze facet nie wytrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś