akbw Re: ogolone członki 14.01.06, 18:32 co myślicie intymnej depilacji i pod pachami u facetów? podoba wam się to czy nie za bardzo? ja sam sobie gole i uważam że tak wygląda estetyczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: ogolone członki 14.01.06, 18:36 Proponuję jeszcze pozbyć się rzęs i brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 18:41 fuj.to jest straszne.dla mnie facet powinien wygladac jak facet a nie jak nieowlosione dziecko.jego wlosy na calym ciele mnie bardzo kreca, bo wtedy kojarzy mi sie z jakas dzika zwierzyna:))rozumiem- przystrzyc troszeczke ale nie calkowicie golic! Odpowiedz Link Zgłoś
ambroka Re: ogolone członki 17.01.06, 11:02 Zdecydowanie NIE!!! Facet musi być po prostu męski, a ogolone miejsca intymne u niego nie wyglądają fajnie.Ja bardzio lubię też owłosione klatki piersiowe jak u mojego Misia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:37 Ja gole pachy, bo tak lubie i guzik innym do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:39 OOooo tak ja lubie jak facet jest wygolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Na widok krzaczorów pod pachami robi mi się 15.01.06, 18:36 niedobrze. I nie ma tu znaczenia płeć. Włosy łonowe mogą być ale też nie dziko rosnące zarośla tylko fryzurka kontrolowana. Krzaczory to ohyda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: ogolone członki 14.01.06, 18:42 tez lubie ogolone pachy:) wlosy tylko sprzyjaja rozkladaniu sie potu i nieprzyjemnemu zapachowi..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 18:48 tak apropo to pot jest bezzapachowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:53 :/ Pot bezzapachowy,to dlaczego tak śmierdzi?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: ogolone członki 14.01.06, 18:57 bo pachy sa poprostu siedliskiem bakterii i innych tam drobnoustrojow, jak pot sie z nimi "wymiesza" to powstaje ten niezbyt przyjemny zapach...ale wystarczy woda z mydlem i moze jeszcze jakis antyperspirant;)i bedzie ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:00 No tak racja!!!Ale i atk lubie jak acet jest ogolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolysa1 Re: ogolone członki 15.01.06, 11:54 lubie ogolonych facetow. sama zaciagnelam swojego pod prysznic, zeby ogolic go pod pachami i w miejscach intymnych. ńie wyobrażam sobie nawet najmniejszych czułości z goście zkotem pod pachą albo na dydku. A w lecie????? Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:08 Nie no bez przesady!!!Tylko pachy i miejsca intymne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:18 Tak apropo depilacji intymnej. Można to robić na plastry z woskiem? są jakieś specjalne do tego celu? Ból byłby do wytrzymania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:19 Chodzi mi, że u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merveille Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:57 facet bez wlosow jest zniewiescialy,eee, to juz nie 100% facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna8 Re: ogolone członki IP: *.artnet.pl 15.01.06, 08:08 ja lubię jak facet ma ogolone pachy....strasznie nie podobają mi się faceci<szczegolnie latem> kiedy wystaja im spod pach takie dlugie wlosy<a fe!!> Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: ogolone członki 15.01.06, 10:58 jezeli facet goli sie pod pachami lub w miejscach intymnych wyglada jak ciota! polecam przycinanie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:14 Sama jestes ciota :P Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ogolone członki 15.01.06, 12:14 TO ja sie moze tez wypowiem - facet NIE POWINIEN SIE GOLIC! powinien byc naturalny :) i tacy mi sie podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_to_ja To ja sie tez wypowiem IP: 195.202.42.* 15.01.06, 15:51 Kobiety w ogole nie powinny sie golic. Nog tez nie. Tylko takie owlosione jak King Kongi mi sie podobaja. A jeszcze wasik na twarzy czyni je zupelnie sexi. Nie mowiac o kepkach pod pachami. Szczegolnie uwielbiam jak sa spocone, lizanko takich paszek dostarcza kazdemu mezczyznie bezgranicznej rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: To ja sie tez wypowiem 15.01.06, 16:11 mowa w poscie jest o goleniu meskich czlonkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_to_ja Re: To ja sie tez wypowiem IP: 195.202.42.* 15.01.06, 16:42 Aha, dobrze wiedziec, ja myslalem ze mowa jest o indywidualnych preferencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: To ja sie tez wypowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:47 od kiedy to sie czlonki goli? Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: To ja sie tez wypowiem 15.01.06, 18:21 Ona- mezczyzni chca byc tak piekni jak my;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: To ja sie tez wypowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:16 Gole pachy ze wzgledu na higiene, a nie zeby sie upiekszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka_to_ona To ja tez cos powiem IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.06, 01:03 A mezczyzni to juz nie musza byc piekni? Najlepiej niech zapuszcza brody a la talib. Po co sie golic, nie? W koncu Agatce tylko Talibowie sie podobaja, a ona jest wyrocznia w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: To ja tez cos powiem 16.01.06, 11:08 oj, czlowieczku, zle sie czujesz.... biedulek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_to_ja Re: To ja tez cos powiem IP: *.hochtief.de 16.01.06, 22:37 Oj Agatko, zlamalas mi serce. Od lat gole sobie czlonka i szpare, bo to modnie i wygodnie (mniej potu i smrodu, brak rodzynow i potrzeby drapania sie po dupsku) az tu nagle slysze, ze u CIEBIE nie mam juz szans z moim pieknie ogolonym ptakiem. STRASZNIE sie przejalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_to_ja Re: To ja tez cos powiem IP: *.hochtief.de 16.01.06, 22:46 Wyobraz sobie, ze to tez robie, nawet 2 razy dziennie. W pracy, w pociagu, na dworcu albo na lotnisku wsadzanie dupska do umywalki byloby pewnym wyczynem Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: To ja tez cos powiem 16.01.06, 23:47 rodzynów w dupsku sie nie ma JAK SIE CZLOWIEK PODCIERA!!! polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mp Re: To ja tez cos powiem IP: 195.202.42.* 17.01.06, 12:49 Pewnie wiesz tyle o podcieraniu meskiego owlosionego tylka, co ja o noszeniu biustonosza Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: To ja tez cos powiem 17.01.06, 13:02 do Mp: a jaką miseczkę nosisz ;) i ile kilo rodzynków dziennie produkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: ogolone członki 16.01.06, 10:58 Lepszy jest naturalny, niegolony :)) Chociaz jak sie ogoli, to nie ucieknę z wrzaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: opalone czlonki IP: 198.36.86.* 16.01.06, 11:17 Ladnie opalony i slicznie wygolony ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ogolone członki IP: 195.85.249.* 16.01.06, 14:21 ja nie wyobrazam sobie,zeby moj facet nie byl ogolony i zadbany - powiedzmy, ze jak sie zazna dobrego, to potem odwrotnosc jest nie do pomyslenia! nie wyobrazam sobie zebym miala calowac i piescic nieogolonego faceta! mezczyzni,dbajcie o siebie!pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pprety Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:35 nóżki też se golisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:35 Nie widzialam takiego na wlasne oczy:P Mysle jednak ze facet nie powinien sie golic pod pachami i w miejscach intymnych tylko sobie przystrzyc co nieco:] Nie lubie metro:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: ogolone członki IP: 198.36.86.* 17.01.06, 06:35 Gość portalu: Caramel napisał(a): lubie metro:P to jezdzi pociagiem goopia dupo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: ogolone członki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:51 w miejscach intymnych to jak najbardziej mozna skracac za dlugie wloski bo wtedy jest estetycznie i lepiej sie prezentuje "juniorek":P a po pahcami to obowiazkowo faceci powinni si egolic nie tylko ze wzgledow estetycznych ale rowniez higienicznych , no bo jak to wstretnie wyglada jak facet podnosi reke do gory a tam z pod pach wystaje taka dzungla wrrr obrzydliwe. wiec mezczyzni golcie sie idzcie z postepem czasu a nie chodzcie jak owlosieni jaskiniowcy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś