Dodaj do ulubionych

TYLKO pociag fizyczny

03.08.07, 02:14
Kocham go...spotykamy sie jest fajnie, on tez twierdzi ze kocha i mu zalezy...a dzis zebralo mu sie na POWAZNA rozmowe i stwierdzil ze to co go do mnie ciagnie to..TYLKO POCIAG FIZYCZNY...rozczarowal mnie...mi na nim zalezy ale nie tylko fizycznie..co mam zrobic? nie chce go tracic ale nie chce tez tylko jednego;(
Obserwuj wątek
    • Gość: kalimach Re: TYLKO pociag fizyczny IP: *.mos.gov.pl 03.08.07, 08:47
      czas najwyższy zacząć rozmawiać
      co ma czuć, jak jedyne jego doznania z Tobą są pewnie fizyczne
      • paola56 Re: TYLKO pociag fizyczny 03.08.07, 08:56
        ile macie lat?? jesli on jest w Twoim wieku to może macie inne oczekiwania od
        związku. to przykre bo Ty zapewne jestes zaangażowana emocjonalnie a on być
        może jedynie seksualnie........
    • marzenna23 Re: TYLKO pociag fizyczny 03.08.07, 17:15
      chyba nie zamierzasz sluzyc mu tylko do zaspokajania jego popedu co? on juz sie
      okreslil. juz powiedzial o co mu chodzi. nie musialas sie nawet domyslac. tak
      wiec chyba juz wiesz co masz zrobic?
      • Gość: kasia Re: TYLKO pociag fizyczny IP: 80.51.166.* 03.08.07, 18:11
        no niestety wiem...mi na nim zalezy..ale nie chce tylko tego co on, ale czegos glebszego, UCZUCia..powiedzial jak jest a mi lzej sie nie zrobilo...zastanawiam sie czy nie urwac z nim calkowicie kontaktu, bo to chyba nie ma sensu..ciezko mi z tym:((
        • marzenna23 Re: TYLKO pociag fizyczny 05.08.07, 00:23
          moze na jakis czas wlasnie urwij z nim kontakt, po prostu ''badz zajeta'', nie
          miej dla niego czasu, nie spotykaj sie z nim. ale nie badz jakas obrazona czy
          cos, po prostu ''badz zajeta''. wiesz o co mi chodzi? i poczekaj na jego
          reakcje. jesli mowil Ci ze kocha, ze mu na Tobie zalezy to nagle go oswieci i
          bedzie sie dziwil co sie dzieje, bo pewnie do tej pory bylas ''dostepna''.
          jesli dasz mu czas na przemyslenia to przemysli sprawe i jesli dojdzie do niego
          ze to nie tylko pociag fizyczny ale uczucie, milosc, to wroci do Ciebie i
          bedziemy znow szczesliwi. powodzenia!
          • aniiatka Re: TYLKO pociag fizyczny 05.08.07, 00:47
            skoro powiedzial ci wprost o co chodzi no to sorry... W tył zwrot i zapomnij, co
            innego jakbyś oczekiwała tylko tego samego co on, ale w takiej syt. po co sie
            angażować i zostać zrozpaczoną 'porzuconą'? Może jednak poczuje coś więcej jak
            go zlekcewazysz ;]
            • Gość: kasia_86 Re: TYLKO pociag fizyczny IP: 80.51.166.* 05.08.07, 15:03
              myslicie ze moze jeszcze cos z tego byc? jak i czy w ogole jest mozliwe zeby zobaczyl we mnie cos wiecej a nie tylko warstwe zewnetrzna...????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka