Dodaj do ulubionych

pytanko do Dziewczyn

06.11.05, 15:00
nie wiem jak sformulowac pytanie... chodzi o to, na jakiej glebokosci
znajduje sie blona dziewicza? pewnie wyda sie Wam to smieszne, ale nie wiem
czy zostala ona przebita. przez dlugi okres czasu probowalismy z moim
Chlopakiem, ale czulam bol nie do zniesienia, a ostatnio niby sie udalo, ale
nie jestem pewna, bo nie czulam bolu, nie bylo krwawienia, nie czulam
tego 'momentu przelomowego'... czy czuje sie przebicie blony? bardzo Was
prosze o pomoc. pozdrawiam;*
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia:) Re: pytanko do Dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 16:16
      hejka:) ja mialam ten sam problem...gdy cos probowalismy to czulam opor...pare razy tak bylo...teraz juz jest oki!! i powiem ci szczerze ze nic nie czulam...zadnego krwawienia itp...
      • Gość: kilina Re: pytanko do Dziewczyn IP: *.net / *.tygrys.net 06.11.05, 16:39
        tak, tylko skad wiesz, ze juz jest ok? bo ja kurcze, nie mam pewnosci.. glupio
        to zabrzmi, ale ile czlonka wejdzie, bez przerwania blony????
    • apsik87 Re: pytanko do Dziewczyn 06.11.05, 17:54
      to jest chyba ok 3 cm ale ni ejestem pewna...ja za 1 razem nie czulam zbytnio
      bolu moz etroszke a krwawic wogule nie krwawilam.
    • Gość: Caramel Re: pytanko do Dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:54
      Ja to czułam ból za pierwszym razem. Ale nie zawsze musi tak być. Każdy ma
      inaczej.
    • Gość: Natalia Re: pytanko do Dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:51
      Mysle ze nie masz czym sie martwic...
      u mnie poszlo gladko...bolalo ale nie krwawilo...
      a prawdziwa przyjemnos zaczelam czuc po ok 3 miesiacach...
    • Gość: . odpowiedź na pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:46
      kawełek mięska zwany błoną dziewiczą znajduje się u wejscia do pochwy, na samym
      początku. błona jest bardzo rozciągliwa i pełna otworów - nie zawsze zostaje
      zerwana przy pierwszym stosunku. jest rozmaitej grubości i unerwienia - można w
      ogóle nie czuć bólu gdy pęka.
      • Gość: abc Re: odpowiedź na pytanko IP: *.75.61.199.ostrow61.ptc.pl 13.11.05, 01:03
        Ja miałam taki sam problem.Na poczatku,gdy probował we mnie wejsc czułam bol
        nie do wytrzymania i opor nie do przebicia.Teraz wchodzi we mnie do połowy,ale
        zadnego momentu przełomowego nie było,wiec pewnie jest juz po.Całego miałam go
        tylko raz bo zbyt mocno boli,ale jak jest do połowy,to bol da sie zniesc bo
        przyjemnosc jest wieksza i dochodze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka