Dodaj do ulubionych

Kto po Millerze?

23.03.03, 13:16
Wszyscy sobie gadu-gadu, o Slowenii, o Argentynie i o Bialorusi, a tu
tymczasem Pan Prezydent Wszystkich Polakow Magister Kwasniewski wystrzelil z
Aurory ze bedzie obalal rzad Millera. Konkretnie we wczorajszej
Rzeczpospolitej.

Swiadomosc ze pod sztandarem prawdziwego mezczyzny nie ma co liczyc na "tak"
w referendum musi juz docierac nawet do Pierwszego Abstynenta RP.

No i ciekawostka: albo odejscie ukochanego Premiera spowoduje poprawe
nastrojow i bedziemy jednak mieli "tak", albo publicznosc przyjmie to
jako "chwytanie sie brzytwy" i PZPRowcom te brzytew z reki wyszarpnie. Razem
z palcami.
Obserwuj wątek
    • Gość: erik Re: Kto po Millerze? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 13:08
      luiza_o napisała:

> No i ciekawostka: albo odejscie ukochanego Premiera spowoduje poprawe
      > nastrojow i bedziemy jednak mieli "tak", albo publicznosc przyjmie to
      > jako "chwytanie sie brzytwy" i PZPRowcom te brzytew z reki wyszarpnie. Razem
      > z palcami.

:)))

A kto po Millerze? Mój Boże, wybór jest przecież ogromny. Już nawet PiS zgłasza
      chęć poparcia rządu "fachowców". Jest więc SLD, jest PSL, PO, PiS. A w tych
      partiach tyyyyylu zaprawionych w bojach polityków. A czy to będzie Kaczyński,
      czy Borowski, czy Płażyński, czy jakiś "fachowiec", eeeee, to mi jest naprawdę
      wszystko jedno. Dla mnie to ten sam badziew.
      • Gość: robi Olin IP: *.waw1.bptnet.pl 24.03.03, 16:38
        Gość portalu: erik napisał(a):

>
        > A kto po Millerze? Mój Boże, wybór jest przecież ogromny. Już nawet PiS
        zgłasza
        > > chęć poparcia rządu "fachowców". Jest więc SLD, jest PSL, PO, PiS. A w tych
        > partiach tyyyyylu zaprawionych w bojach polityków. A czy to będzie Kaczyński,
        > czy Borowski, czy Płażyński, czy jakiś "fachowiec", eeeee, to mi jest
        naprawdę
        > wszystko jedno. Dla mnie to ten sam badziew.

Nie tylko PiS, ale UW (Kuczyński) i SKL (Balazs) o tym pisali i mówili. To juz
        naprawde robi się wielka koalicja. A co do planowanego "przywódcy" tej koalicji
        to wszystko wskazuje na to,że będzie nim Józek "Olin" Oleksy. Fajnie co?
        • Gość: Paranoja Nikogo z "okraglego stolu" z 1989r bo to AFERZYSCI IP: *.tnt7.det5.da.uu.net 24.03.03, 20:14
          i ZLODZIEJE z PRL-u.

Nie moze byc nikogo z tej "okraglostowej" kliki AFERZYSTOW, ktora potem przy
          KWADRATOWYCH stolach i POD stalami prowadzila jedwabiane GESZEFTY , aby nikt
          nic nie zobaczyl jak "uwalaszczali" fabryki, ale DLA SIEBIE a nastepnie pozniej
          je sprzedawali za bezcen SZYBCIUTKO kapitalowi zagranicznemu.

Na stolki w rzadzie ostrzy sobie tez ZEBY klika aferzystow nazywajacych
          siebie "specjalistami" z "fundacji" Batorego i ta cala SKORUMPOWANA farajna
          ateistycznych kombinatorow polzydow i cwierczydow wierzcych w DABLA z Uni
          Wolnosci, ktora kiedys byla na uslugach Moskwy a dzisiaj Brukseli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka