satelitka 06.12.06, 21:06 czuje sie taka osamotniona, jestem sama ,nikt mi nic nie dal na Mikolaja, nie mam komusie wyzalic ani do kogo przytulic. Przykro mi bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lopez Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:08 satelitka napisała: > nie mam komusie wyzalic w pierwszej chwili przeczytałem : "nie mam komu wylizac " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:12 ja tez nie mam ale z tego powodu nie ubolewa-a prezent to moglas sobie sama zrobic-powiedz sobie ze na swieta dostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
satelitka Re: nikt mnie nie kocha 06.12.06, 21:14 na święta dostane :)( jak sobie sama kupie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:33 czy mogła bys mi pokazac swoje zdjecie ??bym wiedział na czym stoisz a a tak jestem miedzy grybym brzytkim a co gorsza czarnym mlotem a ładnym i miłym kowadłęm kumasz pokaz zdjecie a ci wszystko powiem ale szczerze niebede owijał w bawełne jak inni jak jestes brzytka to ci to powiem jak nie to tez ci to powiem NIEBOJ SIE PRAWDY moj mail to dycu2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: nikt mnie nie kocha 06.12.06, 22:13 EEEE... za zaglądałaś wogóle po poduszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: nikt mnie nie kocha 06.12.06, 22:17 mikolaja i tak nie ma...kiedy sie dowiedzialam o tym serce mi zamarlo a co do prezentow to hmmw tym roku nic nie dostalam bo bylam niegrzeczna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satelitka Re: nikt mnie nie kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:19 zbyt duzo przejmuje sie innymi to prawda o mnie wszyscy zapomnieli i ja sama zapomnialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: nikt mnie nie kocha 08.12.06, 01:55 Mnie też nikt nie kocha i się nie łamię już tym! Fakt, słodkość pod poduszką znalazłam i renifera osobistego dostałam na ten jeden dzień ;) ale i tak wiem, że to wszystko to jedna wielka ściema! Błeee.... życie toczy się dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLADEMOON Re: nikt mnie nie kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:06 Jaka sciema? co Ty wogole piszesz??? ale skoro tak chcesz uwazac to Twoja osobista sprawa!!! to bylo szczere.......Jest mi przykro ze tak piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: nikt mnie nie kocha 10.12.06, 12:57 Słonko, odpisałabym Ci na ten post, ale nie mogę bo nas zaraz pokasują hehe za złamanie regulaminu ;) Wrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: nikt mnie nie kocha 08.12.06, 23:51 ja też nic nie dostałam :( jestem z dala od domu i nie ma tu moich "mikołajów" ale odbiję sobie na Boże Narodzenie, a w ten weekend idę na zakupy świąteczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) pości chwila przemyśleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:49 Tak sie zastanawiam ile w dzisiejszym okresie świątecznym zostało sie prawdziwego przeżywania świąt, czy nie jest tak że świeta teraz oznaczaja w zasadzie bieganinę od marketu do marketu za zakupami a zewsząd atakuja cię super wspaniałe promocje świąteczne i mikołajkowe. Święta w dzisiejszych czasach oznaczaja bardziej okres konsumpcji a co za tym idzie gigantycznych przychodów sieci handlowych. A więc sie pytam gdzie ta magiczność świąt którą pamiętam z dzieciństwa, pachnąca choinka przystrojona anielskim włosem, prezenty, wigilia, pasterka itd... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: chwila przemyśleń 09.12.06, 22:35 pachną > ca choinka przystrojona anielskim włosem, prezenty, wigilia, pasterka itd... ja mam wlasnie takie swieta..nie wyobrazam sobie ze ludzie moga miec inaczej........ Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: chwila przemyśleń 10.12.06, 19:46 Robienie zakupów nie eliminuje pachnącej choinki :) a to chyba normalne że jak jest czas kupowania prezentów to i dochód większy w sklepach, chociaż rzeczywiście irytujące są choinki i ozdoby świateczne w listopadzie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: chwila przemyśleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:16 Kurcze nie zrozumieliście mnie, brakuje mi tej atmosfery i wszystko jest takie.............. raczej sztuczne nawet...... uczucia :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: chwila przemyśleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:27 to zalezy ,jesli twoje dziecinstwo przypadlo na okres gdzie w sklepach raczej malo bylo towarow ,a i w polowie lat 90-tych bylo ich tez zdecydowanie mniej to nadmiar wszystkiego,agresywne reklamy odbierasz jako cos wyjatkowo sztucznego.Poza tym zauwaz ,ze im czlowiek jest doroslejszy tym inaczej odbiera swieta, nie wyczekuje juz ich z taka niecierpliowscia jak kiedy byl np.w szkole najbardziej czuc ten nastroj w malych miastach ,kiedy jest cicho,sypie snieg,nie ma tych tlumow na ulicach.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: nikt mnie nie kocha 10.12.06, 20:22 To pewnie chandra jesienno-zimowa. Zakop sie pod koc z ciepla herbata i jakas przyjemna muzyczka, pomysl o czyms milym i przejdzie:) w kazdym razie tego Ci zycze... Odpowiedz Link Zgłoś