lidzia18 05.02.07, 21:01 Pewnie ten temat juz byl ale laze i laze po sklpach i nie widze nic ciekawego:/ nie chce powtarzac prezentow typu perfumy czy cos tylko chce cos noweeeego fajnego........macie jakies rady? plizzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: picobello Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:22 kup jedna uncje zlota-w formie sztabki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidzia18 Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:26 a tak powaznie co facet moze chciec dostac na walentynki? tylko nie piszcie ze samochod bo na to moje marne finanse nie pozwalaja:P:/... Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: Walentynki 05.02.07, 21:28 Ciebie nagą i wytwornie pachnącą, przewiązaną jeno w talii jedwabną czerwoną kokardą (bo prezent musi być stosownie opakowany)? Tylko zanim otworzysz drzwi upewnij sie ze to Twój facet a nie inkasent z elektrowni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:28 slodkiego buziak:)styknie Odpowiedz Link Zgłoś
merci666 Re: Walentynki 05.02.07, 22:02 Siebie w kokardzie to dobry pomysl:) zamierzam to zrobic:) i dorzuce mu jakis drobiazg. Poleca ,, This and that'' , ,,Zibi'' i ,,Yego'' ... Tam sa super prezenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Walentynki 05.02.07, 23:30 a ja chłopu powiem ze odwołuje takie coś jak walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 23:35 no co ty,tak nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Walentynki 05.02.07, 23:39 można, bo to jakis gUpi hamerykański zwyczaj :p Walentynki to on ma mi robic conajmniej raz w tyg a nie raz na rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 23:43 on powinnien codziennie moja droga,a nie raz w tygodniu-ja bym musial jakis numer wymyslec jednej takiej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Walentynki 05.02.07, 23:50 no powinien codziennie, ale ze jestem realistką to... :) tak czy siak walentynki mam gdzies :p Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.wie Re: Walentynki 09.02.07, 13:53 w atlanticu jest też walentynkowa promocja i serduszkowa bielizna, ja sobie kupiłam we własnym prezencie walentynkowym w końcu sama najlepiej wiem co bym chciała na walentynki... Odpowiedz Link Zgłoś
bialoglowa2 Re: Walentynki 12.02.07, 13:07 sama sobie na walentynki kupić bieliznę to straszny egoizm!? ale chyba podszepne chłopu zeby pobiegł do tego atlantica,wolałabym szczerze żeby to jednak ON kupił mi coś takiego w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Walentynki 06.02.07, 09:55 Ja uważam, że na Walentynki powinno się dawać coś co przyniesie korzyść obojgu, np: Podręcznik Kamasutry:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivien1987 Re: Walentynki 07.02.07, 22:13 A ja sadze ze jakas drobnostka od serca wystarczy... drogie prezenty nie maja tego uroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Walentynki IP: *.eia.pl 08.02.07, 18:08 ja pie.. dziewczyno wez sie w garsc. To facet powinien ci cos kupic a nie ty jemu. Wszystkie laski staja na glowie zeby dogodzic swojemu facetowi, a pozniej sie dziwia ze facet robi co chce i jeszcze daje kopa w dupe na pozegnanie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 08.02.07, 18:16 Gość portalu: ja napisał(a): > ja pie.. dziewczyno wez sie w garsc. To facet powinien ci cos kupic a nie ty > jemu. Wszystkie laski staja na glowie zeby dogodzic swojemu facetowi, a pozniej > sie dziwia ze facet robi co chce i jeszcze daje kopa w dupe na > pozegnanie!!!!!!!!!!!!!! brawo :) popieram nie uwazam, ze nie nalezy facetowi robic zadnych prezentow, ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venka Re: Walentynki IP: *.lodz.mm.pl 08.02.07, 23:27 hehe dobre, ja nie mam czasu na jakies pierdoły w stylu walentynki. Idiotyzm to cale zamieszanie z serduszkami w doniczkach, kubkami w serduszka i misie, swięcącymi serduszkami na szyje, czerwonymi ramkami na 2 zdjęcia, maskotkami itp. Zróbcie kolację we 2,dobre wino, ładna nowa bielizna i już:) Oto prezent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Walentynki IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 00:30 > ja pie.. dziewczyno wez sie w garsc. To facet powinien ci cos kupic a nie ty > jemu. A czemu tak? Swieta krowa jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati22 Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:59 a mój gośc to prewnie zapomni sobie o walentynkach;( bo ostatnio mu sie to zdaża;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 01:27 ja w te walentynki wymyslilam ...powieksze swoje zdjecie a na nim sliczny wierszyk..do tego rameczka...:)mysle ze mu sie spodoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Walentynki IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 11:40 ROTFL. To on jest ciota?? Przeciez bedzie sie wstydzil miec to na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 09.02.07, 12:12 Ja nie rozumiem, dlaczego kobiety (ups.. malolaty) uwazaja, ze najlepszym prezentem dla faceta jest jej zdjecie wielkosci plakatu... przeciez to beznadziejne.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 09.02.07, 17:04 patrycja2705911 napisała: > A co w tym beznadziejnego...? wszystko! po co facetowi zdjecie dziewczyny, ktora widzi codzieniie? żeby mogl do niej wzdychac dniami i nocami? żeby nie mial powieszonej nad lozkiem Pameli Anderson tylko swoja dziewczyne? TO mi przypomina zachowanie psa: obsikam swoje terytorium, zeby zadna inna suka tu nie przyszla.. nie ma jak naznaczyc teren hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Walentynki IP: *.lan.net.pl 09.02.07, 15:14 zgadzam sie w 100%jakbym ja takie zdjecie dostala to zwinelabym je i odlozyla do szafy... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja2705911 Re: Walentynki 09.02.07, 15:17 Boże, a gdzie tu poczucie humoru? A co byś chciała dostać na walentynki, zestaw garnków i patelnie teflonową?Troche spontanu, ja bym chętnie powiesiła zdjęcie faceta na ścianie i nie widze w tym nic beznadziejnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Walentynki IP: *.lan.net.pl 09.02.07, 15:24 mam poczucie humoru bo taki pomysl wydaje mi sie po prostu smieszny....patelnie i zestaw garnkow juz mam wiec o to sie nie martw.a jezeli ten pomysl wydaje sie Tobie spontanem to Twoje zycie musi byc strasznie nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja2705911 Re: Walentynki 09.02.07, 15:31 O dziwo nie jest nudne, bo potrafie cieszyć się z każdego drobnego gestu, nawet gdy po raz jedenasty dostaje w prezencie ramkę na zdjęcia...Zdjęcie mojego faceta na pół sciany to coś ciekawszego i jedno z wielu pomysłów na udane walentynki. A jesli dla Ciebie taki gest od osoby bliskiej byłby NUDNY to powiedz co w takim razie sprawiłoby Tobie przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Walentynki IP: *.lan.net.pl 09.02.07, 21:39 przygotowana przez niego kolacja sprawilaby mi przyjemnosc a zdjeciem ylabym zawiedziona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dootki Re: Walentynki IP: *.ipt.aol.com 09.02.07, 16:18 ja tam chyba ciasto upieke. on uwielbia czekoladowe, dawno mu nic nie zrobilam, wiec na pewno sie ucieszy, bo uwielbia slodycze, a sercem zrobione i sama zrobilam a nie kupie! i zjemy je przy winku :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja2705911 Re: Walentynki 09.02.07, 16:42 dootki- to chyba najlepszy prezent bo od serca. Nie sztuka iść do sklepu i kupić coś zupełnie nieprzydatnego, a takie Walentynki, zrobione przez nas samych, wedlug mnie "smakują" najlepiej i zostają zapamiętywane na dlugo. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 09.02.07, 17:05 No.. i takie ciacho jest superprezentem :) a nie durna fotka z wypindrzoną panienką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dootki Re: Walentynki IP: *.ipt.aol.com 09.02.07, 19:41 agatka_to_ja napisała: > No.. i takie ciacho jest superprezentem :) > > a nie durna fotka z wypindrzoną panienką... co prawda, to prawda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 09.02.07, 19:42 Ja tez dzis upiekłam ciasto.. z innej okazji :) Efekt? Szczesliwy mąż :) a upieczenie ciasta zajelo mi godzinke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dootki Re: Walentynki IP: *.ipt.aol.com 09.02.07, 21:22 No wiadomo, przez zoladek do serca ;-)) Ale kto jak kto, ale kobiety chyba najlepiej wiedza, ze nie ma lepszej metody by faceta uszczesliwic - i to na dluzej! ;-) Bo jak wie, ze pieczesz super ciasta, to trudniej mu bedzie odejsc do takiej, u ktorej jeszcze nie smakowal ;-)) Ale na powaznie, to ja tez uwazam, ze pracy w sumie nie wiele - dla mnie to przyjemnosc, jak mysle przy tym o nim, jak sie ucieszy - a efekt? Banan na caly wieczor na twarzy a rano ... sniadanie do lozka!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Walentynki IP: *.ztpnet.pl 11.02.07, 17:13 > przyjemnosc, jak mysle przy tym o nim, jak sie ucieszy - a efekt? Banan na caly > wieczor na twarzy Tzn. ze oklada Cie bananem po twarzy? Niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:08 agatka_to ja...wyczuwam ze jestes lekko zakompleksiona..nie jestem jakos tam wypindrzona panienka..tylko dziewczyna swojego chlopaka..rozumiem Was brzydale ze wyglad nie pozwala Wam zrobic takiego prezentu heh..Wasz problem,wiem ze chlopakowi spodoba sie ten prezent i jakos nie dotyka mnie co tu wypisujecie na temat tej fotki:P dalam tylko propozycje..a jak wiadomo...zawsze znajda sie jakies marudy!pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 11.02.07, 19:32 Oj, kotku, ja wcale nie jestem zakompleksiona. Mam po prostu prawo do swojego zdania.. A moim zdaniem obdarowywanie faceta swoim zdjeciem ogromnych rozmiarow i zmuszanie do wieszania w pokoju i zachwycania sie nim - jest smieszne i gowniarskie. A co do urody - nie narzekam na jej brak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:20 masz prawo do zdania..ale nie koniecznie do obrazania ludzi,to nia ja zaczelam wypisywac o wypindrzonej panience!!sam ten tekst mowi za siebie...i gdzie jest napisane ze zdjecie jest nie wiadomo jakich rozmiarow i jest na sciane?he? pisalam juz to byla moja propozycja..nie znegowalam tego ze ktos woli upiec ciasto..jak ty to w zwyczaju lubisz robic-gdzie Twa dojrzalosc agatko? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Walentynki 11.02.07, 20:44 a kto pisal?" Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ewa 09.02.07, 01:27 + odpowiedz ja w te walentynki wymyslilam ...powieksze swoje zdjecie a na nim sliczny wierszyk..do tego rameczka...:)mysle ze mu sie spodoba:)" powieksze zdjecie - no to chyba nie bedzie malutkie? nie wiem, czy na sciane, czy nie . to nie ma znaczenia - dla mnie to beznadziejny prezent. a o moja dojrzalosc sie nie martw - jest na swoim miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Walentynki IP: *.lan.net.pl 11.02.07, 19:37 a co ma zdjecie wspolnego z uroda??czyli idac twoim niezwykle orostym tokiem myslenia brzydcy ludzie nie moga sobie robic zdjec..gowniara z ciebie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Walentynki IP: *.lan.net.pl 11.02.07, 19:38 prostym mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś