Gość: Podroznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:44 to ten kolezka, w/g ktorego Polska nie dojrzala do historii... cwaniaczek... khaensch@europarl.eu.int Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monotonia Re: adres mailowy Haenscha IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 01:07 no to moze napisz cos, cwaniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podroznik Re: adres mailowy Haenscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:10 napisalem mu, co o tym mysle i namisalem mu tez, co mysle o twojej matce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord cox Re: adres mailowy Haenscha IP: *.medwln01.nj.comcast.net 14.12.03, 02:37 No to teraz mam nadzieje , ze pokazecie sie ze swojej najlepszej strony i puscicie mu pare wiach. Do dziela buraki, nie bedzie Niemiec plul wam w twarz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drWhoy Re: adres mailowy Haenscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:13 Lordzie - a czym tak Lord sie strasznie zdenerwowal? Skad tyle emocji? Za duzo twarogu na wasach zostalo Lordowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fragless Re: adres mailowy Haenscha IP: *.mysiar.net / 80.48.165.* 14.12.03, 22:56 > to ten kolezka, w/g ktorego Polska nie dojrzala do historii... Jak dostanie od bywalcow Forum kilka maili "na poziomie", jeszcze sie utwierdzi w tej opinii. Juz przy okazji referendum w Irlandii osmieszaliscie Polske bredniami rozsylanymi do tamtejszych mediow. Jeszcze Wam malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drWhoy Re: adres mailowy Haenscha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:05 Stary, chyba cie pojebalo, skad tyle kompleksow - ja juz sie zapoznalem z jego opinia i uwazam, ze jest skandaliczna - czemu on nie moze zapoznac sie z moja? dosyc tego pierdolenia - co uszy po sobie, no, sie kurwa zastanow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fragless Re: adres mailowy Haenscha IP: *.mysiar.net / 80.48.165.* 14.12.03, 23:23 > Stary, chyba cie pojebalo O, wlasnie takie teksty mialem na mysli. Jemu tez tak napisales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drWhoy Re: adres mailowy Haenscha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 12:43 nie, no co ty... Napisalem: chyba Pana pojebalo - nie jestesmy przeciez na ty... Odpowiedz Link Zgłoś