antoni78x 16.08.19, 12:02 Witam, co polecacie do mycia samochodu (nadwozie, wnętrze, felgi i szyby) z strony Tekst linka tutaj zawsze zamawiałem i wiem że ze zawsze dostanę to czego chcesz, dlatego duży nacisk na produkty z tej strony poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudusia89 Re: Mycie Samochodu 16.08.19, 12:09 Z strony której podałeś do felg i szyb polecam ci Soft99 i Chemical Guys Diablo Gel Wheel Rim Cleaner Z dużym naciskiem na Diablo :) Odpowiedz Link Zgłoś
antoni78x Re: Mycie Samochodu 16.08.19, 12:10 antoni78x napisał(a): blyszczacajazda.pl > Witam, co polecacie do mycia samochodu (nadwozie, wnętrze, felgi i szyby) z str > ony > Tekst linka tutaj zawsze zamawiałem i wiem > że ze zawsze dostanę to czego chcesz, dlatego duży nacisk na produkty z tej st > rony poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznowki Re: Mycie Samochodu 16.08.19, 12:55 Jeśli chodzi o wnętrze to tylko i wyłącznie Chemical Guys Interior C&P sam używam Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznowki Re: Mycie Samochodu 16.08.19, 12:56 Jeśli chodzi o wnętrze to tylko i wyłącznie Chemical Guys Interior C&P sam używm Odpowiedz Link Zgłoś
martyna43 Re: Mycie Samochodu 16.08.19, 12:57 do felg soft99 to bardzo dobry wybór, ale wracając do strony to bardzo mocno polecam. Sprawdzona i wiadomo co się zamawia Odpowiedz Link Zgłoś
pawel88er Re: Mycie Samochodu 30.09.19, 11:51 Też używałem soft99 i byłem zadowolony również stronkę polecam zawsze szybka dostawa i nigdy w sumie nie miałem problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel88er Re: Mycie Samochodu 30.09.19, 11:49 oo ja też zamawiam z tej strony :D i jestem zadowolony :) A najczęściej zamawiam płyn do tapicerki i szampony. Konkretniej firmy ci nie podam bo sobie za każdym razem testuje inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
artyrm Re: Mycie Samochodu 09.10.19, 11:26 Ja kupuję zawsze na jgdetailing.pl/159-kosmetyki-auto-detailing i jak do tej pory nie było żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczormiki Re: Mycie Samochodu 13.06.22, 09:53 Niezłe kosmetyki dostępne są u polskiego producenta firmy Premo. Z tego co się orientuję to kiedyś tylko do myjni sprzedawali a teraz może każdy zamówić ich kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś