Dodaj do ulubionych

schiza ciążowa cd....

26.01.06, 12:41
Prawie od roku biorę tabletki anty. (Logest)Aktualnie jestem w połowie
opakowania i od kilku dni odczuwam bóle podbrzusza, takie delikatne skurcze
oraz ból z lewej strony przy mocnym uścisku. W ogóle czuję się tak jakoś
dziwnie(schiza??)Czy te bóle to może być jakiś skutek uboczny tabletek?Do tej
pory nie miałam nic takiego..
Obserwuj wątek
    • Gość: alice Re: schiza ciążowa cd.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:43
      hello ja rowniez łykam logest (juz cos tak kolo roku bedzie) i mam bole podbrzusza zauwazylam to niedawno ale to w okreslone dni cyklu albo bardziej lewy badz prawy jajnik teraz obserwuje to jestem na poczatku opakowania wiec na razie jest okey nie boj zaby to nie ciaza:) chociaz sama mam czasami schize;)
      • Gość: milka Re: schiza ciążowa cd.... IP: *.reja.osiedla.net / *.neting.pl 26.01.06, 22:56
        Dziewczyny, prosze was...
        Bierzecie tabletki wiec nie powinnyscie obawaic sie ciazy to po pierwsze, po
        drugie, jesli zdecydowalyscie sie na branie pigulek oznacza to mam nadzieje ze
        jestescie zarejestrowane u ginekologa, wiec z wszystkimi watpliwosciami
        zwracajcie sie do niego, a nie na forum, tu przeciez chodzi o wasze zdrowie!!
        Pozdrawiam
        • mpingo Re: schiza ciążowa cd.... 26.01.06, 23:12
          Ja tylko niesmiało zauważę, ze coraz więcej dziewczyn odczuwa jakieś złe oddziaływanie pigułki (nie tylko tej akurat). Sporo odstawiło i przeszło na inne, nawet mniej nieco skuteczne metody, gdy okazało się, że główny sposób w jaki działają antykoncepcyjnie polega na...zniechęceniu do seksu w ogóle. Obniżenie libido, kłopoty w związku w związku...
          To chyba świństewko jest :(
          • Gość: alice Re: schiza ciążowa cd.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:15
            jestem pod stała opieka ginekologa wiec z jakimis watpliwosciami zglaszam sie odrazu ale zgodze sie z mpingo nawet myslalam aby na jakis czas przerwac zazywanie pigulek
          • Gość: alice Re: schiza ciążowa cd....//do mpingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:29
            mpingo a skad o tym wiesz?---> ..."główny sposób w jaki działają
            antykoncepcyjnie polega na...zniechęceniu do seksu w ogóle. Obniżenie libido, kłopoty w związku w związku..."
    • Gość: dadusia Re: schiza ciążowa cd.... IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:01
      mpingo ty to już sie niewymądrzaj dobra nie na każdego tak działają ja wogóle
      niemam zadnych takich skutkó ubocznych , owszem chodzę do ginekologa bo mi
      przepisuje tab.ale ost byłam badana 1 raz bo wczesniej przychodziłam w czasie
      menstruacji i niechciałam byc badana i też mam schiza a on niepowie Ci odrazu
      mamczekać 3 tyg na wyniki tydzień mam już za sobą więc niemów że schiza niemozna
      mieć i ginekolog zaraz Ci to powie!!! a biore tab ponad pół roku i na początku
      sie niebałam niczego
    • Gość: wiadomo_kto Re: schiza ciążowa cd.... IP: 217.153.136.* 28.01.06, 08:52
      tzn. że masz w sobie obcego, inkubacja trwa kilka dni, przykro mi :P
    • innnaa Re: schiza ciążowa cd.... 29.01.06, 17:46
      ja zapomniałam wziasc tabletki i radze wykonaj tes ciazowy ale z krwi wynik
      masz po godzinie a stresu duzo mniej a jak dlugo bierzesz tab?
    • btabu Re: schiza ciążowa cd.... 29.01.06, 19:24
      Ja to bym Ci polecil wybrac sie do Ginka
      • Gość: dede Re: schiza ciążowa cd.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.01.06, 19:26
        pewnie masz zapalenie jajnikow wtedy boli po jednej albo po obu stronach
        podbrzusza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka