Gość: mmusia IP: *.acn.waw.pl 01.01.03, 14:45 Czy ktoś zna jakieś fajne i bezpieczne gimnazjum w okolicach Bemowa i Woli lub w centrum? Jeśli tak to od jakiej średniej tam mogą przyjmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Gimnazjum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 14:52 Od stowy za semestr. Bedzie ochroniarz i pies, ktory zezre twoje narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ann17 Re: Gimnazjum 02.01.03, 13:40 Nie wiem, jakiego rodzaju szkoła Cię interesuje: społeczna czy publiczna. Ja zdecydowanie polecam gimnazjum na ul Deotymy: Katolickie Gimnazjum dla chłopców. Jest tam też liceum. Dobry dojazd z Bemowa: tramwajem. Bardzo sensowna szkola: szacunek dla ucznia, współpraca z rodzicami, wysokie wymagania, dyscyplina, przyjazna atmosfera. Czesne 560 zł miesięcznie. Ale nie wiem, czy ten rodzaj szkoły Ci odpowiada. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
normals_i_grarzynka Re: Gimnazjum 03.01.03, 08:43 ann17 napisała: > Bardzo > sensowna szkola: szacunek dla ucznia, współpraca z rodzicami, wysokie > wymagania, dyscyplina, przyjazna atmosfera. Czesne 560 zł miesięcznie. Ale nie > wiem, czy ten rodzaj szkoły Ci odpowiada. > pozdrawiam, Dyscyplina, a przyjazna atmosfera. Przyjazna atmosfera a wysokie wymagania. To się z lekka gryzie. Wspólpraca z rodzicami i 560 zł/miesiąc. Nie dość, że trzeba płacić, to jeszcze nie dają rodzicom spokoju. Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gimnazjum IP: *.tele2.pl 15.01.03, 16:58 Nic się nie gryzie...U mnie w Krakowie jest tak samo i jest to chyba najlepsza szkoła w mieście pod względem atmosfery jak i wymagań...Takie rzeczy się nie gryzą- tzn. nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gimnazjum IP: *.acn.pl 08.01.03, 09:50 Polecam dobre gimnazjum nr49 na ul.Smoczej 19. Starsza córka własnie je ukończyła, dostała się bez problemu do Reja / nawiasem mówiąc, w Reju tylko czterech uczniów z tegorocznego naboru ma świadectwo bez czerwonego paska/.Młodsza córka jest w tym gimnazjum w pierwszej klasie. Bardzo sobie chwali.Stworzono tam dwie klasy o wysokim poziomie matematycznym. Wiem, że w zeszłym roku przyjmowano uczniów spoza rejonu ze średnią co najmniej 4,0. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmusia Re: Gimnazjum IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 14:22 Troche to dziwne, że takie dobre gimnazjum i przyjmują od 4.00. Zawsze musi być przynajmiej 4,75 albo 5,00. Chyba, że pomyliła pani jedna cyferkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gimnazjum IP: 217.197.165.* 11.01.03, 14:29 Tam nauczycielem jest Sloggi. Nie wiem czy to dobra rekomendacja czy nie? PS. Ja tez jestem Sloggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmusia Re: Gimnazjum IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 15:43 Wiem, że Niech to sloggi. Juz każdy wie, że jest taaaaaaaaaki żałosny i gada sam ze sobą. A co do mojego gimnazjum to pytam się odwal bo ja pytam tylko tych NORMALNYCH!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gimnazjum IP: 217.197.165.* 11.01.03, 15:48 No to masz fajnie. Nie musisz sie o nic pytac. Ale czemu tak strasznie smierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś