Dodaj do ulubionych

Przedwczesny wytrysk

10.12.05, 23:33
MOj chlopak ma 25 lat. Wspolzyjemy razem od dwoch lat, a on przez ten caly
czas nie potrafi mnie zaspokoic. Do niedawna ludzilam sie ze wszystko sie
poprawi po jakims czasie, ale niestety. Stosunek jaki byl taki jest (srednio
okolo 5 minut razem z gra wstepna). Nie wiem juz co mam robic, on nie chce
isc do lekarza, a ja juz chyba nie chce tkwic w zwiazku ktory nie daje mi
satysfakcji seksualnej. Wiem ze moze seks nie jest najwazniejszy w zwiazku,
ale mnie chyba tez sie cos nalezy, bo jak do tej pory tylko on szczytuje. Co
byscie zrobili na moim miejscu?
Obserwuj wątek
    • mirmurek Re: Przedwczesny wytrysk 10.12.05, 23:38
      Jeśli pasuje pod każdym innym względem to może chłopak + kochanek ;-) Nie bierz tego poważnie, to żart, jeśli już zdecydować się na kochanka to lepiej zrezygnować z dotychczasowego.

Tu żartował nie będę - 5 minut to ... dość krótko. 5 godzin to mogę zrozumieć, jest całkiem fajnie, ale 5 minut, przecież nawet nie zdąży się w pełni rozebrać i już koniec ...
    • d_znajomy Re: Przedwczesny wytrysk 11.12.05, 06:50
      no jasne, zmien chlopaka, po co Ci taki ...
    • Gość: doswiadczony Re: Przedwczesny wytrysk IP: 212.106.132.* 11.12.05, 16:50
      Czy on nie ma sprawnych rąk? A może i języka w gębie zapomniał? Najwyraźniej
      słaby z niego kochanek.
    • ania_188 Re: Przedwczesny wytrysk 11.12.05, 17:00
      Popracujcie razem nad tym.Nie obwiniaj jego za całokształt Podejrzewam z eon
      chiałby Ci dogodzić i napewno jest tym skrępowany ze za każdym razem wam nie
      wychodzi.Powinnas razem z nim iść do lekarza jesli on bedzie tgo potrzebował.
    • Gość: Gabi Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.dami / 81.15.189.* 12.12.05, 14:28
      Hej ja bym na Twoim miejscu zmieniła gościa bo jeśli on nie chce z tym nic
      zrobić tzn. że jest egoistą i nie zależy mu na Twoim szczęściu. Mam koleżankę,
      która miała ten sam problem zmieniła faceta, z którym naprawdę długo się
      spotykała i teraz ma innego i mówi że z tym jest jej super dobrze także
      powodzenia i nie załamuj się chociaż to bardzo trudne.
      • mati29 Re: Przedwczesny wytrysk 12.12.05, 14:39
        zawiaz mu supelek na fujarce
        to go oduczy zlych manier!!!!
    • zyta244 Re: Przedwczesny wytrysk 12.12.05, 14:41
      kurde, nie rozumiesz ze to jets problem! egoistka jestes straszna!!!!!!!!
      moze TY bys cos zrobila zeby to wszystko troche przedluzyc? mzoesz go nauczyc
      powstrzymywania przedwczesnego wytrysku, poczytaj sobie tu it km jak to sie
      robi...pomoz mu jakos, skoro mowi,ze nie pojdzie do lekarza to mzoe Ty sie
      kogos poradz jak poradzic na to??? jesli macie 5 min gry wstepnej to moze
      postaraj sie ze swojej strony o jakies urozmaicenie, stopniuj jego podniecenie,
      a nie od razu jak egoistka zminic chcesz faceta...to jesles z nim tylko dla
      lozka? to po co sie meczysz tyle, skoro Ci nie pasuje! juz trzeba to bylo
      zrobic dawno, zkoro taki jest beznadziejny...skoro jednak z nim jestes to chyba
      laczy was cos wiecej niz seks???? skoro tak to wez sie zastanow co robisz....
      • mati29 Re: Przedwczesny wytrysk 12.12.05, 14:42
        no wlasnie scisnij go za fujare i nie puszczaj niech ma
        maly perwers!!!
      • guessie Re: Przedwczesny wytrysk 12.12.05, 19:10
        Ja jestem egoistka? Z tego powodu ze nie czerpie przyjemnosci z seksu a moj
        facet tak i to czesto? Ze jeszcze ani razu nie dal mi orgazmu? Dlatego jestem
        straszna egoistka zyta244? Wiesz, powiem Ci ze plakac mi sie czasami chce jak
        slucham moje kolezanki i ich "wspanialych supermanow" wyprawiajacych nie
        wiadomo co w lozku i to jak maja po 3 orgazmy pod rzad... I jak to
        stwierdzilas "laczy was cos wiecej niz seks???? " - nas seks w ogole nie
        laczy!!!
        • Gość: gwiazdeczka353 Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:38
          Wcale nie jesteś egoistką! I tak długo godziłaś się na taką sytuację. Rozumiem,
          że facet ma problem ale po wytrysku może odpocząć parę minut i zacząć od nowa i
          wtedy na 100 % będzie mógł dłuuugo. A w ogóle istnieją inne sposoby zaspokojenia
          kobiety. A facet, którego nie obchodzi czy jego kobieta czerpie satysfakcję i
          spełnienie z życia erotycznego to cham i egoista. Spróbuj go namówić na wizytę u
          specjalisty. Mój mężczyzna też miał problem z przedwczesnym wytryskiem i już nie
          ma po tym śladu. To tylko kwestia chęci i odpowiedniego treningu. Porozmawiaj z
          nim szczerze a jak to nie da rezultatu to go kopnij w dupsko i poszukaj faceta,
          który o ciebie zadba. Głowa do góry!
        • zyta244 Re: Przedwczesny wytrysk 12.12.05, 23:56
          no dobrze, ale skoro go uprawiacie, a mimo to nie sprawia Ci on radosci, to
          moze powinnas naprawde porozmawiac ze swoim facetem! Moze on ma problem a
          wstydzi sie pojsc do lekarza a Ty go chcesz tak od razu rzucić...no ja nie
          wiem...chyba ze on tego problemu nie widzi i twierdzi, z emu z tym dobrze tka
          jak jest no to inna sprawa ze nie mysli nic o Tobie...
    • mgrmartamokra Re: Przedwczesny wytrysk 21.07.14, 10:38
      zapodaj mu climax control ;d szkoda zwiazku zeby sie rozpadl przez kiepskie bzykanko ;p a jak nie chce sie leczyc tooo... trrenujcie, a sukces sam przyjdzie^^

www.naprzedwczesnywytrysk.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka