Gość: polishgirl IP: 217.96.125.* 17.12.06, 19:52 Właśnie jadę do mojego faceta, który jest Anglikiem. Jaki z polskich napojów alkoholowych powinnam mu zawieżć w prezencie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Jaki alkohol dla Anglika? 17.12.06, 20:19 Klasyka: tiny.pl/9sjd ewentualnie tiny.pl/9sjf Jeśli jest koneserem wódek, zawieź mu czterokrotnie destylowaną: tiny.pl/9sjk tiny.pl/9sj8 Odpowiedz Link Zgłoś
mojave poprawka 18.12.06, 14:50 Żytnia wyglada juz od dluzszego czasu tak: www.polmos.bielsko.pl/download/butelki/zytnia.jpg lub w wersji bardziej exlusive www.polmos.bielsko.pl/download/butelki/zytnia_sito.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: poprawka 18.12.06, 22:15 mojave napisała: > Żytnia wyglada juz od dluzszego czasu tak: > www.polmos.bielsko.pl/download/butelki/zytnia.jpg Czyli prawie w ogóle się nie zmieniła. > lub w wersji bardziej exlusive > www.polmos.bielsko.pl/download/butelki/zytnia_sito.jpg No racja, jak dla Anglika to lepiej w wersji exkluziv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishgirl A może jeszcze jakieś piwo? IP: 217.96.125.* 18.12.06, 22:38 A możecie mi jeszcze poradzić, jakie piwo mogłabym mu zawieżć? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: A może jeszcze jakieś piwo? 20.12.06, 17:06 Najlepiej polskie pszeniczne "Faustus" z browaru Jurand. A poza tym - w Polsce jest trochę dobrych piw - "Zwierzyniec", "Kasztelan", "Żywe", zresztą poczytaj wątki o polskich piwach, sporo tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
burczybrzuch Re: A może jeszcze jakieś piwo? 25.12.06, 12:37 Hmm, nie kazdy Anglik to koneser :).Ktos kto wlewa w siebie Carlinga niekoniecznie zachwyci sie piwem pszenicznym, czy nawet luksusowymi polskimi wodkami.I piwo i wodka moga byc ze tak powiem standartowe lub np zubrowka.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jaki alkohol dla Anglika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 23:11 Bimber bidulo, tylko bimber. Dobry, świeży bimber. I powiedz mu - to jest nasza krzepka wódka, bo i my tacy jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś