Dodaj do ulubionych

nikt mnie nie kocha

06.12.06, 21:06
czuje sie taka osamotniona, jestem sama ,nikt mi nic nie dal na Mikolaja, nie mam komusie wyzalic ani do kogo przytulic. Przykro mi bardzo.
Obserwuj wątek
    • Gość: lopez Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:08
      satelitka napisała:

> nie mam komusie wyzalic

w pierwszej chwili przeczytałem : "nie mam komu wylizac "
      • Gość: picobello Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:12
        ja tez nie mam ale z tego powodu nie ubolewa-a prezent to moglas sobie sama
        zrobic-powiedz sobie ze na swieta dostaniesz:)
        • satelitka Re: nikt mnie nie kocha 06.12.06, 21:14
          na święta dostane :)( jak sobie sama kupie)
        • Gość: on Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:33
          czy mogła bys mi pokazac swoje zdjecie ??bym wiedział na czym stoisz a a tak
          jestem miedzy grybym brzytkim a co gorsza czarnym mlotem a ładnym i miłym
          kowadłęm kumasz pokaz zdjecie a ci wszystko powiem ale szczerze niebede owijał w
          bawełne jak inni jak jestes brzytka to ci to powiem jak nie to tez ci to powiem
          NIEBOJ SIE PRAWDY moj mail to dycu2@o2.pl
    • blueska3 Re: nikt mnie nie kocha 06.12.06, 22:13
      EEEE... za zaglądałaś wogóle po poduszkę?
      • zbuntowany_aniol2 Re: nikt mnie nie kocha 06.12.06, 22:17
        mikolaja i tak nie ma...kiedy sie dowiedzialam o tym serce mi zamarlo a co do
        prezentow to hmmw tym roku nic nie dostalam bo bylam niegrzeczna:(
    • dania_86 Re: nikt mnie nie kocha 07.12.06, 11:40
      mama Cie napewno kocha :)))))
    • Gość: satelitka Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:19
      zbyt duzo przejmuje sie innymi to prawda o mnie wszyscy zapomnieli i ja sama zapomnialam :(
    • blueska3 Re: nikt mnie nie kocha 08.12.06, 01:55
      Mnie też nikt nie kocha i się nie łamię już tym! Fakt, słodkość pod poduszką
      znalazłam i renifera osobistego dostałam na ten jeden dzień ;) ale i tak wiem,
      że to wszystko to jedna wielka ściema! Błeee.... życie toczy się dalej!
      • Gość: BLADEMOON Re: nikt mnie nie kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:06
        Jaka sciema? co Ty wogole piszesz??? ale skoro tak chcesz uwazac to Twoja
        osobista sprawa!!! to bylo szczere.......Jest mi przykro ze tak piszesz...
        • blueska3 Re: nikt mnie nie kocha 10.12.06, 12:57
          Słonko, odpisałabym Ci na ten post, ale nie mogę bo nas zaraz pokasują hehe za
          złamanie regulaminu ;) Wrr..
    • ciarna_87 Re: nikt mnie nie kocha 08.12.06, 23:51
      ja też nic nie dostałam :( jestem z dala od domu i nie ma tu moich "mikołajów"
      ale odbiję sobie na Boże Narodzenie, a w ten weekend idę na zakupy świąteczne :)
    • Gość: facet z m2:) pości chwila przemyśleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:49
      Tak sie zastanawiam ile w dzisiejszym okresie świątecznym zostało sie prawdziwego przeżywania świąt, czy nie jest tak że świeta teraz oznaczaja w zasadzie bieganinę od marketu do marketu za zakupami a zewsząd atakuja cię super wspaniałe promocje świąteczne i mikołajkowe. Święta w dzisiejszych czasach oznaczaja bardziej okres konsumpcji a co za tym idzie gigantycznych przychodów sieci handlowych.
      A więc sie pytam gdzie ta magiczność świąt którą pamiętam z dzieciństwa, pachnąca choinka przystrojona anielskim włosem, prezenty, wigilia, pasterka itd...
      • zbuntowany_aniol2 Re: chwila przemyśleń 09.12.06, 22:35
        pachną
        > ca choinka przystrojona anielskim włosem, prezenty, wigilia, pasterka itd...
        ja mam wlasnie takie swieta..nie wyobrazam sobie ze ludzie moga miec
        inaczej........
      • ciarna_87 Re: chwila przemyśleń 10.12.06, 19:46
        Robienie zakupów nie eliminuje pachnącej choinki :) a to chyba normalne że jak
        jest czas kupowania prezentów to i dochód większy w sklepach, chociaż
        rzeczywiście irytujące są choinki i ozdoby świateczne w listopadzie ;)

pozdrawiam
        • Gość: facet z m2:) Re: chwila przemyśleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:16
          Kurcze nie zrozumieliście mnie, brakuje mi tej atmosfery i wszystko jest takie.............. raczej sztuczne nawet...... uczucia :\
          • Gość: blue Re: chwila przemyśleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:27
            to zalezy ,jesli twoje dziecinstwo przypadlo na okres gdzie w sklepach raczej
            malo bylo towarow ,a i w polowie lat 90-tych bylo ich tez zdecydowanie mniej to
            nadmiar wszystkiego,agresywne reklamy odbierasz jako cos wyjatkowo
            sztucznego.Poza tym zauwaz ,ze im czlowiek jest doroslejszy tym inaczej odbiera
            swieta, nie wyczekuje juz ich z taka niecierpliowscia jak kiedy byl np.w szkole
            najbardziej czuc ten nastroj w malych miastach ,kiedy jest cicho,sypie
            snieg,nie ma tych tlumow na ulicach....
    • grzeszny-aniol Re: nikt mnie nie kocha 10.12.06, 20:22
      To pewnie chandra jesienno-zimowa. Zakop sie pod koc z ciepla herbata i jakas
      przyjemna muzyczka, pomysl o czyms milym i przejdzie:) w kazdym razie tego Ci
      zycze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka