Dodaj do ulubionych

róza dla faceta?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:52
czy wypada zeby dziewczyna dała facetowi roze? :o

bo własnie mi strzeliło cos na walentynki głupiego :P nie wiedziałam co dać mojemu facetowi...pomyslałam wiec ze jako szaleniec :P połoze mu sie pod drzwiami z rózą w reku hehe :P troche to głupie ale wydaje mi sie ze romantyczne =)
Obserwuj wątek
    • cnjry Re: róza dla faceta? 11.02.05, 10:58
      Jak jest zniewiesciala ciota to mozesz mu dac
    • amelk_a Re: róza dla faceta? 11.02.05, 10:58
      tak naprawdę zależy to od faceta.. ja na przykład znam takiego jednego, który uwielbia kwiaty dostawać od dziewczyny swojej..
      • Gość: merrick Re: róza dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:04
        cnjry jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to sie przymknij nie jestes zabawna/y ;/
        • cnjry Re: róza dla faceta? 11.02.05, 11:10
          Wyrazilem tylko swoja opinie na ten temat.
          Taki mam poglad na ta sprawe i nic jak na razie tego nie zmieni.
          Chcesz miec faceta przy swoim boku czy kolezanke ?
          • Gość: merrick Re: róza dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:40
            ok opinia opinią ale bez przesady jak mozna miec opinie o kims nie znając go? pytam bo teraz są takie czasy ze wszystko mozna :[
            • amelk_a romantyk:) 11.02.05, 11:43
              czy roża jest wyznacznikiem bycia ciota?? nie uwazam.. to nawet piekne gdy facet ucieszyl by sie z takiego prezentu.. znaczyło by to ze jest romantykiem..
              A ja chciałabym mięć romantyka!!!
            • cnjry Re: róza dla faceta? 11.02.05, 11:46
              Przepraszam cie bardzo ale facet musi byc facetem. Chcesz zeby byl posmiewiskiem.
              Moze nie chce cie urazic i nie mowi ze nie lubi kwiatkow od kobiet.
              Napisz w jakim jest wieku i czym sie interesuje to podam propozycje prezentow.
              Okresl ile mozesz wydac
    • bajka228 Re: róza dla faceta? 11.02.05, 11:54
      znalam taka parke w ktorej dziewczyna na sile chciala robic ze swojego chlopaka
      romantyka (zabierala go na jakies ckliwe filmy, itd.)... skonczylo sie szybko -
      facet stwierdzil, ze sie do tego nie nadaje i odszedl. no wiec radze najpierw
      przemyslec czy twoj chlopak chce wogole dostawac takie prezenty, postaw sie na
      jego miejscu... jesli on lubi kwiaty od kobiet to kup mu ta roze a jesli nie -
      to moze kup sobie rozowa bielizne (tylko jasny roz... nie taki jaskrawy zeby go
      oslepl).
    • amelk_a Re: róza dla faceta? 11.02.05, 11:54
      a TY co chcialbys dostac??
      • Gość: merrick Re: róza dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:01
        od kiedy to kwiatek określa płec człowieka lol
      • cnjry Re: róza dla faceta? 11.02.05, 12:20
        Mam 26 lat i chcialbym dostac nowy telefon z symbianem lub palmtopa z WiFi :)
        A tak na serio to nie lubie dostawac prezetow
        • Gość: merrick Re: róza dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:42
          ja tez nie lubie dlatego za bardzo nie przywiązuje do tego uwagi :/

hm...to jesli nie kwiat to niby co?
          • cnjry Re: róza dla faceta? 11.02.05, 12:46
            Napisz ile on ma lat i co robi (uczen, student, etat, firma)
            Nie chce zaproponowac czegos co by zupenie nie pasowalo
            • Gość: merrick Re: róza dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:47
              21 lat studiuje :o
              • cnjry Re: róza dla faceta? 11.02.05, 12:54
                Kup mu pioro, moze byc jakis parker najlepiej w metalowej obudowie.
                Nie bedzie drogo no i jakas pamiatka pozostanie
                A najlepie to go zaskocz wieczorem w nowej biliznie i zaproponuj nowe
                doswiadczenia (tylko nie zapraszaj innego faceta do tych doswiadczen)
                Mozesz przed ta niespodzianka zbadac grunt zeby go czyms nie wystraszyc lub
                zniechecic do ciebie
                • amelk_a Re: róza dla faceta? 11.02.05, 13:01
                  ciekawa propozycja :)) moze sama skorzystam ztej propozycji :)
                  • Gość: Artysta (Meshchoo) Re: róza dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:06
                    Czemu nie, to nic złego, zawsze jakaś odmiana, JA bym się ucieszył :)))

• Gość: merrick Re: róza dla faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:23
                      no mogło by być ale ja myslałam nad czyms bardziej kiczowatym a zarazem nie przywidywalnym :P
                      • amelk_a ... 11.02.05, 13:29
                        A JA TAK SIE ZASTANAWIAM, DLACZEGO TO MY KOBIETY CIAGLE PSIZEMY TAKIE WĄTKI..?? A NIE FACECI..TO MY CHCEMY ROBIC NIESPODZIANKI..
                        JESTEM PEWNA ZE MOJ FACET NA NIC FAJNEGO NIE WPADNIE, NAWET ZAPOMNI O TYM DNIU.. A JUZ NA PEWNIO NIE BEDZIE ZADNEJ NESPODZIANKI.
                        • cnjry Re: ... 11.02.05, 13:40
                          Mozesz sie spodziewac jakiegos kwiatka, serducha czerwonego, lub miska.
                          To bedziesz miala niespodzianke :))
                          • amelk_a Re: ... 11.02.05, 13:42
                            tak naprawde nawet na to nie licze...
                            • cnjry Re: ... 11.02.05, 13:45
                              Prezety sa po to zeby cos wyciagnac w zamian lub zalagodzic sytuacje, czasami
                              slowa sa wazniejsze od prezetow.
    • Gość: Artur Przezywacz Re: róza dla faceta? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 11.02.05, 12:40
      Czemu nie
    • Gość: Artysta (Meshchoo) Re: róza dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:34
      To ja może taki temat napisze :)))
    • Gość: Artysta (Meshchoo) Re: róza dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:10
      Masz racje "cnjry" słowa są ważniejsze, najważniejsze...
      • amelk_a Re: róza dla faceta? 11.02.05, 14:14
        tak naparwde najwazniejsze sa czyny.. ale od prezentow ważniejsze są słowa.. niewątpliwie.. :)
    • Gość: Daniel Re: róza dla faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:55
      TAk może być
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka