Dodaj do ulubionych

Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastroju :)

14.08.06, 07:33
Czytajac kilka watkow dziewczyn narzekajacych na meska przypadlosc; "braku
planowania i kompletniej ignorancji wzgledem czasu i harmonogramu",
postanowilem wyjasnic paniom stanowisko mezczyzn.

Mezczyzni nie znosza, harmonogramu i nadmiernego planowania kazdego aspektu
zycia zwlazcza tej sfery uczuciowej, tak jak to robia kobiety.

Mezczyzni wola spontanicznosc, np; jestem szczesliwy dlatego ze zrobilas cos
dla mnie rownie spontanicznie i niewymuszonego. Chce Ciebie zabrac na
romantyczna kolacje lub spacer teraz, dlatego ze ciesze sie ze jestes taka
kochana i wyrozumiala dla mnie.

Chyba rozumiecie kobiety ze radosci i szczescia nie da sie zaplanowac lub
przelozyc na "sobote 19-sta wieczorem" :)

Niestety ten sam problem mialem z Junko bo gdy ja spotkalem po paru cudownie
spedzonych dniach razem; "czy potrzebujesz dziewczyny teraz czy mozesz
poczekac?"....

...i wlasnie nie jestesny teraz razem, dlatego ze ona sadzila ze uczucia
mozna przelozyc na pozniej gdy priorytety beda juz zalatwione, niestety w
zyciu tak nie jest. Milosc... "Ta specjalna osobe" spotykamy czasami
niezaleznie od tego czy jestesmy na nia gotowi teraz czy nie :)
Obserwuj wątek
    • slonko_23 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 14.08.06, 08:06
      Popieram w 100%!!! Owszem mozna sobie pewne rzeczy zaplanowac, ale np.takie
      spotkanie niespodzianka, czemu nie! Troche spontanicznosci i niespodzianki w
      zyciu kazdemu jest potrzebne. Gdybysmy mieli miec wszystko zawsze poukladane,
      to zycie byloby nudne. A tak to zawsze jakas niespodziewanka.Ja lubie
      spontanicznosc i innym tez polecam!!!
      • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 14.08.06, 08:23
        najbardziej meczy mnie gdy zona pyta sie po raz kolejny co bedziemy robic gdy
        wrocimy do domy, albo co bedziemy robic w weekend. ja zwykle odpowiadam ze
        pewnie pojdziemy gdzies cos zjesc, lub pare innych opcji, zwykle tak wychodzi
        ze jesli zaplanuje sie cos w 100% to potem i tak trzeba zmienic plany bo zycie
        czasami plata figle i plany trzeba zmodyfikowac.

Natomiast dobrze zaplanowac sobie daleki wyjazd, wycieczke samochodem. Gdy masz
        plan, to zawsze idzie jak po masle, a jak nie zaplanujesz to wyjedziesz z domu
        w czasie korku, potem niedlugo musisz sie przespac...50 mil od domu bo jestes
        zmeczony, i gdy nie zjesz dobrego posilku bo przypomnisz sobie o tym, za pozno
        kiedy wszystkie dobre restauracje sa juz zamkiete :)
    • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 14.08.06, 11:15
      Chopinie.... jesli juz :)
      • slonko_23 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 14.08.06, 11:32
        No tak juz to jest, ze sa rzeczy, ktore trzeba i powinno sie zaplanowac. A sa i
        takie sprawy, ktorych planowac nie trzeba. Powinnismy sie zaskakiwac! Zero
        niespodzianek i spontanicznosci w zyciu dla mnie oznacza zycie ponure!!!
        • Gość: blue Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:40
          zobaczymy czy za parę lat też bedziesz taka spontaniczna? jak dzieic i maż i
          praca hehehhee
    • cienmotyla O w morde mam TROLA analfabete:D:D 14.08.06, 22:28

• juta50 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 15.08.06, 20:01
      hmmm czasami spontanicznośc może denerwować Waldi.
      PS: jak tam twoje malarstwo?-masz jakies zdjecia?(pytalam w poprzednim poście
      ale chyba nie chcesz odpowiedziec).pozdrawiam
      • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 08:49
        Juta,
        Co sie tyczy mojego malarstwa, to gdy zaczne promocje mojej sztuki to na pewno
        zrobie to w sposob bardziej profesjonalny. Poza tym czy zauwazylas jak wiele
        osob na tym i innych forach korzystaja z kazdej okazji zeby oceniac innych.

Jestem dumny z moich prac, ale nie widze wiekszego sensu pokazywania ich na tym
        forum ...laikom, 17 letnim dziewczynkom.... to sie mija z celem.
        • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 09:46
          Waldi, tu nie pisza tylko 17-letnie dziewczynki... nie uogólniaj!
          po prostu brak ci odwagi
          • aashenta Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 09:48
            Waldi jeżeli jesteśmy dla Ciebie 17letnimi dziewczynkami to po co z nami
            piszesz na tym forum? Lubisz dzieci? Jestes pedofilem?
            • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:30
              niektore kobiety zachowuja sie jak 17 letnie podlotki. Zreszta powod dlaczego
              pisuje na tym forum, dlatego ze nie ma cenzury, takiej jak na przyklad na forum
              mezczyzna...Trudno sie mowi wydaje sie ze Gazeta Wyborcza rzadza kobiety, i na
              forum dla mezczyzn nie mozna mowic o seksie zeby bylo smieszniej :)
          • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:32
            agatka_to_ja napisała:

> Waldi, tu nie pisza tylko 17-letnie dziewczynki... nie uogólniaj!
            > po prostu brak ci odwagi

I kto to mowi Agatka!? Dorosla kobieta ktora boii ujawnic choc najmniejszy
            szczegol z jej zycia, a odemnie wymagasz zebym prezentowal tutaj moje malarstwo.
            • s211 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:39
              Waldek Ty głupszy jestes niż wyższy!!!!
              • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:41
                Moj Boze..... s211 powiedzialo o mnie niedobrze, to juz koniec chyba :)
                • s211 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:46
                  waldek1610 napisał:

> Moj Boze..... s211 powiedzialo o mnie niedobrze, to juz koniec chyba :)

powiedziało? hehehe dobry jestes;) jestem ona!
                  • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:56
                    s211 napisała:

> powiedziało? hehehe dobry jestes;) jestem ona!

A skad wiesz? Zagladalas sobie :)
            • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 13:33
              waldek1610 napisał:

>
              > I kto to mowi Agatka!? Dorosla kobieta ktora boii ujawnic choc najmniejszy
              szczegol z jej zycia, a odemnie wymagasz zebym prezentowal tutaj moje malarstwo

jak sie boje ujawniac szczegoly z zycia?
              nie.. ja nie mam potrzeby mowic o intymnych szczegolach :)

a ty sie swoim malarstem chwalisz - daj choc jego probke
              • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 08:18
                nie ukrywanie tego co sie robi, nie jest rownoznaczne z chwaleniem sie. Poza
                tym dla mnie chwalenie sie nie jest niczym negatywnym, w jezyku polskim samo to
                okreslenie brzmi negatywnie, a przeciez w nas mowi sie ze ktos "jest dumny z
                tego co robi" wydaje mi sie ze jest to bardziej wlasciwe stwierdzenie.

Ach ta Polska przewrotnosc Agatka :)
                • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 11:56
                  "chwalenie sie" wcale nie jest w jezylu polskim wyrazeniem pejoratywnym!!!!
                  Za to negatywnie odbierana jest pyszałkowatość i szpan!
                  • sexy.laska Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:00
                    agatka_to_ja napisała:

> "chwalenie sie" wcale nie jest w jezylu polskim wyrazeniem pejoratywnym!!!!
                    > Za to negatywnie odbierana jest pyszałkowatość i szpan!

Agatko, boli Cie to że waldek jest lepszy niz Ty prawda?
                    • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:07
                      lepszy??????? buahahahahahaha.. w czym?????? w robieniu z siebie posmiewiska?

buahahahahaha
                      • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:39
                        Agatka,
                        Ta twoja nowa sygnaturka...czy to sa odglosy twojego Trabanta? :)
                        • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:40
                          kliknij na nią to sie przekonasz co to..

chyba ze sie boisz :)
                          • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:42
                            oo, nawet fajna macie paczke :) Ty jestes ta w srodku?
                            • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:45
                              ech.. masz rzeczywiscie malutki rozumek....
                        • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:41
                          a trabanta sam masz marny człowieczku....
                          • sexy.laska Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:49
                            Agato to Ty wciąż robisz z siebie posmiewisko i juz tylu ludzi to zauwazyło
                            tylko nie ty
                            • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:51
                              tak? to ciekawe... bo ty robisz posmiewisko ze swojej glupoty i trollowania :)
                              • sexy.laska Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:56
                                agatka_to_ja napisała:

> tak? to ciekawe... bo ty robisz posmiewisko ze swojej glupoty i trollowania :)
                                >
                                >
                                skąd wiesz? przecież mnie nie znasz? jestem tu dziś pierwszy raz! Oceniasz
                                ludzi po pseudo czy jak?
                                • agatka_to_ja Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:57
                                  pierwszy raz??????????

to dziwne.. bo twoj nick juz znam...
                                  • sexy.laska Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 13:12
                                    agatka_to_ja napisała:

> pierwszy raz??????????
                                    >
                                    > to dziwne.. bo twoj nick juz znam...
                                    >
                                    > Juz kilka osób mnie z kims myliło ale ja tu jestem pierwszy raz
                                • waldek1610 Laseczka 17.08.06, 13:09
                                  Agatka jest zla na Ciebie.... dlatego ze my (Ty i ja) jak widac przepadamy za
                                  soba :)

• sexy.laska Re: Laseczka 17.08.06, 13:13
                                    waldek1610 napisał:

> Agatka jest zla na Ciebie.... dlatego ze my (Ty i ja) jak widac przepadamy za
                                    > soba :)
                                    >

Możliwe ale co w tym złego? Chyba nic
                                    • waldek1610 Re: Laseczka 17.08.06, 13:15
                                      Agatka po prostu jest zazdrosna...Chyba nie ma faceta, z tego co wychodzi.
                                      • agatka_to_ja Re: Laseczka 17.08.06, 13:19
                                        waldek1610 napisał:

> Agatka po prostu jest zazdrosna...Chyba nie ma faceta, z tego co wychodzi.

buahahaha... jasne.. ja MAM MĘŻA marny człowieczku....
                                        złośliwości wsadz sobie w buty!
                                  • agatka_to_ja Re: Laseczka 17.08.06, 13:16
                                    a przepadajcie za sobą... ale niech mi ta dziewczynka nie wmawia, z jestes
                                    lepszy ode mnie.. :)
    • sunrise222 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 15.08.06, 20:12
      Hehe tak czytam i czytam ten Twoj watek i stwierdzam, ze nie jest glupi ;) masz
      racje - nie sadzilam ze kiedys Ci ja przyznam, ale nie naleze do tych ludzi,
      ktorzy jesli sie do kogos zrazily to na wieki wiekow beda osobnika krytykowac i
      besztac ;) ale to, ze kobiety chetniej niz mezczyzni planuja cokolwiek jest
      efektem naszej troski o przyszlosc po prostu. Wolimy miec cos na 100%, wiedziec
      cos na pewno. Ja tam mimo wszystko wole spontanicznosc i niespodzianki, chociaz
      moj mezczyzna mnie takowymi niestety nie raczy :( ogolnie malo romantyczny
      jest... Ale co poradze :(
    • elamodela Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:50
      No nie wiem czy to jest takie super.. Mówię mojemu komuś, co robimy w wakacje?
      On mi na to: nic nie planujemy, bo jak zaplanujemy to i tak coś nie wypali, a
      najlepsze rzeczy są nieplanowane. Więc ja na to, jak sobie chcesz. I jaki jest
      efekt? Że nigdzie razem nie byliśmy, już trzecie wakacje pod rząd, chyba że
      jedynie na weekend. A nad morze jeżdżę z koleżankami.. Faceci..
      • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 12:59
        Ela,
        No tak temu twojemu "komus" widocznie perspektywa spedzenia miesiaca razem z
        toba nie wyglada najlepiej... :)
        • s211 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 13:04
          waldek1610 napisał:

> Ela,
          > No tak temu twojemu "komus" widocznie perspektywa spedzenia miesiaca razem z
          > toba nie wyglada najlepiej... :)

o waldus mały fiutek;)
        • elamodela Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 16.08.06, 13:09
          Ależ ty dowciapny, łoj się uśmiałam. Wszyscy faceci są tacy sami.. Szkoda, że
          spędzanie ze mną już trzeciego roku mu zupełnie nie przeszkadza:P
          • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 08:19
            oczywiscie, do ploki nie spotkasz Waldka1610, wtedy bys mowila; ale jestes
            cudowny, naj naj itd :)
            • elamodela Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 12:30
              <<niech dziś mój pocałunek, na ustach innej gości, byś mogła się przekonać, jak
              ona ci zazdrości..>> :] Nie, dzięki:]
    • juta50 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 17:51
      Hej waldi, odpisuje Ci na wczesniejszy post:
      -nie mam 17 lat. Sama maluje i bylam ciekawa Twoich prac. Nie chcialam żebys
      pokazywał je nieprofesjonalnie publicznie tylko mnie prywatnie
      spontanicznie.pozdrawiam
      • juta50 do AGATKI 17.08.06, 17:57
        Hej Agatka, masz superowe sygnaturki ;-)))) bardzo są zabawne i poprawiaja
        nastrój;-))))buziaki
        • agatka_to_ja Re: do AGATKI 17.08.06, 19:21

juta50 napisała:

> Hej Agatka, masz superowe sygnaturki ;-)))) bardzo są zabawne i poprawiaja
          > nastrój;-))))buziaki

miło mi :)
        • waldek1610 Re: do AGATKI 18.08.06, 06:23
          juta50 napisała:

> Hej Agatka, masz superowe sygnaturki ;-)))) bardzo są zabawne i poprawiaja
          > nastrój;-))))buziaki

Sygnaturki byc moze i fajne, ale ich wlascicielka niezbyt przyjemna. Gdybym byl
          rezyserem filmowym obsadzil bym Agatke w roli strazniczki w Niemieckim Obozie
          Pracy.
          • agatka_to_ja Re: do AGATKI 18.08.06, 09:46
            waldek1610 napisał:
            >Gdybym byl rezyserem filmowym obsadzil bym Agatke w roli strazniczki w
            Niemieckim Obozie Pracy.

Gdybym ja byla rezyserem obsadzilabym Waldka w roli wioskowego przygłupa,
            opoznionego w rozwoju, bełkoczącego bzdury, z ktorego śmieje sie cała wieś :)
            • waldek1610 Re: do AGATKI 18.08.06, 09:52
              i Twoj film dostal by Nagrode Malin, czyli najgorszych filmow roku :)

Mysle za ja osobiscie najbardziej nadaje sie do roli Fryderyka Chopina lub
              Jezusa, a gdbym byl azjata to do roli Bruce Lee :)
              • agatka_to_ja Re: do AGATKI 18.08.06, 09:55

waldek1610 napisał:

> Mysle za ja osobiscie najbardziej nadaje sie do roli Fryderyka Chopina lub
                > Jezusa, a gdbym byl azjata to do roli Bruce Lee :)

nie obrazaj Jezusa idioto....

im dluzej cie czytam tym bardziej przekonuje sie, ze rozumu nie masz za grosz!
                • waldek1610 Re: do AGATKI 18.08.06, 10:06
                  Agatka,
                  Posiadanie "Rozumu" nie jest rownoznaczne z postepowaniem wedle
                  malomieszczanskiej mentalnosci ciemnogrodu zwanego IV RP ... :)

Pozatym, musisz pamietac ze Polska nie jest wyznacznikiem standartow na
                  Swiecie...niestety, raczej dzieki Bogu.
                  • agatka_to_ja Re: do AGATKI 18.08.06, 10:09

waldek1610 napisał:

> Agatka,
                    > Posiadanie "Rozumu" nie jest rownoznaczne z postepowaniem wedle
                    > malomieszczanskiej mentalnosci ciemnogrodu zwanego IV RP ... :)

jasne... tym bardziej, ze jestes reprezentantem mentalności wiejskiego chłopka-
                    roztropka, ktoremu wszyscy mowia, ze gada glupoty, a on i tak dalej plecie
                    swoje bzdury...
                    • waldek1610 Re: do AGATKI 18.08.06, 10:19
                      nie wierzysz chyba w to co mowisz, zreszta nie od dzis wiadomo ze Polacy nie
                      potrafia nawet byc zadowoleni z siebie, tym bardziej nie potrafia docenic
                      innych.

Mysle ze ja moglbym nawet zdobyc medal olimpijski i dla Ciebie i tak bylbym
                      zerem. No coz Agatka, nie musze sie Twoimi opiniami przejmowac nie jestes moja
                      kobieta, na szczescie... :)

• agatka_to_ja Re: do AGATKI 18.08.06, 10:10
                    a Hamrtyka tez nie wyznacza standardów.. dzieki Bogu :)
                    • waldek1610 Re: do AGATKI 18.08.06, 10:25
                      naprawde? To dlaczego Polski podatnik, w tym rowniez ty placisz za
                      unowoczesnienie wojska polskiego wedle standartow Amerykanskich...moglbym
                      wymieniac bez konca, czy jest jakakolwiek dziedzina w ktorej nie nasladuje sie
                      Amerykanow? :)

No moze Europa jest bardziej "kulturalna"...wiadomo latwiej jest gdybac,
                      wypocic cos, wymyslec nastepna poroniana teorie, nabazgrac cos "madrego", co
                      jest domena Europejczykow.... niz zaprojekotwac Wahadlowiec czy samolot
                      Boeing ...
      • waldek1610 Jutka 18.08.06, 06:28
        juta50 napisała:

> Hej waldi, odpisuje Ci na wczesniejszy post:
        > -nie mam 17 lat. Sama maluje i bylam ciekawa Twoich prac. Nie chcialam żebys
        > pokazywał je nieprofesjonalnie publicznie tylko mnie prywatnie
        > spontanicznie.pozdrawiam

Teraz nie mam juz chyba innego wyboru tylko zmusic sie i wsadzic na dysk moje
        kolekcje obrazow olejnych, bo wszyscy chca widziec moje prace. Malarstwo zawsze
        bylo moja pasja, lecz od 1 i pol roku wlasiciwie zaczalem zajmowac sie tym
        powaznie. Teraz koncentruje sie glownie na stowrzeniu tematycznych kolekcji
        ktora mozna by nazwac caloscia, niz na dokumentowaniu i reklamie, jeszcze nie
        czas na to. Maluje realistycznie. A jak to wyglada u ciebie?
    • kotek_vel_lol2 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 17.08.06, 18:47
      do tego wszystkiedo zapomniales dodac:
      Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastroju BEDE CIE PIE.RZYL JAK DZIWKE ...
      • elamodela Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 18.08.06, 01:15
        hehehehehehehe:)

a my jednak wolimy z nastrojem:D
      • waldek1610 Re: Kocham Ciebie jaka jestes nie musi byc nastro 18.08.06, 06:30
        no coz niektore kobiety wlasnie tak lubia, (zwlaszcza te ktore wiedzia na czym
        polega seks)...

Mysle ze niedoceniasz mnie Kotek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka