Gość: Kilka IP: *.enterpol.pl / 10.12.7.* 24.07.03, 14:34 Jaka piosenka jest najlepsza jako tło przy uprawianiu sexu? Głosujmy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empire_invasion Re: Orgazmowa piosenka 24.07.03, 14:43 Wszystkie piosenki B. Ferry pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNI Re: Orgazmowa piosenka IP: 80.50.9.* 24.07.03, 19:55 jA TAM JANLEPIEJ LUBIE JAKIS ALTERNATYWNY ROCK ALBO COS cREED`A SUPER ..POZDROOWKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitka Re: Orgazmowa piosenka IP: *.dialup.telenergo.pl 24.07.03, 20:08 U2 "with or without you" lub "november rain" Gunsów pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kashiko Re: Orgazmowa piosenka IP: serwer:* 24.07.03, 20:09 "Moje"piosenki są zależne od tego,jaki sex uprawiam.Na długie nocne sesje- Placebo(całe płyty,każda fantastyczna),na sex spontaniczny i radosny-"czarne"remixy J.Lopez,na zmysłowy-Lenny Kravitz(zeszłego roku wałkowałam Reamonn),na pełen żądz i gorący-Nelly,50cent,Dr.Dre,a taki szczególnie erotyczny-Snoop Dogg.Trudno pisać o pojedynczych utworach,ponieważ igraszki,nawet te szybkie,i tak trwają ciut dłużej(przy bardzo szybkich nie zdąży się włączyć muzyki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Orgazmowa piosenka IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.07.03, 21:39 późny Cohen, ale ja mam świra na jego punkcie więc dostaję małpiego rozumu i bez faceta, za to z Cohenem. Poza tym ze względu na długość i klimat "Purple rain" Prince`a lub fantastyczny "Child in time" Led Zeppelin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: Orgazmowa piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 23:54 oczy szeroko zamkniete > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7:o) Re: Orgazmowa piosenka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 20:04 Zgadzam się: OCZY SZEROKO ZAMKNIĘTE. Tym bardziej, że jesteśmy w związku na odległość, a ten tekst.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIGA Re: Orgazmowa piosenka IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 10:40 wszystkie piosenki METALLICI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Orgazmowa piosenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 05:25 Gość portalu: HIGA napisał(a): > wszystkie piosenki METALLICI And justice for all i Seek nad destry też?A może nucisz przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sheena Re: Orgazmowa piosenka IP: *.acn.pl 30.07.03, 18:44 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > >fantastyczny "Child in time" Led Zeppelin Chcialabym tylko zauwazyc ze Child in time wykonuje Deep Purple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Orgazmowa piosenka IP: 195.117.90.* 02.08.03, 15:54 Masz rację, dopiero po napisaniu zauważyłam swoją pomyłkę, ale ostatnimib czasy to Led Zeppelin zajmuje moją świadomość stąd to ukierunkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
polllinka Re: Orgazmowa piosenka 02.08.03, 17:02 musi to na Ciebie strasznie działać, skoro przypisujesz autorstwo Child in Time Led Zeppelin... to jest kawałek zespołu Deep Purple a Led Zeppelin prowadza do orgazmu "schodami do nieba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Leonard Cohen i Barry White IP: 195.117.90.* 02.08.03, 20:05 polllinka napisała: > musi to na Ciebie strasznie działać, skoro przypisujesz autorstwo Child in Time > > Led Zeppelin... to jest kawałek zespołu Deep Purple > a Led Zeppelin prowadza do orgazmu "schodami do nieba" Schody do nieba są piękne, ale czy nie lepsze jest do zmniejszenia swojej drewnianej świadomości "Kashmire"? a tak swoją drogą, poza zeppelinami, głebokimi purburami, boskim Leonardem to zmarły niedawno Barry White gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa a ta piosenke musicie posluchac!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.03, 20:50 SARAH MCLACHLAN - ANGEL kobiety. roplyniecie sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: a ta piosenke musicie posluchac!!!!!!! IP: *.ftmyer01.fl.comcast.net 25.07.03, 21:59 Gość portalu: asa napisał(a): > SARAH MCLACHLAN - ANGEL > kobiety. roplyniecie sie!!!!! zgadzam sie w 10000%....jest super.... Odpowiedz Link Zgłoś
nike32 Re: a ta piosenke musicie posluchac!!!!!!! 25.07.03, 22:05 no wlasnie a do tego jeszcze obejrzec film miasto aniolow i scene do tej piosenki!!!! ja ogladalam przynajmniej 15 razy ale chyba nigdy mi sie nie znudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I L A R Re: a ta piosenke musicie posluchac!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 12:56 zgadzam się!!! ta piosenka jest po prostu niesamowicie magiczna!!! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilka Re: Orgazmowa piosenka IP: *.enterpol.pl / 10.12.7.* 27.07.03, 16:52 a słuchałyście "You spin me right round"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a czyja to piosenka IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.03, 17:41 You spin me right round???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rose Re: Orgazmowa piosenka IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 12:51 glosuje na "Tainted Love" Marylina Mansona! (Tylko dla tych ktorzy wola lubia ostra jazde;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_kr Re: Orgazmowa piosenka 29.07.03, 15:05 widze ze lubisz naprawde ostre doznania ty wyuzdana suko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: Orgazmowa piosenka IP: *.almainternet.pl 29.07.03, 13:13 Bach Streisent - Women in love Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Orgazmowa piosenka 29.07.03, 19:13 schody do nieba zepellinów:) troszke za krótka ale może czyta to jakiś krótkodystansowiec:) a tak pozatym to pasowałby jean michael jar album metamorfozy:) Odpowiedz Link Zgłoś
polllinka tzw. Nowe brzmienia 02.08.03, 17:06 dziwna, niebiańska muzyka, łagodnie przechodzące utwory, bez narzuconych skojarzeń, czasem jakies słowa -ale slowa nie sa ważne - tylko rytm, nastrój np.Nightmares On Wax (to zespół) a płyta np. Smokers Delight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolutka Re: Orgazmowa piosenka IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 29.07.03, 19:30 Ja uwielbiam słuchac muzyki gdy się kocham i przeważnie są to wolne kawałki, troszkę pobudzające zmysły. podoba mi się piosekna zespołu Łzy" Oczy szeroko zamknięte", Edyty Górniak " Dotyk" itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Orgazmowa piosenka IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 23:53 polecam piosenke o kotku ktory WLAZ na PLOTEK.terz siedzi tam i mruga. mruga wiec nie jest bezczynny. wrecz przeciwnie a przy tym taki delikatny. polecam ta piosenke bo jest to LADNA piosenka tyle ze krotka.a przeciez wszyscy chcemy by TO trwalo jak najdluzej sie da. mama jednak recepte i na ten klopot.nalezy piosneke puszczac klika razy od pzcatku az sie parze znudzi DZIALANIE.zycze mile spedzonego czasu...P.s.zal mji sie robi ze pomocy nawet w TAKICH sprwach szukacie w internecie,no ale gdzie inedziej blagac o pomoc w tych GARDLOWYCH sprawach,kiedy najwazniejszy jest POSPIECH?tak,to ostatnia deska ratunku dla tych ktorzy juz tona...tonacy brzytwy sie chwyta, wiec nauczcie sie "wlazl kotek..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Orgazmowa piosenka IP: *.toya.net.pl 30.07.03, 00:26 1. stuck : i'm stuck in you :-D 2. Wyclef Jean ft Maryy J. Blage- 911 : someone please call 911 :-D 3. Jay-Z ft Pharell WIlliams -Excuse me miss : excuse me miss what is your name? -> to koniecznie w szczytowym momencie 4. Incubus : Are you in? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Orgazmowa piosenka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 00:30 a znasz juz frontin' -jay-z & pharell!?!?!? pooooolecam! a poza tym sade sade sadeee! szczegolnie no ordinary love! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Orgazmowa piosenka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 00:32 a incubusa polecam mexico i i miss u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rose Re: Orgazmowa piosenka IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 01:25 o tak lubie,nigdy bys mi nie dorownal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka i blazeje Re: Orgazmowa piosenka IP: 217.98.120.* 02.08.03, 18:52 naszym skromnym zdaniem najlepsze tlo muzyczne to Massive Attack - mezzine!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Orgazmowa piosenka IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 26.08.03, 13:33 Najlepszy jest ambient muzyka instrumentalna np afex twin muzyka bez słow najbardziej porusza moją wyobrażnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: Orgazmowa piosenka IP: 62.233.186.* 26.08.03, 20:21 polecam Cohena i Norah Jones--bardzo nastrojowe kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Orgazmowa piosenka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 00:57 a do tego dolozylabym wam jeszcze: lets get it on -marvin gaye suspirar -monday michiru space -zion train butterflys -alicia keys i belong to you -lenny kravitz wlasnie w tej kolejnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia$Maciek Re: Orgazmowa piosenka IP: *.chello.pl 27.08.03, 17:16 O Hela - Piersi Odpowiedz Link Zgłoś