thesims 08.08.02, 13:05 Czy w Polsce jest dostepny gdzies Dr Pepper??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_76 Re: Dr Pepper 08.08.02, 16:31 thesims napisał: > Czy w Polsce jest dostepny gdzies Dr Pepper??? Na szczęście nie. Ale do Coca coli można dolać syropu przeciwkaszlowego i osiągnie się ten sam efekt smakowy. Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: Dr Pepper 08.08.02, 17:12 na szczescie? hmm, to moj uluniony napoj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Dr Pepper IP: *.gabo.pl 08.08.02, 21:51 PRAWDA!!! Nie pozwolmy obrazac Dr.Peppera. I naciskajamy na Coca-Cole aby i w Polsce mozna bylo go kupic. Jakie oni teraz maja haslo: things can't go worse (lub cos takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Dr Pepper IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.08.02, 01:22 Wlascicielem marki Dr.Pepper jest Pepsico i od kilku juz lat produkuje go w Czechach tak samo zreszta jak Canada Dry Ginger Ale,Schweppes soda water,a swego czasu robili tam nawet Mirinde Tonic,ale juz sie z tego chyba wycofali.Tak na marginesie dodam ,ze ja rowniez uwielbiam doktorka . Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Dr Pepper 09.08.02, 10:22 thesims napisał: > na szczescie? > > hmm, to moj uluniony napoj!!!!!!!! Przepraszam :) "Niestety" mój nie. Zwłaszcza w wersji light. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
deeyv Re: Dr Pepper 09.08.02, 14:34 brrrrr.. kilka razy próbowałem się przemóc. nic z tego ;-)))))))) light - jeszcze gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally Re: Dr Pepper IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 12.08.02, 18:20 He He A ja korzystam z miesiecznego pobytu w Londynie, zeby sie nim napoic po wsze czasy... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś