czaja1 29.11.06, 15:05 wiadomosci.onet.pl/1374938,2678,kioskart.html Ma ktoś coś na ten temat?? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o333 Re: Iracki JUBA 29.11.06, 18:22 wszystkie filmy są dostępne na pewnym portalu internetowym gdzie każdy moze wrzucić swoją małą produkcję :) pod hasłem Juba sniper, osobiście bardziej polecam hało lapdance jest milsze oku choć mój ulubiony został usunięty :( aktorki toche nie letnie i wyobraznia je poniosła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaja1 Re: Iracki JUBA 30.11.06, 12:20 Oglądając filmy stwierdzam, że koleś nie jest supermenem w kilkunastu przypadkach była fuszera i cel był tylko ranny. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Iracki JUBA 30.11.06, 13:54 fuszera owszem ale jak na poczciwego Dragunova niezle. pierwszy raz spotkałem sie z tymi nagraniami około 2 lat temu, kolega z asg opowiadał mi o tym że widział film na którym marines dostaje z Dragunova wstaje i ucieka za Humvee. Nie wierzyłem. Tamten marines musiał mieć płutę ceramiczną bo nadal nie wierzę żeby ktoś ładował do kamizelki taką ilośc stali pancernej. Pozatym ten gośc nie jest zawodowcem :). Rozmawiałem ze snajperem z Czeczenii mówił mi że oni nigdy nie celują w głowę i nie strzelają żeby zabić ( no chybą że jest konkretny wyznaczony cel) trafiają gościa tak aby leżał i krzyczał " Ahmed Ahmed pomóż" i czekają na resztę, podchodzi ktoś dostaje tak samo. Oczywiście działa to w przypadku kiepsko wyszkolonych przyciwników bo dobrzy zlokalizują snajpera. Jednak taka zabawa na dwoje strzelców jest efektywna jeden strzela zmienia pozycję drugi trzyma cel. Odpowiedz Link Zgłoś
czaja1 Re: Iracki JUBA 03.12.06, 00:58 Powiem tak jako strzelec uważam sie za laika, ale ze snajperki na 300m to niechybiałem. A do filmu powinni użyć materiału 1 pocisk - 1 trup jako ładnego materiału dla propagandy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Iracki JUBA 03.12.06, 19:03 No Amerykanie nie nagrywaja swoich. 300 m to zart - sprobuj jak np Amerykanie (czy Kanadyjczycy) zalatwiaja kogos uzywajac M107 z odleglosci 1400-1500 m. Odpowiedz Link Zgłoś
czaja1 Re: Iracki JUBA 03.12.06, 23:10 warmi2 napisał: > No Amerykanie nie nagrywaja swoich. > > 300 m to zart - sprobuj jak np Amerykanie (czy Kanadyjczycy) zalatwiaja kogos u > zywajac M107 z odleglosci 1400-1500 m. Właśnie o tym była mowa że za snajpera się nie podaję a w mieście to gość pewnie nie strzelał z wiekszej odległości niż te 300m (na tyle strzelałem - ograniczone to było wielkościa strzelnicy). Chętnie bym spróbował większe dystanse, jak się zrobi ciepło to pomęczę znajomych i zobaczymy jak to wyjdzie. (jak będzie drżała ręka to sposobem Marka Boa seta i ogórec i będzie git). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Iracki JUBA 03.12.06, 18:57 Tutaj masz ten film: gojackarmy.castpost.com/156.html To byl amerykanski medyk ktory pozniej uczestniczyl w zlapaniu tego "snajpera". Snajper zostal ranny i byl opatrywany przez wlasnie tego medyka ktorego postrzelil. Odpowiedz Link Zgłoś