Dodaj do ulubionych

adres mailowy Haenscha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:44
to ten kolezka, w/g ktorego Polska nie dojrzala do historii... cwaniaczek...

khaensch@europarl.eu.int
Obserwuj wątek
    • Gość: monotonia Re: adres mailowy Haenscha IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 01:07
      no to moze napisz cos, cwaniaczku.
      • Gość: Podroznik Re: adres mailowy Haenscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:10
        napisalem mu, co o tym mysle i namisalem mu tez, co mysle o twojej matce
    • Gość: lord cox Re: adres mailowy Haenscha IP: *.medwln01.nj.comcast.net 14.12.03, 02:37
      No to teraz mam nadzieje , ze pokazecie sie ze swojej najlepszej strony i
      puscicie mu pare wiach. Do dziela buraki, nie bedzie Niemiec plul wam w twarz .
      • Gość: drWhoy Re: adres mailowy Haenscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:13
        Lordzie - a czym tak Lord sie strasznie zdenerwowal? Skad tyle emocji? Za duzo twarogu na
        wasach zostalo Lordowi?
    • Gość: Fragless Re: adres mailowy Haenscha IP: *.mysiar.net / 80.48.165.* 14.12.03, 22:56
      > to ten kolezka, w/g ktorego Polska nie dojrzala do historii...

Jak dostanie od bywalcow Forum kilka maili "na poziomie", jeszcze sie utwierdzi
      w tej opinii. Juz przy okazji referendum w Irlandii osmieszaliscie Polske
      bredniami rozsylanymi do tamtejszych mediow. Jeszcze Wam malo?
      • Gość: drWhoy Re: adres mailowy Haenscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:05
        Stary, chyba cie pojebalo, skad tyle kompleksow - ja juz sie zapoznalem z jego opinia i uwazam,
        ze jest skandaliczna - czemu on nie moze zapoznac sie z moja? dosyc tego pierdolenia - co uszy
        po sobie, no, sie kurwa zastanow!
        • Gość: Fragless Re: adres mailowy Haenscha IP: *.mysiar.net / 80.48.165.* 14.12.03, 23:23
          > Stary, chyba cie pojebalo

O, wlasnie takie teksty mialem na mysli. Jemu tez tak napisales?
          • Gość: drWhoy Re: adres mailowy Haenscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 12:43
            nie, no co ty... Napisalem: chyba Pana pojebalo - nie jestesmy przeciez na ty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka