Dodaj do ulubionych

Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera??????

16.06.06, 16:38
Ciekawa jestem, jakie jest wasze zdanie na temat zdrady w związku.

Bo roznie do tego ludzie podchodza... Jedni uwazaja, ze zdrada jest kompletnie
niedopuszczalna i sami nigdy-przenigdy nie zdradza. Inni nie maja nic przeciwko.

A co np w takiej sytuacji - jestescie same na wyjezdzie, bez chlopaka. Daleko
od domu. Poznajecie oszalamiajacego faceta... Pojawi sie miedzy wami chemia.
Masz ochote na "malutki szybciutki skok w bok" bez zobowiazan i dalszej
znajomosci. Wiesz ze Twoj partner i tak sie nie dowie.

Czy moglabys zdradzic???????
Obserwuj wątek
    • Gość: katja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.e-data.net.pl 16.06.06, 16:56
      Swojego obecnego chłopaka?Nigdy w zyciu. Nawet jakby sie nie dowiedział, to
      wyrzuty sumienia by mnie zabiły. On na to nie zasługuje. A poza tym za bardzo
      go kocham
      • Gość: sanyu Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.elsnerow.waw.pl 16.06.06, 19:17
        no way
    • diablica880 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 16.06.06, 19:28
      nie:)
    • vivien1987 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 16.06.06, 19:46
      Sadze ze tak. Mimo ze to ZLE PODLE i w ogole. Sama nie chcialabym byc zdradzona
      (czysty egoizm). I jestem pewna ze jak mnie facet zdradzi to pierwsze co mu
      zrobie to TO SAMO!!
      • Gość: evel86 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:54
        haha:) dobra jestes:) daj mi swoj nr gg;)
      • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 12:04
        Wiesz vivien, spodziewalam sie wiecej odpowiedzi takich jak Twoja a na razie to
        jestes jedyna :-)

Wiecie co mi sie wydaje... ze to wszystko wynika z odwiecznych rytualow :P bo od
        zawsze kobieta "sluzyla" do rodzenia dzieci, wystarczylo ze jeden osobnik ją
        zaplodnil. A mezczyzni tylko chodzili i sie rozmnazali ze wszystkimi ;-)

Hehe wiem wiem ze glupie... Ale to chyba i tak ma jakies znaczenie :)

A tak w ogole to... kiedy kobieta rozkocha w sobie faceta tak naprawde mocno, to
        on patrzac na inna kobiete na ulicy bedzie czyl wyrzuty sumienia. Naprawde.
        Panowie maja serio mieciutkie serca, i jezeli beda kochali jakas przecudna
        istotke (w ich przekonaniu) to nigdy nie tkną nikogo innego.
        • Gość: katja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.e-data.net.pl 17.06.06, 12:20
          Sunrise, ja napisałam ze swojego obecnego chłopaka nie mogłabym zdradzic. Ale
          to dlatego ze bardzo sie kochamy i jestem szczesliwa. Natomiast poprzedni byl
          swinia i z nim nie mialam takich skrupułów.
          • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 13:16
            Ale ja odpisalam vivien, nie Tobie katja :) a to ze Ty bys nie mogla zdradzic to
            przeczytalam :)
            • Gość: katja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.e-data.net.pl 17.06.06, 13:18
              Ja wiem:)Ale chodziło mi o to, ze prawie kazdy jest zdolny do zdrady, ale nie
              na kazdym etapie zycia :)
              • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 13:23
                Ahhh zwracam honor ;)

Nie wiem czy kazdy... Szczerze watpie. Ale znam wiele osob, ktore zdradzaly w
                nieudanych zwiazkach, i wcale tego nie zalowaly i nie zaluja. A te same osoby
                bedac z innymi juz partnerami nie potrafily zdradzic - sumienie. Tak to jest :-)
                widocznie na zdrade sie zasluguje ;]

Zreszta ja juz sama nie wiem, w koncu ci dobrzy i idealni tez sa zdradzani! :| A
                o tym w innym poscie.
              • zimnyfacet Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 18.06.06, 09:57
                Gość portalu: katja napisał(a):

> Ja wiem:)Ale chodziło mi o to, ze prawie kazdy jest zdolny do zdrady, ale nie
                > na kazdym etapie zycia :)

Najmądrzejasza wypowiedź w tym temacie
            • vivien1987 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 13:38
              sunrise222 sadze ze mialabym inne zdanie na ten temat jesli tylko ktos by mnie
              naprawde kochal, ale niestety faceci potrafia mnie tylko krzywdzic, dlatego
              stalam sie podla kobietka...
              • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 14:29
                Vivien ale ja Ciebie bron Boze nie krytykuje! :)
    • Gość: beatka1406 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:51
      a ja mysle ze kobiety maja to czego faceci nie...sumienie,nas zabiły by wyrzuty
      sumieniai dlatego zdako ktora z nas zdecyduje sie na cos takiego,a
      fect...zazwycaj to lekkoduch i no....trzeba uwazac dziewczyny poprostu:)
      pilnujmy swoich chlopakow pewlono czai sie samotnych dziewczyn ktore rzuciłyby
      siena nasez kochanie a oni biedne istotki co zrobia??przeciez nie uderza
      kobiety....:) kupujemy smycze dziewczyny:)!!
      • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 12:06
        Smycze malo pomoga, ile to razy pod nosem kobiety jej facet zdradzal ją z jej
        najblizsza przyjaciolka ;-)

LEPIEJ KAGAŃCE :-) i dzwoneczki na szyje i ........ :-))))))))
        • beatka1406 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 12:29
          ooooo dobry pomysł:)
    • viviannaa Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 11:24
      Ja mialam wiele okazji aby zdradzic swojego faceta ale tego nie
      zrobilam.Mieszkamy daleko od siebie wiec praktycznie nawet nie dowiedzialby sie
      o ewentualnym skoku w bok.Jednak po czyms takim nie potrafilabym mu potem
      spojrzec w oczy.Poza tym on mi wystarcza.Jesli ktos jest dla mnie bardzo wazny
      i kocham go to zdrada nie bedzie miala miejsca.Wiadomo krew nie woda ale ja nie
      potrafie zdradzic osoby ktora kocham.
    • Gość: kinga_88 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:43
      mowiac ze zdradziloby sie partnera trzeba miec swiadomosc ze partner moze myslec to samo a wtedy bez sensu jest byc w takim zdradzajacym sie zwiazku. ja unikam zdradzania nawet we snie bo potem mam cholerne wyrzuty sumienia.
      • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 11:59
        We snie? Hm :-) ale takie sny sa fajne... ;)
    • Gość: marta p. Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:23
      Ja zdradzam mojego regularnie, od czsu do czasu ide na dyskotekę sama, jemu
      mówię że z koleżankami i zawsze jakeigoś fajnego faceta tam sobie znajduje a
      potem ostry sex z nim uprawiam. Mój się niczego nie domyśla, dużo się uczy i
      pracuje, planujemy ślub i obiecał mi że pobudujemy dom. Ja chę tegom małżeństwa
      choć bardzo lubie sex z różnymi facetami. Nie myślę skończyć z tym.
      • Gość: bodybuilder37 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:57
        no to fajna jesteś, naprawdę:(
        • natalia999 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 13:13
          Tak,ja zdradzilam mojego kilka razy przypadkowo.A teraz mam romans ze sporo
          starszym.
          Takie czasy nadeszlu,ze teraz prawie wszyscy wszystkich zdradzaja.
          I chyba bedzie jeszcze gorzej w tym zepsutym swiecie
          • Gość: mega laska Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:15
            forsa nie śmierdzi, no nie ? :))
          • Gość: katja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.e-data.net.pl 17.06.06, 13:16
            Nie wszyscy...Jak ktos jest w zwiazku szczesliwy i dostaje to, czego chce, to
            nie zdradza.
            • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 13:20
              Ojj niekoniecznie katja. Niekoniecznie. Czasami dostaje sie w zwiazku 10x
              dobroci i milosci niz by sie nawet oczekiwalo, a mimo to sie zdradza. Z tego co
              sie nasluchalam od zdradzajacych kolezanek to glownymi powodami zdrady byly:
              -klotnia (ona musiala sobie odreagowac...) :-/
              -jego flirtowanie z jakas inna kobieta
              -NUDA W ZWIAZKU. I to bylo najczesciej powtarzane. Facet jest najwpanialszy na
              swiecie, ideal, a one zdradzaja - wlasnie dlatego ze jest idealny. Bo z idealem
              sie nudza.

Ehhhhhhhhhhhhhh......
              • Gość: italian lover Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:27
                racja, czasem kobiety zdradzają bo nudzi je ten ich "ciepły kluch" mąż :))
                • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 14:31
                  ...i potrzebuja czegos nowego, bardziej energicznego :P ot, takiego mlodego
                  kochanka... ;]
              • Gość: katja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.e-data.net.pl 17.06.06, 15:46
                No jak jest nudno to juz nie jest szczęscie, prawda? Tak samo czeste kłótnie
                czy podrywanie innych dziewczyn. W takim zwiazku nie mozna byc szczęliwym. Moja
                teoria sie potwierdza :)
              • zimnyfacet Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 18.06.06, 10:00
                sunrise222 napisała:

> Ojj niekoniecznie katja. Niekoniecznie. Czasami dostaje sie w zwiazku 10x
                > dobroci i milosci niz by sie nawet oczekiwalo, a mimo to sie zdradza. Z tego
                co
                > sie nasluchalam od zdradzajacych kolezanek to glownymi powodami zdrady byly:
                > -klotnia (ona musiala sobie odreagowac...) :-/
                > -jego flirtowanie z jakas inna kobieta
                > -NUDA W ZWIAZKU. I to bylo najczesciej powtarzane. Facet jest najwpanialszy na
                > swiecie, ideal, a one zdradzaja - wlasnie dlatego ze jest idealny. Bo z
                idealem
                > sie nudza.
                >
                > Ehhhhhhhhhhhhhh......

Nuda z facetem, którego sie kocha? Albo się go nie kocha albo traktujecie
                siebie i to co jest wokól was czysto kionsumpcyjnie. Mam jeszcze jedno pytanie.
                Po ile macie lat? Musicie się wyszaleć, a jak dojrzejecie za lat kilka, możemy
                o tym poważnie pogadać. pozdrawiam.
                • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 18.06.06, 13:39
                  Drogi zimnyfacecie.

Akurat w tym wypadku wiek gra role jedynie taka, ze im kobieta jest starsza i
                  jej zwiazek z mezczyzna jest dluzszy, tym wieksza chec i prawdopodobienstwo
                  zdrady. Uwierz mi, ze mozna kochac swojego mezczyzne, i zdradzac go. Lub
                  zdradzic jednorazowo. Milosc akurat nie jest blokerem w tym przypadku. Tak samo
                  jak ja moglam kochac kogos, kto krzywdzil mnie przez ponad rok, nie szanowal i
                  pomiatal mna. I mimo tej krzywdy kochalam go nadal. I tak samo mozliwa jest
                  zdrada w zwiazku z milosci.
                  Nigdy nie zrozumiecie kobiet... niestety :) chociaz moze to i lepiej... ;)
                • Gość: katja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.e-data.net.pl 18.06.06, 16:21
                  Ja mam 24 lata i uwazam,ze juz sie wyszalałam...
          • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 13:24
            Jak mozna zdradzic przypadkowo? ;>
            • blue_nights Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 14:03
              Tez zdradzam faceta.
              Zgadzam sie z sunrise,ze moze byc milosc w zwiazku ale i tak sie zdradzi.
              Pojawia sie nuda,fascynuje nas ktos nowy i tak to czesto sie zaczyna.
              • Gość: stara łechtaczka Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:10
                jasne, c.ipa nie mydło, nie zmydli się, dla wszystkich starczy:)
                • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 14:28
                  Twojej z pewnoscia starczylo wszystkim do tej pory, i jeszcze wielu innym
                  starczy. Wiec nie zaluj sobie ;]
              • slodkie_zlo Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 15:42
                Ja rowniez zdradzam .Po tylu latach w zwiazku-juz nie ma nic poza nuda.Zreszta o
                czasu naszej pierwszej separacji cos umarlo.On stara sie nie pic,ale nie udaje
                mu sie.Kiedys mi zalezalo na ratowaniu tej tanacej lodzi-od paru lat...juz mi
                jest to obojetne.Zyjemy obok siebie od klotni do klotni...Tak jakoos
                gorzko...Gdyby nie moje zwiazki "poza"-byloby ciezko.
                a tak-jest latwiej.
    • Gość: karola Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: 83.168.96.* 17.06.06, 16:04
      ja bym mogła zdradzić mojego mężczyznę... ale tylko pod warunkiem, że we
      wcześniejszych rozmowach zapewnił mnie, że mu to nie przeszkadza... napewno bym
      mu powiedziała (tylko, gdyby się zapytał ;P). Zanając życie on zrobiłby to samo.
      A pozatym uważam, że takie małe 'skoki w bok' są wskazane każdemu związkowi: np.
      jeżeli mamy jakieś zachcianki erotyczne nasz partner nie che ich spełnić,
      najlepiej je zaspokoić gdzie indziej, niż później się gniewać i foszyć na to że
      nie jesteśmy zaspokojeni...
    • Gość: Zuza Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:43
      A jakie to sa zachcianki ktorych partner nie moze zaspokoic? bardzo jestem
      ciekawa, jedyne co mi przychodzi do glowy to seks z Murzynem jesli partner jest
      bialy albo na odwrot...albo z Arabem itd:)
      • Gość: Zuza Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:44
        To bylo pytanie do karoli
      • Gość: karola Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: 83.168.96.* 18.06.06, 15:10
        Zuzo... zachcianki, których partner nie może zaspokoić to np. dość nietypowie
        pozycje, niektórzy mężczyźni są zbyt wrażliwi by zgodzić się na pejcze, kajdanki
        itp. a jeżeli chodzi o zachcianki płci męskiej no cóż jest ich troszkę więcej i
        bardziej odważnych np. sex analny, tak zwane 'robienie loda' albo zwykły trójkąt
        czy mała orgia ;P. A jeżlei chodzi o mężczyzn lub kobiety innej rasy to ja nie
        mam nic przeciwko... i z natury większość kobiet, bo dla nich wygląd się nie
        liczy, chyba, że jakieś wewnętrzne uprzedzenia wynikające z wychowania.
        Mężczyźni np. bardzo lubią azjatki. Zapytaj się swojego partnera, może on też
        albo woli mużynki?
        • Gość: Zuza do karoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:36

Naprawde uwazasz ze takie 'bardziej odwazne' :) rzeczy typu seks oralny czy
          analny, kajdanki, nietypowe pozycje sa nie do zrealizowania w zwiazku??
          przeciez ludzie dobieraja sie w pary maja wspolne doswiadczenia itp probuja sie
          jakos dostosowac do siebie takze pod wzgledem wlasnie tych upodoban...nie
          prosciej jest porozmawiac, wytlumaczyc, nawet poprosic? przeciez wszystko jest
          dla ludzi.. nie wydaje mi sie zeby zwiazek w ktorym np. kobieta
          pragnie 'nietypowej pozycji' a partner jej odmawia i ona musi szukac tego gdzie
          indziej mogl byc szczesliwy i miec przyszlosc..bo jedna strona nie chce spelnic
          potrzeb drugiej, a druga zamiast starac sie te potrzeby 'wysublimowac':D brnie
          w zdrady...to juz nie lepiej takiego zwiazku zakonczyc i miec pelna wolnosc
          wyboru partnerow zaspokajajacych wszystkie potrzeby?? oczywiscie zakladajac ze
          z tych swoich potrzeb nie jest sie w stanie zrezygnowac (co rozumiem).
          widzisz wiec mi nie chodzi o to, ze zdrada jest niedobra itd i grzech:> tylko
          dziwi mnie ten Twoj post, bo wynika z niego (moim zdaniem), ze w zwiazku mozna
          jedynie uprawiac seks w typowych pozycjach, bez zadnych 'udziwnien':D hmmm
          nie chodzi mi o uprzedzenia rasowe,skad, tylko zmiana rasy to chyba jedyne
          czego partner mimo dobrych checi nie moglby zrobic:)
          i w tym wypadku rozumiem ze ktos pragnie seksu np z Arabka a jest z Europejka
          to rzeczywiscie ma problem ktorego sie szczera rozmowa z partnerem nie
          rozwiaze:D
          • Gość: karola Re: do karoli IP: 83.168.96.* 18.06.06, 18:51
            podałam Ci tylko przykłady... zdrada dla mnie nie jest niczym złym, bo czym tak
            naprawdę jest wierność?... jeżeli mielibyśmy być aż tak przesadnie wierni to
            nawet w myslach należałoby zachować swego rodzaju wierność... a pozatym wierz mi
            są rzeczy na które ludzie nie są w stanie się zgodzić... a jeżeli chodzi o
            pozycje to może to wynikać z tuszy partnera... :P a skoro mówidz, że wszystko
            jest dla ludzi... niewiernośc też... a przecież jest to tylko odgłos naszego
            sumienia...
    • oliwka202 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 17.06.06, 21:57
      Kiedys (kiedy jeszcze bylo wszystko ok i kochalam go) na pewno nie moglabym
      zdradzic. Nie umiem sobie nawet tego wyobrazic. Nie potrafilabym pocalowac
      innego faceta! Wyrzuty sumienia.... :/ wrr
      teraz jest troche gorzej, nie jestem pewna swoich uczuc itp ale dopoki z nim
      jestem nie moge mu tego zrobic, bo na to nie zasluzyl. Gdybym juz zdecydowala
      sie na zdrade, musialabym wczesniej z nim zerwac.
      Uwazam, ze jak sie kocha to sie nie zdradza
    • Gość: Mariola Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.22.radom.pilicka.pl 17.06.06, 22:24
      ja nigdy się nad tym nie zastanawiałam!!!!Chodzę już ze swoim chłopakiem od
      dłuższego czasu,to własnie z nim przeżyłam swój pierwszy raz i myśl, że
      mogłabym go zdradzić mnie przeraża, bo kochamy się na maksa:)))
    • Gość: amelka Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:29
      to sytuacja hipotetyczna, w rzeczywistosci zachowujemy sie inaczej...
    • zimnyfacet Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 18.06.06, 10:12
      Krótko mówiąc zakochana kobieta nie zdradza sama z siebie. Jeśli to ten, sprawa
      jest jasna. Poza tym jeśli to jest otwarty związek, to ciągnie do zdrady. A od
      dwojaga zależy czy będzie nuda czy nie. Ciekawe co byście powiedziały, jak by
      się okazało, ze wasi faceci podchodzą do zdrady naturalnie. Byłybyście
      rozczarowane Drogie Panie.
      A to, że każdy ma tendencje do zdrady, ale nie w tym samym czasie, jest istotą
      tematu.
    • ginusia Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 18.06.06, 15:45
      Spokojnie i bez wyrzutow sumienia. Maly "skok w bok" nikomu nie zaszkodzi.
      Uwazam, ze czasem ozywia atmosfere w zwiazku :). Dodaje pikanterrii w pozyciu
      malzenskim. Oczywiscie skok dyskretny!!!
      • sandraa2 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 18.06.06, 16:29
        Tez zdradzam.
        Na poczatku zwiazku myslalam,ze nie moglabym nigdy zdradzic kogos kogo kocham.
        Ale jestem z moim 8 lat i po jakims czasie,kilku latach zaczelam go zdradzac.
        Nie da sie opisac,to cos nowego,powiew swiezosci,andrenalina i jest super.
        • Gość: monisia1977 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:54
          I co tak bez krępacji ściągasz majty przed obcym mężczyzną? Żenujące. Brak
          szacunku do siebie dziewczyno.
          Ja na szczęście nie reprezenruję takiego podgatunku kobiety
    • Gość: Alicja Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:02
      nie
    • Gość: troll Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.csk.pl 18.06.06, 18:07
      dla ładnych bimbałów, czemu nie...
    • Gość: kinga23 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:04
      Ostatnio rozmawaiłam ze swoim facetem o fantazjach. On powiedział mi, że
      chiciałby spróbować trójkącik hmmmm spodziewałam się tego, każdy facet chyba o
      tym marzy. A mu powiedziałam, że chciałabym uprawaić seks z przypadkowym
      facetem, żebym ja nie wiedziała o nim nic on o mnie też nic, czysty pociąg
      fizyczny. To on już zczał robić miny, że mogłabym go zdradzić, przekonałam go
      że póki jestesmy razem na pewno nic takiego nie będzie miało miejsca, ale gdy
      się dłużej nad tym zastanowiłam pomyślałam czemu nie. Jakby facet był suuuper
      przystojny, a mój chłopak nigdy by się o tym nie dowiedział chyba tak, mohłabym
      zdradzić. Chociaż wiem, że paskudnie bym się z tym czuła i pewnie umierałabym
      ze strachu że on się dowie, a szkoda byłoby marnować udanego związku dla chwili
      zapomnienia. CÓŻ reudno powiedzieć, ale nie mówie nie!
    • Gość: misiak153 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:07
      zalezy od okoliczności i gdy miałabym pewność że się nie dowie ;-)
    • Gość: zadrzemiona Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.net-serwis.pl 19.06.06, 14:46
      Zdradzam go. Najczęściej na imprezach, na wyjeździe, po pijaku, gdy jego nie ma
      w pobliżu. I nie potepiałabym go, gdyby on robił to samo. Czasem myślę, że on
      tez ma takie swoje małe "skoki w bok" które dodają pikanterii.
    • nglka Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 22.06.06, 12:48
      sunrise222 napisała:

> Bo roznie do tego ludzie podchodza... Jedni uwazaja, ze zdrada jest kompletnie
      > niedopuszczalna i sami nigdy-przenigdy nie zdradza. Inni nie maja nic przeciwko

Nic przeciwko nie mają:
      a) ci, którzy nie kochają i nic dla nich zdrada nie znaczy
      b) egoiście, którym nie przeszkadza tylko ich własna zdrada

oba przykłady są skrajnościami, które nie powinny budować związków, bo związek to przede wszystkim uwzględnianie potrzeb drugiej osoby a nie tylko swoich

> A co np w takiej sytuacji - jestescie same na wyjezdzie, bez chlopaka. Daleko
      > od domu. Poznajecie oszalamiajacego faceta... Pojawi sie miedzy wami chemia.

- A co to znaczy oszałamiający chłopak? Dla mnie nim jest mój partner. I kropka. Nie oglądam się za pośladkami innej osoby. A nawet jeśli się oglądam to i tak ma to charakter czystej ciekawości, nieseksualny.

> Masz ochote na "malutki szybciutki skok w bok" bez zobowiazan i dalszej
      > znajomosci.

- No właśnie. Mnie podkręca rozmowa. I nie "jakaś tam byle jaka, krótka, długa" - wiele rozmów i to na temat. Nie ma dla mnie czegoś takiego jak chemia - najpierw mózg a potem wygląd. Oczywiście nie twierdzę, że wygląd się wcale nie liczy natomiast nigdy nie zdarzyło mi się "polecieć" na kogoś, kto był "tylko" ładny.
      Nawet jeśli zdarzyłoby się coś takiego, że zauroczyłby mnie niegłupi i niebrzydki facet z ciekawym podejściem do życia - to nie znaczy, że od razu mam mu się rzucać w ramiona. jeśli kocham (a kocham) mojego B. to szanuję fakt, że zrobiłabym mu wielką krzywdę, w tym momencie mało znaczy to, że dowie się, czy się nie dowie - liczy się to, że zdradziłabym go emocjonalnie.

> Wiesz ze Twoj partner i tak sie nie dowie.

- to jest akurat wygodnictwo i pójście to linii najmniejszego oporu, co - wydaje mi się - akurat jest efektem ubocznym i kwestią braku dojrzałości (woli po cichaczu niż jawnie się przyznać, że podniecają go/ją inni).

> Czy moglabys zdradzic???????

- mogłabym, jeśli bym nie szanowała (musiałabym zostać mocno zraniona i nie mam tu na myśli kłótni o to kto zmywa naczynia) - natomiast aktualnie nie widzę takiej potrzeby ani możliwości (czytaj: chęci), bo kocham, jestem kochana a mój B. mi odpowiada i nie potrzebuję zmian
      • sunrise222 Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 27.06.06, 09:49
        Droga nglka :)

Szczerze mowiac to niemal zabraklo mi slow kiedy przeczytalam Twoja odpowiedz na
        mojego posta. Rozlozylas mnie na czynniki pierwsze :-) A tak calkiem powaznie
        to... Gratuluje :-) Jestes szanujaca sie kobieta, odpowiedzialna. Pozdrawiam :-)
    • lady_kath Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 27.06.06, 11:01
      Raz zdradziłam i raz (z tego co mi wiadomo) byłam zdradzona. Nie warto, bo tak
      naprawdę po zdradzie nic już nie jest takie samo:/ Tamtego związku nie udało sie
      już odbudować, między innymi przez ten powracający ogromny żal i brak zaufania.

Aha, i jeszcze jedno. Kompletnie nie ogarniam dziewczyn, które biorą się za
      zajętych facetów, nawet jeśli nie chcą go odbić tylko zaszaleć z nim
      jednorazowo. Kobieta kobiecie nie powinna robić takich rzeczy...ave
    • Gość: gosia Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:51
      ja nie mogłabym zdradzic mojego meza poniewaz uwazam ze powinien byc na całe
      zycie, no chyba ze david beckham przyjechałby do mnie na goracy seks to czemu
      nie ......hhehehheh
      • Gość: gosia Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:52
        ale jezeli ja nie bede zdradzac to facet tez tego powinien przestrzegac...
    • Gość: nie Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:45
      nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • fly_or_die Re: Czy mogłybyście zdradzic swojego partnera???? 02.07.06, 11:22
      nie ;) jesli sie kocha to nie brakuje w zwiazku niczego czzzego moznaby szukac
      u kogos innego... niektorzy mowia ze milosc to za malo zeby byc szczesliwym ,
      ale partnera mozna nauczyc wszystkiego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka