merci666 04.06.07, 16:20 Czy jak leze na lozku do opalania to czy musze zamknac ta klape? Czy to nie jest konieczne? Pytam oczywiscie o lozko w solarium:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n76 Re: Solarka IP: 81.210.22.* 04.06.07, 16:25 Proponuję nie zamykać z dwóch powodów. Po pierwsze będzie cyrkulacja powietrza - nie spocisz się. Po drugie ze względów bezpieczeństwa - masz pewność, że się nie zablokuje i w każdej chwili możesz wyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Solarka 04.06.07, 17:06 a po trzecie - opalisz sobie tylko dupsko hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Solarka 04.06.07, 17:07 proponuje: przywal sobie tą klapą od solarki w glowe - przestaniesz zakladac durne watki. Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: Solarka 04.06.07, 19:17 Solarke to Ty masz chyba z mózgu merci666 co nowy wątek to lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Solarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:41 jak dla mnie to nie jest wcale glupie pytanie... ja np nie bylam nigdy na solarium i tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: Solarka 04.06.07, 19:46 Nie jest konieczne zamykanie do końca klapy łóżka do opalania.Przynajmniej tak mi się wydaje.Moja znajoma korzysta z niego i tego nie robi.Ja jeśli już ide do solarium to wybieram kabine stojącą tzn. nie leżysz w niej tylko stoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Solarka 04.06.07, 21:08 Jak to nie jest konieczne? Chcesz sie rowno opalic - musisz zamknac klape! Ale przeciez ona nie zamyka sie szczelnie, tylko z boku jest szczelina!!! litosci, troche zaufania do sprzetu, gdzie codziennie kilkadziesiat kobiet piecze sie jak kurczaki na roznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: Solarka 05.06.07, 11:52 Oczywiście nie chodziło mi o to,żeby opalać się przy otwartej klapie bo to bez sensu.Tak jak pisze agatka_to_ja klapa nie zamyka się szczelnie.Moja znajoma pomimo tego,zostawia trochę więcej niedomkniętej przestrzeni,nie zauważyłam aby była nierówno opalona. Ja osobiście nie lubie łóżek do opalania. Korzystam tylko z kabiny stojącej. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Solarka 05.06.07, 12:05 wiesz co?! merci odłóz tego jointa i pomyśl przez chwilę... wyobraź sobie cała sytuację w solarium... Na pewno odpowiedź do Ciebie przyjdzie... Może za miesiąc może za dwa, ale na pewno sie doczekasz hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cicha7 Re: Solarka 05.06.07, 17:22 Moim zdanie po to ta klapa słłuży żeby ją zamykać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Solarka IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:36 A widziałaś "Oszukać przeznaczenie 3"?? ja bym jednak nie zamykał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Solarka IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:50 no miodzio, ale 2 i tak rulezz jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
betony4104 Re: Solarka 05.06.07, 12:19 prowadzę własne solarium więc chyba mogę z czystym sumieniem odpowiedzieć na twoje pytanie. Jeżeli boisz się ,że łóżko sie nie otworzy, połóż się na zamykanym ręcznie- w tym nie ma takiej opcji żeby się zacięło lub nie otworzyło przy braku prądu.Dla twojej informacji- większość łóżek automatycznych posiada juz akumulatorki, które otwierają łóżko w momencie odcięcia prądu, także to też nie powinno już być dla ciebie powodem do stresu. Jeżeli chodzi o nie domkniętą kopułe, wiadomo,że efekt będzie gorszy bo nie opalisz sie rownomiernie. Wiadomo ,że to zależy jak szeroko otwarte zostawisz łóżko. Moim zdaniem nie ma czego się bac i szkoda pieniędzy jeżeli nie chcesz w pełni korzystac z uroku solarium. Ono ma odprężać a nie stresować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shape_girl Re: Solarka 05.06.07, 12:28 Tak, musisz zamknąć klapę. Jeśli masz klaustrofobię lub inne lęki, może spróbuj opalać się w tubie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Solarka 07.06.07, 19:41 Podejrzewam siebie o klaustrof., a na łóżku opalało mi się cudnie. Jedyny problem jaki miałam, to stać w tubie - to dla mnie był koszmar i jeśli ktos ma klaustrof., to ja odradzam tubę właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś