radzio44 03.07.05, 15:21 hej. Mam problem. jak chce zapisać zdjęcie to mi wyskakuje jakiś "indeks" nawet nie mogę otworzyc tego zdjęcia. Co mam zrobić? Jak sobie z tym poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrudaa Re: fotki IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:20 Hm..może zmienić forum:) Tu same małolaty siedzą:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: fotki 04.07.05, 01:36 Zalezy co dla kogo znaczy małolat. Może tak mówisz bo sama masz z 16 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio44 Re: fotki IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.05, 10:59 Rudzielcu mam 21 lat, wiec małolatem nie jestem gó..aro!!!!!!!!!! buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrudaa Re: fotki IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:18 oj oburzyć ludzi a zaczynają się pienić.. ja sama mam 20,ale chciałam stwierdzić tylko fakty o średniej wielkości wieku przychodzących tutaj ludzi..zadałeś raczej "komputerowe" pytanie i wątpie,że ktoś Ci tutaj na nie odpowie więc GRZECZNIE radziłam przejść na forum np. o komputerach.. Więc prosze mi tu zaraz od gó..ar nie wyjeżdżać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrudaa Re: fotki IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:35 No jak miło się potem robi:) Ja też pozdrawiam i mam nadzieję,że problem swój rozwiązałeś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio44 Re: fotki IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.05, 12:43 Sorki, ale wiesz zrozumiełam, że te małolaty to było do mnie. Już teraz jest wszystko jasen więc spoko :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio44 Re: fotki IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.05, 21:02 Hej rrudaa niestety dalej tkwie w tym problemie. Nikt mi nie pomógł i dalej nie moge oglądać fotek ani ich zapisać :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: fotki 05.07.05, 03:09 Uzyj programu ściągającego całę witryny. Są takie które ściągają także te zabezpieczone przed tym więc ściągniesz wszystko, także zdjęcia o które Ci chodzi Polecam programiki: WebZip WinHTTrack - ten jest naprawde fajny i prostyw obsłudze. Rrudaa się myliła, na tym forum też siedza informatycy :P Odpowiedz Link Zgłoś