Dodaj do ulubionych

ogolone członki

14.01.06, 18:30
Obserwuj wątek
    • akbw Re: ogolone członki 14.01.06, 18:32
      co myślicie intymnej depilacji i pod pachami u facetów?
      podoba wam się to czy nie za bardzo?
      ja sam sobie gole i uważam że tak wygląda estetyczniej!
      • veeto1 Re: ogolone członki 14.01.06, 18:36
        Proponuję jeszcze pozbyć się rzęs i brwi.
        • all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 18:41
          fuj.to jest straszne.dla mnie facet powinien wygladac jak facet a nie jak
          nieowlosione dziecko.jego wlosy na calym ciele mnie bardzo kreca, bo wtedy
          kojarzy mi sie z jakas dzika zwierzyna:))rozumiem- przystrzyc troszeczke ale
          nie calkowicie golic!
          • ambroka Re: ogolone członki 17.01.06, 11:02
            Zdecydowanie NIE!!! Facet musi być po prostu męski, a ogolone miejsca intymne u
            niego nie wyglądają fajnie.Ja bardzio lubię też owłosione klatki piersiowe jak
            u mojego Misia;-)
      • Gość: mk Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:37
        Ja gole pachy, bo tak lubie i guzik innym do tego...
        • Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:39
          OOooo tak ja lubie jak facet jest wygolony!!!
        • copa.cojones Na widok krzaczorów pod pachami robi mi się 15.01.06, 18:36
          niedobrze. I nie ma tu znaczenia płeć.
          Włosy łonowe mogą być ale też nie dziko rosnące zarośla tylko fryzurka kontrolowana.

Krzaczory to ohyda !!!
      • lida82 Re: ogolone członki 14.01.06, 18:42
        tez lubie ogolone pachy:) wlosy tylko sprzyjaja rozkladaniu sie potu i
        nieprzyjemnemu zapachowi..pozdrawiam
        • all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 18:48
          tak apropo to pot jest bezzapachowy...
          • Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:53
            :/ Pot bezzapachowy,to dlaczego tak śmierdzi?? :/
            • all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 18:57
              bo pachy sa poprostu siedliskiem bakterii i innych tam drobnoustrojow, jak pot
              sie z nimi "wymiesza" to powstaje ten niezbyt przyjemny zapach...ale wystarczy
              woda z mydlem i moze jeszcze jakis antyperspirant;)i bedzie ok;)
              • Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:00
                No tak racja!!!Ale i atk lubie jak acet jest ogolony!!!
      • cosmolysa1 Re: ogolone członki 15.01.06, 11:54
        lubie ogolonych facetow. sama zaciagnelam swojego pod prysznic, zeby ogolic go
        pod pachami i w miejscach intymnych. ńie wyobrażam sobie nawet najmniejszych
        czułości z goście zkotem pod pachą albo na dydku. A w lecie????? Masakra.
    • all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 19:02
      a lubisz jak goli rowniez nogi??;)
      • Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:08
        Nie no bez przesady!!!Tylko pachy i miejsca intymne!!!
        • Gość: Kogucik Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:18
          Tak apropo depilacji intymnej. Można to robić na plastry z woskiem? są jakieś
          specjalne do tego celu? Ból byłby do wytrzymania?
          • Gość: Kogucik Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:19
            Chodzi mi, że u kobiet.
            • Gość: merveille Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:57
              facet bez wlosow jest zniewiescialy,eee, to juz nie 100% facet
              • Gość: dziewczyna8 Re: ogolone członki IP: *.artnet.pl 15.01.06, 08:08
                ja lubię jak facet ma ogolone pachy....strasznie nie podobają mi się
                faceci<szczegolnie latem> kiedy wystaja im spod pach takie dlugie wlosy<a fe!!>
                • all_she Re: ogolone członki 15.01.06, 10:58
                  jezeli facet goli sie pod pachami lub w miejscach intymnych wyglada jak ciota!
                  polecam przycinanie;))
                  • Gość: mk Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:14
                    Sama jestes ciota :P
    • agatka_to_ja Re: ogolone członki 15.01.06, 12:14
      TO ja sie moze tez wypowiem - facet NIE POWINIEN SIE GOLIC! powinien byc
      naturalny :) i tacy mi sie podobaja :)
      • Gość: Jacek_to_ja To ja sie tez wypowiem IP: 195.202.42.* 15.01.06, 15:51
        Kobiety w ogole nie powinny sie golic. Nog tez nie. Tylko takie owlosione jak
        King Kongi mi sie podobaja. A jeszcze wasik na twarzy czyni je zupelnie sexi.
        Nie mowiac o kepkach pod pachami. Szczegolnie uwielbiam jak sa spocone, lizanko
        takich paszek dostarcza kazdemu mezczyznie bezgranicznej rozkoszy.
        • all_she Re: To ja sie tez wypowiem 15.01.06, 16:11
          mowa w poscie jest o goleniu meskich czlonkow
          • Gość: Jacek_to_ja Re: To ja sie tez wypowiem IP: 195.202.42.* 15.01.06, 16:42
            Aha, dobrze wiedziec, ja myslalem ze mowa jest o indywidualnych preferencjach.
            • Gość: ona Re: To ja sie tez wypowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:47
              od kiedy to sie czlonki goli?
              • all_she Re: To ja sie tez wypowiem 15.01.06, 18:21
                Ona- mezczyzni chca byc tak piekni jak my;))
                • Gość: mk Re: To ja sie tez wypowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:16
                  Gole pachy ze wzgledu na higiene, a nie zeby sie upiekszyc...
                  • Gość: Agatka_to_ona To ja tez cos powiem IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.06, 01:03
                    A mezczyzni to juz nie musza byc piekni? Najlepiej niech zapuszcza brody a la
                    talib. Po co sie golic, nie? W koncu Agatce tylko Talibowie sie podobaja, a ona
                    jest wyrocznia w tej dziedzinie.
                    • agatka_to_ja Re: To ja tez cos powiem 16.01.06, 11:08
                      oj, czlowieczku, zle sie czujesz.... biedulek...
                      • Gość: Jacek_to_ja Re: To ja tez cos powiem IP: *.hochtief.de 16.01.06, 22:37
                        Oj Agatko, zlamalas mi serce. Od lat gole sobie czlonka i szpare, bo to modnie
                        i wygodnie (mniej potu i smrodu, brak rodzynow i potrzeby drapania sie po
                        dupsku) az tu nagle slysze, ze u CIEBIE nie mam juz szans z moim pieknie
                        ogolonym ptakiem. STRASZNIE sie przejalem
                        • all_she Re: To ja tez cos powiem 16.01.06, 22:42
                          hehe:D trzeba sie myc:D
                          • Gość: Jacek_to_ja Re: To ja tez cos powiem IP: *.hochtief.de 16.01.06, 22:46
                            Wyobraz sobie, ze to tez robie, nawet 2 razy dziennie. W pracy, w pociagu, na
                            dworcu albo na lotnisku wsadzanie dupska do umywalki byloby pewnym wyczynem
                        • agatka_to_ja Re: To ja tez cos powiem 16.01.06, 23:47
                          rodzynów w dupsku sie nie ma JAK SIE CZLOWIEK PODCIERA!!!

polecam :)
                          • Gość: Mp Re: To ja tez cos powiem IP: 195.202.42.* 17.01.06, 12:49
                            Pewnie wiesz tyle o podcieraniu meskiego owlosionego tylka, co ja o noszeniu
                            biustonosza
                            • agatka_to_ja Re: To ja tez cos powiem 17.01.06, 13:02
                              do Mp:

a jaką miseczkę nosisz ;)

i ile kilo rodzynków dziennie produkujesz?
    • lilarose Re: ogolone członki 16.01.06, 10:58
      Lepszy jest naturalny, niegolony :)) Chociaz jak sie ogoli, to nie ucieknę z
      wrzaskiem.
      • Gość: taki jeden Re: opalone czlonki IP: 198.36.86.* 16.01.06, 11:17
        Ladnie opalony i slicznie wygolony ......
    • Gość: aga Re: ogolone członki IP: 195.85.249.* 16.01.06, 14:21
      ja nie wyobrazam sobie,zeby moj facet nie byl ogolony i zadbany - powiedzmy, ze
      jak sie zazna dobrego, to potem odwrotnosc jest nie do pomyslenia! nie
      wyobrazam sobie zebym miala calowac i piescic nieogolonego faceta!
      mezczyzni,dbajcie o siebie!pozdr.:)
    • Gość: pprety Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:35
      nóżki też se golisz?
    • Gość: Caramel Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:35
      Nie widzialam takiego na wlasne oczy:P Mysle jednak ze facet nie powinien sie
      golic pod pachami i w miejscach intymnych tylko sobie przystrzyc co nieco:] Nie
      lubie metro:P
      • Gość: taki jeden Re: ogolone członki IP: 198.36.86.* 17.01.06, 06:35
        Gość portalu: Caramel napisał(a):

lubie metro:P

to jezdzi pociagiem goopia dupo
    • Gość: kalia Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:51
      w miejscach intymnych to jak najbardziej mozna skracac za dlugie wloski bo
      wtedy jest estetycznie i lepiej sie prezentuje "juniorek":P a po pahcami to
      obowiazkowo faceci powinni si egolic nie tylko ze wzgledow estetycznych ale
      rowniez higienicznych , no bo jak to wstretnie wyglada jak facet podnosi reke
      do gory a tam z pod pach wystaje taka dzungla wrrr obrzydliwe. wiec mezczyzni
      golcie sie idzcie z postepem czasu a nie chodzcie jak owlosieni
      jaskiniowcy!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka