Dodaj do ulubionych

Niech wydalo sie jestes adminem ...:)

04.09.02, 21:20
Ksywke masz na czerwono :) Co prawda tylko na glownej stronie forum napoje
ale zawsze.... Moge dzis moderowac ... i byc expertem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Niech wylalo sie jestes adminem ...:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 22:34
      Wydalo sie - sila wyzsza, znowu cos popieprzyli ci techniczni. Dzis moderujesz
      ty, jutro Zdzicha, pojutrze... zastanowie sie.
      Spozylem 600 gram piwa i 100 gram ginu. Zoladek sie rozpada. Znowu basta.
      • Gość: Niech Re: Niech wylalo sie jedziesz adminem ...:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 19:01
        I niech tak juz bedzie. Abstynencja matka nudy. Ponudzmy sie wiec, bracia i
        siostry w skupieniu. Przypominam: dzis moderuje Zdzicha. Oczekuje kandydatur na
        jutrzejszego moderatora.
      • Gość: plooshack Re: Nie wydalo sie jestem do minem ...:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 21:49
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Wydalo sie - sila wyzsza, znowu cos popieprzyli ci techniczni. Dzis moderujesz
        > ty, jutro Zdzicha, pojutrze... zastanowie sie.
        > Spozylem 600 gram piwa i 100 gram ginu. Zoladek sie rozpada. Znowu basta.

Piwo + jałowcówa = �mierć tomorrow. I know sthg about it
        • Gość: Niech Re: Nie wylalo sie jestem domena ...:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:29
          Szkoda, ze nie umarlem wczoraj.
      • zdzicha Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest adminem ...:) 05.09.02, 23:35
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Wydalo sie - sila wyzsza, znowu cos popieprzyli ci techniczni. Dzis
        > moderujesz ty, jutro Zdzicha, pojutrze... zastanowie sie.

Jutro nie mogę. Jutro będę moderować w plenerze.
        • atob Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest mimem ...: 06.09.02, 23:20
          Oooooooo czuje sie dzis na silach byc moderatorem :):):)
          • atob Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest mimem ...: 07.09.02, 00:00
            atob napisał:

> Oooooooo czuje sie dzis na silach byc moderatorem :):):)
            Dzis ? raczej wczoraj lub jutro zalezy kiedy post pojdzie. Ale jak bedzie 00 00
            to co wtedy ???
            • Gość: Niech Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest kominem ...: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 00:06
              Moderuj, moderuj, poki ci sil starczy!
              • atob Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest karabinem .. 07.09.02, 00:11
                A jak u Ciebie z silami bo u mnie slabo. Slabne... ale jeszcze krew krazy w
                zylach mych ...
                • Gość: plooshack Nie wyda sie chyba kto jest Leninem .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 10:29
                  atob napisał:

> A jak u Ciebie z silami bo u mnie slabo. Slabne... ale jeszcze krew krazy w
                  > zylach mych ...
                  >
                • Gość: Anka Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest karabinem .. IP: *.waw.cdp.pl 09.09.02, 11:07
                  atob napisał:

> A jak u Ciebie z silami bo u mnie slabo. Slabne... ale jeszcze krew krazy w
                  > zylach mych ...
                  >
                  • Gość: plooshack Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest rabinem .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 11:57
                    Ej, Anka, Ty to coś za dociekliwa bestyjka jesteś ;-)
                    pozdrowienia dla uczestników
                    plooshack
                    • Gość: Anka Re: Niech wyda sie wreszcie kto jest rabinem .. IP: *.waw.cdp.pl 09.09.02, 12:15
                      to nie dociekliwość a troska. Obejrzyj jeszcze kilka wątków biedaka (któremu -
                      swoją drogą - b.współczuję, bo sympatyczny gość)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka