Dodaj do ulubionych

"Twój głos jest ważny" - hasłem wyborczym Zielo...

IP: *.chello.pl 18.05.04, 17:19
co za beznadziejne hasło! co w nim jest specyficznie "zielonego"? ma poprawić ego głosującego czy co..? zieloni są kompletnie zieloni jeśli chodzi o dotarcie do ludzi, no i dobrze, widać, że to straszna amatorszczyzna
Obserwuj wątek
    • Gość: kou Re: "Twój głos jest ważny" - hasłem wyborczym Zie IP: *.bath.ac.uk / *.bath.ac.uk 18.05.04, 18:41
      Zieloni to niedojrzali czerwoni, czyli banda kretynow.
      • Gość: PABLO Re: "Twój głos jest ważny" - hasłem wyborczym Zie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:50
        Kretyni czy nie ale jak załapią się na fuchę w europarlamencie to nieżle sobie
        dorobią. Dlatego dowodzą iż twój głos jest ważny. Tak naprawdę w Unii
        Europejskiej twój głos nie ma żadnego znaczenia a wybierani przez ciebie
        posłowie do PE o niczym decydować nie będą. Pojeżdżą wezmą diety i będą robić
        za ważniaków.
    • Gość: Observer Re: "Twój głos jest ważny" - Popieraj Gejow IP: *.icpnet.pl 18.05.04, 19:10
      Twój glos jest wazny - od ciebie zalezy czy rozwalimy te czarna mafie ktora
      rządzi w polsce .Wyzwolimy nasz kraj spod okupacji i srednoiwiecznego
      zacofania .A więc mlodziezy do boju .Takie mniej wiecej haslo powinno w
      zasadzie sie znależc na spotach reklamowych tzw"zielonych" .
      Na zachodzie wiekszosc z nich to byli zwykli zadymiarze ale kiedy zmienila sie
      linia na bardziej "liberalna" kolesie doszli do wniosku ze warto byc politykiem
      i kasowac podwójnie - od towarzyszy moskiewskich i z panstwowej kasy . A więc
      rodacy - glosujmy na zielonych.!!!!!
    • Gość: EKOLOG TĘCZOWI IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.05.04, 21:06
      Jak oni są zieloni, to ja jestem kosmita. Jak ktoś walczy o prawa mniejszości,
      niech nazywa się tęczowy, a nie udaje wielbiciela ekologii, którym nie jest.
      Kolejna partia kanapowa. W tym kraju, gdzie umiera ponad 50% ludzi na raka i
      inne choroby cywilizacyjne spowodowane zatruciem środowiska, dla tej partii
      najważniejszym problemem pierwszych miesięcy działania jest prawo homosiów do
      małżeństw. Wolna wola, ale niech mają nazwę RADOSNĄ jak ten program - Tęczowi.
      Czemu wstydzić się swoich rzeczywistych pasji. Zajmuję się ekologią i nie chcę
      by spotrzegano mnie przez pryzmat ikony seksu analnego. Tym bardziej, że pani
      Burkot w Warszawie ekologią ostatni raz zajmowała się pięć lat temu,
      przyjeżdzając na 5 minut na dzień bez samochodu, z wypowiadaną z tyłu szczerą
      deklaracją, że w Warszawie nie potrafi żyć bez samochodu. Dziwne ;), że 60%
      mieszkańców Warszawy nie będąc fanami tej kanapy jakoś żyje bez smrodochoda.

• k4free polska EKO-fuszerka kontra europejscy Zieloni 2004 01.06.04, 01:45
        Gość portalu: EKOLOG napisał(a):

> /.../ Zajmuję się ekologią i nie chcę by spotrzegano mnie przez pryzmat
        > ikony seksu analnego.

Masz jakiś problem? Uratujesz parę roślinek ale tylko dla "wybranych ludzi"
        o właściwych przekonaniach, jedynie słusznej religii, dozwolonym kolorze
        skóry oraz po zajrzeniu im pod kołdrę z niezdrowo mrugającymi powiekami...

Ty nie jesteś tym, za kogo się podajesz. Może jesteś EKOFASZYSTĄ?
        Chcesz działać na rzecz środowiska na zasadzie wyłączności? Czy ty
        naprawdę wierzysz, że rośliny produkują tlen tylko dla białych, hetero,
        mężczyzn wyznania katolickiego?

Taka wiara nie przystaje do ekologa, raczej do eko-fuszera...

> Tym bardziej, że pani Burkot w Warszawie ekologią ostatni raz zajmowała się
        > pięć lat temu, przyjeżdzając na 5 minut na dzień bez samochodu,

No i masz problem kolejny: pani Burkot NIE JEST w ZIELONYCH 2004, jest tylko
        kandydatką niezależną. W Zielonych, i to w samych władzach krajowych jest
        całkiem sporo osób, które od lat codziennie używają rowerów a nie samochodów
        (np. Magda Mosiewicz, Darek Szwed, Robert Jezierski czy szef koła w Wawie Michał
        Duszak) - ale to ci do koncepcji nie pasuje, więc się nie przejmiesz, że
        patrzysz na rzeczywistość a widzisz swoje własne porysowane okulary...
    • elfhelm Twój głos jest ważny - nie marnuj go na Zielonych 18.05.04, 22:52
      chyba tak powinno być? przecież oni nawet nie potrafili się zarejestrować we
      wszystkich okręgach
      • Gość: Marek Re: Twój głos jest ważny - nie marnuj go na Zielo IP: 81.210.38.* 18.05.04, 22:54
        A ja bede glosowal na Zielonych 2004! Uwazam, ze maja bardzo dobry program!
    • Gość: Ww Re: "Twój głos jest ważny" - hasłem wyborczym Zie IP: *.vf.shawcable.net 19.05.04, 03:33
      Sluszne haslo i dlatego nie mozna go oddawac na takie byleco jak zielenizna w
      takim wydaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka