stafek1 01.12.08, 22:04 Witam wszystkich forumowiczów . Mam pytanie jakie tarcze hamulcowe polecacie do Peugeota 306 1,4 husky 1999 za wyjątkiem tych z salonu . proszę o podanie jakiś linków . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: tarcze hamulcowe 01.12.08, 23:15 zalezy co jest dla ciebie wazne - jakosc czy cena.... Jesli sie odstepuje od tych ktore byly zamontowane fabrycznie (zwykle najlepsze ale i najdrozsze ) to nalezy analizowac nie tylko tarcze ale i okladziny - bo zle dobrane jedno "zje" drugie" Nastpnie mozna wybrac prawie te same tzn produkowane przez tych samych producentow ale nie firmowane przez producenta samochodu (moga nie spelniac wszystkich wymagan jak np balansu) Odpowiedz Link Zgłoś
stafek1 Re: tarcze hamulcowe 02.12.08, 20:25 dla mnie ważna jest jakość - nie chcę się stresować po przejechaniu paru tysięcy kilometrów biciem kierownicą po rękach a nie chcę kupować w ciemno - szkoda czasu i pieniędzy - cena też jest istotna - myślałem o średnim przedziale cenowym Odpowiedz Link Zgłoś