Gość: nana IP: 80.48.236.* 21.05.04, 20:07 Czy whiskey podaje się tylko z lodem czy można inaczej? Prosze o pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewko Re: whiskey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:18 mozna inaczej ,moja corka pije z pepsi,ale to chyba profanacja,tyle dobrego zalać ulepkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: whiskey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:31 Można też bez lodu;-) Ja preferuję jak jest zimno. A wszelkie dodatki też uważam za profanację. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_galicja Re: whiskey 19.07.04, 15:41 Gość portalu: nana napisał(a): > Czy whiskey podaje się tylko z lodem czy można inaczej? Prosze o pomysły Jeśli irlandzka (zwłaszcza słodowa), to nawet lód jest profanacją. Jeśli amerykańska to można śmiało lać nawet pepsi - nie robi różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: whiskey 23.07.04, 04:07 A do whisky (scotch) można doadć Drambuie w równych proporcjach i jest się w raju. Co do irlandczyków to to jest znane: Blended Whiskey 60 ml. Sok cytrynowy 30 ml. Cukier (puder) 1 ł. woda mineralna gazowana do uzupełnienia Cytryna 1 plasterek Pomarańcza 1 plasterek Wisienka koktajlowa John Collins to się zwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: whiskey IP: *.crowley.pl 27.07.04, 09:30 Gdybym miałam whiskey to chyba nawet bez lodu bym piła :) Odpowiedz Link Zgłoś