monte.0 02.04.08, 12:12 Witam, Poszukuje dobrego elektromechanika Warszawa: Ursynów, Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jako-tako Re: Elektromechanik 04.04.08, 16:11 Powiedz konkretnie co nawaliło.Mogę polecić trzy różne zakłady specjalizujące się w różnych naprawach ale niestety w Falenicy albo w Śródborowie za Otwockiem .Ten ostatni naprawił mi kilka razy rzeczy ,które rozkładały na łopatki inne zakłady. Odpowiedz Link Zgłoś
agat31 Re: Elektromechanik 07.04.08, 13:08 Wymieniłam akumulator.Następnie gościu przystawił jakieś urządzenia (nie wiem jak się nazywa) i powiedział że mi gdzieś prąd ucieka! Nie jest to wina radia ani alarmu ponieważ to już zostało sprawdzone. Zastanawiam się co to może być i ile może kosztować taka przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Elektromechanik 22.04.08, 14:04 Dobry elektryk nie wypuscilby samochodu z garazu zanim dokladnie ustalilby przyczyne tej ucieczki pradu. Podejrzewam ze za nowa wizyte podsumuje odpowiednio dorzucajac do rachunku swoja date urodzenia. Jezeli elektryk mowi ze jest ucieczka pradu i to kobiecie to oznacza napewno palaca sie lampke w schowku podrecznym lub w bagazniku, ktora po paru dniach rozladuje akumulator i znowu zaistnieje problem. Sprawdz i po wylaczaj.Wschowku pradopodnie cos zawadza i sie wylacznik nie chowa.W kufrze jest podbne urzadzenie poszukac i zobaczyc czy funkcjonuje jak nie posmarowac w-56 w spreju. pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
scgp Re: Elektromechanik 11.01.09, 22:06 Elektromechanik EL-MECH naprawy dojazd Ursynów-Mokotów. Mogę dojechać pomierzyć naprawić. Pozdrawiam Bogumił. Odpowiedz Link Zgłoś