Dodaj do ulubionych

kto zna telefony/adresy do Wizzair, AirPolonia itp

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 08:49
Poszukuję kontaktu z pracownikami nowych linii lotniczych w Polsce: WizzAir,
Air Polonia, EasyJet. Czy te firmy mają już w Polsce swoje siedziby ?
Obserwuj wątek
    • flightins Re: kto zna telefony/adresy do Wizzair, AirPoloni 13.02.04, 11:10
      Na stronach tych linii znajdziesz wszystko co ci potrzebne.
      • Gość: nizki Re: kto zna telefony/adresy do Wizzair, AirPoloni IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 12:01
        chyba jednak nie do końca:
        1. na stronie WizzAir.pl nie ma telefonów ani adresów, jest tylko e-mail ogólny,
        2. strona airpolonia.pl jest dopiero w budowie, więc też nie ma żadnych adresów
        poza jednym ogólnym mailem :(
        • ffred Re: kto zna telefony/adresy do Wizzair, AirPoloni 13.02.04, 21:27
          na stronie APN wszystkie kontakty sa: adres pocztowy, fax, tel, infolinia, etc
          • Gość: nizki strona APN ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 13:36
            próbowałem:
            www.apn.com.pl - nie istnieje
            www.apn.pl - nic na niej nie ma, poza przewijającym się raz napisem apn
            www.apn.com - nie ma takiej strony
            www.apn.org - American Peace Network ?? >:)

Więc jaką stronę APN masz na myśli ??
            • Gość: Goska Re: strona APN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 13:51
              www.airpolonia.com/
              • Gość: nizki Dzięki: strona APN ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 12:12
                Dziękuję ! ja intuicyjnie wstukiwałem www.airpolonia.pl - widać ktoś inny
                wykupił tę domenę i sieje teraz zamieszanie informacją "strona w budowie"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka