rejana2 07.11.07, 21:23 dziś zdarzyl mi się taki przypadek ,że auto po drodze traciło moc i gasło, do domu musiałam go holowac, bo zbyt daleko było, a po ujechaniu paru metrów sytuacja sie powtarzała jakby zabraklo paliwa , co to moze być??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: traci moc i gaśnie 07.11.07, 22:39 trudno oceniac na odleglosc bo przyczyn moze byc wiele ale jedna znich moze byc uszkodzona pompa paliwa Odpowiedz Link Zgłoś
epepep Re: traci moc i gaśnie 08.11.07, 11:03 polam5 napisał: > trudno oceniac na odleglosc bo przyczyn moze byc wiele ale jedna znich moze byc > uszkodzona pompa paliwa ewentualnie totalnie zanieczyszczony/uszkodzony filtr paliwa lub cewki Odpowiedz Link Zgłoś
agatka43 Re: traci moc i gaśnie 08.11.07, 09:41 Miałam podobnie. Okazało sie, że to wysiadły dwie cewki zapłonowe (nie było iskry) Po wymianie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
rejana2 Re: traci moc i gaśnie 08.11.07, 11:44 cewka byla wymieniona tydzien temu, dzis kolega sprawdzi co z ta pompa. Odpowiedz Link Zgłoś