agajen 14.05.04, 21:28 pomozcie pls 2 tyg temu zdalam prawko i poszukuje tani, ekonomiczny, maly, wygodny samochodzik dla kobietki z 1- miesiecznym dzidziusiem:) co mi doradzicie??????? P.S. do 10tys Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drac0 Re: jaki pierwszy samochod? 14.05.04, 23:09 Ja kobietka z dzidziusuem nie jestem ale jako swoj pierwszy woz kupilem Cinquecento. Male, ekonomiczne, wszedzie zaparkujesh. Po tuningu wyglada jeszcze lepiej. Stawiam na CC POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: jaki pierwszy samochod? 17.05.04, 11:36 Z powodu ilości drzwi zdecydowanie odradzałbym CC i Seicento - przy dziecku, które trzeba ręcznie instalować we wnętrzu (samo nie wejdzie) zdecydowanie lepsze są auta z czworgiem drzwi: Matiz, Tico, Fabia. vatseq Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek100 Re: jaki pierwszy samochod? 15.05.04, 17:44 CC jest niezłym pomysłem ze względu na cenę. Podobnie kosztuje Tico, a ma 2 drzwi więcej i chyba mniej pali. Jakość aut jest podobna. Oba też bardzo źle chronią w razie wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: jaki pierwszy samochod? 16.05.04, 11:16 mój brat kupił żonie po zdaniu prawa jazdy Wołgę - po pierwsze z racji bezpieczeństwa, po drugi, jak nawet kobieta wymusi pierwszeństwo, to i tak z racji masy jej ustąpią. Radzę rozważyć taką opcję; Odpowiedz Link Zgłoś
podkan Re: jaki pierwszy samochod? 17.05.04, 13:00 zależy jaką kwote przeznaczysz na samochód ja jestem za fiatem CCsam jezdze i jestem bardzo zadowolony z tego samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
nemoxxx Re: jaki pierwszy samochod? 20.05.04, 11:17 Witam serdecznie. Z czystym sumieniem polecam Suzuki Swift 1.0 Za pieniazki o ktorych wspomnialas mozna juz takie znalezc. O ile nie bylo wypadku, nie powinnas tez zbyt czesto miec z nim klopotu. Jezdzilem czyms takim 5 lat. W tym czasie tylko normalne przeglady. Autko bardzo dynamiczne i EKONOMICZNE. cyklu miejskim mozna zmiescic sie w 5l/100km trasa spada do 4l/100km Najwieksze zuzycie mialem 6.5 l ( ciezka noga zima ) :)) Autko zdecydowanie wieksze od CC i bezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dw80 Re: jaki pierwszy samochod? 21.05.04, 11:51 Tak jak ktos napisal dobre bedzie Suzuki Swift, przede wszystkim jest malo awaryjne i duze. Ja w zeszlym roku za ok 10tys kupilem VW Polo z 1994 r., tez jako pierwszy samochod. Jestem zadowolony, auto dobrze sie sprawuje, pali 5 litrow w trasie bo mam silnik 1,0, jest stosunkowo duze i gwarantuje wyzszy poziom bezpieczenstwa niz CC. CC i Seicento odradzam ze wzgledow na bezpiczenstwo, Seicento w testach EuroNCAP uzyskalo jeden z najgorszych wynikow. Odpowiedz Link Zgłoś
martyynka Re: jaki pierwszy samochod? 22.05.04, 10:37 Agajen, ja kupiłabym większe auto ze względu na bezpieczeństwo dziecka. Żadne CC , SC itd. to małe pudelka kóre w wypadku nie dają żadnych szans. Może poldka na gaz? Odpowiedz Link Zgłoś