buggi 20.07.03, 23:52 Ty na fofie, a tu nie ma komu drinków mieszac. Aniele uprasza sie o zaplecenie warkocza, bo wlos w kieliszku znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Milton 21.07.03, 00:11 A komu mialam mieszac, jak Ty Buggi ciagle na tej Erotyce przesiadujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Milton 21.07.03, 00:19 aniela napisała: > co gorsza na trzezwo hyhy Na szczescie! Inaczej jeszcze by tak skompromitowala Napoje, ze bysmy ukryc sie musieli. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Milton 21.07.03, 13:05 miltonia napisała: > A komu mialam mieszac, jak Ty Buggi ciagle na tej Erotyce przesiadujesz? Ze co prosze? Ja na Erotyce? A pod jakim nickiem, jesli wolno spytac mialabym tam przesiadywac? A propos slowo "przesiadywac" w odniesieniu do Erotyki jest wyrazem bynajmniej niewlasciwym i w blad wprowadzajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Milton 21.07.03, 14:12 Widzial tam Cie ktos, widzial Buggi. I doniosl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Milton IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.03, 06:15 wpadla mi do gardla i jest sprawa. tez gardlowa. grrrrrgulgulgul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Milton IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.08.03, 15:40 czyms z pierwszego wytloku, jak tylko sklep otworza. pierwszy , co sie do okienka dopcha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Milton IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.08.03, 17:11 mam w rodzinie takiego. zanim co to wypijal szota oliwy. ma dopiero 98 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Milton 14.08.03, 17:25 Podobno to stara, tybetanskich Indian sprawdzona metoda. Odpowiedz Link Zgłoś