Gość: Goethe-rlz IP: *.kaz.warszawa.sint.pl 16.06.04, 09:52 Z matematycznego to ja bym chciała mieć tyle ile wynosi średnia.... w końcu nasza szkoła specjalizujue się w przedmiotach ścisłych (skisłych) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ganja Re: Raport o gimnazjach IP: *.acn.pl 16.06.04, 14:49 nasza szkoła jest teoretycznie uważana z ajedną z gorszych a wg rankingu wypadła na jedną z najlepszych.. pobilismy awet gim na szolc rogozińskiego,która teoretcznie jest szkoła bardzo dobra i o wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Raport o gimnazjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:32 A gdzie jest taki ranking gimnazjów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Raport o gimnazjach IP: 217.153.152.* 15.07.04, 12:40 Dlaczego wyniki testow nie sa publikowane? W koncu to dosyc istotna informacja przy wyborze szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia:) Re: Raport o gimnazjach IP: *.crowley.pl 16.06.04, 17:32 ja tam sie ciesze ile dostalam...66 pkt to wca;le nietak najgorzej w porownaniu do innych...no coz nadrobie ocenami!!!tylko to mi pozostaje...placz i zgrzytanie zebów..przed rekrutacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfinka Re: Raport o gimnazjach IP: *.chello.pl 16.06.04, 18:15 a ja sie ciesze mam 90 pkt z egzaminu - 44 z matmy i 46 z humana a wcale nie chodze do renomowanego gimnazjum tylko rejonowego na targówku Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Ach ta filarecka 16.06.04, 19:08 Wszystko zrobi by zepsuc srednia na zoliborzu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uncle Duncan Ulga... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 19:43 Ufffff...czuję ulgę...:) Wiem ile mam punktów (nie tak znowu mało) i muszę powiedzieć, że mimo wszystko jestem zadowolony ze swojej szkoły:):):)TWRADA RLZ!!!JEA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z twardej Re: Ulga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:31 Ja te czuję ulgę i też jestem zadowolana ze swojej szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta o Twardej IP: *.acn.pl 17.06.04, 23:09 To prawda, niech wszyscy sie dowiedzą: Twarda najlepszym gimnazjum w Warszawie! Pozdrowienia dla naszego kochanego Dyrektora! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: o Twardej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:30 Nieprawda,są lepsze gimnazja wystaeczy spojrzeć na wyniki testu gimazjalnego. Twarda wcale nie wypada rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dollslaska Re: Raport o gimnazjach IP: *.chello.pl 16.06.04, 21:45 Kurde.... szkoda, że nie ma na którym miejscu jest dana szkoła/... ale ogólnie to nie wiem czemu matematyczna poszła aż tak źle... przecież był a łatwiejsza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls ogólny raport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:25 A kiedy pojawi się raport o wszystkich gimnazjach w Polsce??bo jestem ciekawa jak wypadl moj okreg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ja mam 76 punktów IP: *.local.pl / *.crowley.pl 17.06.04, 10:48 Ja mam 76 punktów i bardzo mnie ten wynik satysfakcjonuje. Testy w tym roku były wyjątkowo nudne (szczególnie humanistyczny). Nie chodzi mi już nawet o stopień trudności bo ten nie był tak wysoki ale po godzinie czytania nudnych tekstów źródłowych nie można sie spodziawać jakiś rewelacyjnych wyników. Co myślicie o moim wyniku? Wpisujcie swoje (tylko szczerze)... możecie dodać też swoją średnią (ja mam 5,1). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baga16 Re: Ja mam 76 punktów IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 17.06.04, 11:20 Ja mam 80 pkt i średnią 4,8. Myślę, że egzaminy nie były takie złe. Dało się je napisać. Aczkolwiek humna w tym roku był gorszy niż w ubiegłym. Liczyłam na jakieś 48 pkt (jak sprawdzałam w necie) a ściachali mi do 41! No ale nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ja mam 76 punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 14:17 Ja mam 91 i średnią 5,2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Ja mam 76 punktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:29 A ja jestem z siebie zadowolona bardzo bardzo bardzo. Mam średnią 5,77 i 95 punktów z egzaminku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmonger Re: Ja mam 76 punktów IP: 62.233.197.* 19.06.04, 18:53 A ile to kosztuje? Bardzo proszę o konkretną i prawdziwą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Ja mam 76 punktów IP: 217.75.60.* 19.06.04, 23:44 Ja mam 93 punkty i średnią 5,2 Jestem z tego bardzo zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Ja mam 76 punktów IP: 217.75.60.* 19.06.04, 23:46 średnia 5,7 i 99 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja Re: Raport o gimnazjach IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.06.04, 10:42 A ja średnią 6,5 i 105 pkt z egzaminku. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx średnia a zdrowie psychiczne IP: *.chello.pl 20.06.04, 12:14 Co ważniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Co p.Sałwacka wie o szkole???????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 15:04 "....a także te prowadzone przy renomowanych liceach (Batory, Reytan, Żmichowska, Sempołowska, Władysław IV). Klasy są w nich zwykle mało liczne, wręcz kameralne...."Klasy w gimnazjach przy tych liceach liczą po 27-30 uczniów - dokladnie tyle ile w innych publicznych gimnazjach Warszawy.Jak się o czymś pisze, to trzeba mieć o tym chocby minimalną ;-) wiedzę .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BelferII Re: Co p.Sałwacka wie o szkole??????????????????? IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 27.06.04, 23:52 Popieram. Trzeba wiedzieć o czy się mówi. Za rok będzie jeszcze gorzej bo szanowna CKE wyznaczyła egzamin gimnazjalny na drugą połowę kwietnia. Proszę powiedzieć kiedy nauczyciel ma mieć czas na utrwalenie wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Co p.Sałwacka wie o szkole??????????????????? IP: *.chello.pl 28.06.04, 08:16 Prawda leży jak zwykle po środku. Egzamin w połowie kwietnia ( podobnie jak w bieżącym roku - 1.04 - po klasie VI) jest bez sensu, ale........ 1. Jeśli prawie co tydzień nie odbywają się z jakichś powodów zajęcia 2. Jeśli na lekcjach wytraca się mnóstwo czasu na trudno powiedzieć co 3. Jeśli nauczyciele często improwizują i przychodzą nieprzygotowani do pracy .......to chyba prawda lezy gdzieś w połowie drogi. Pozdrawiam i życzę miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-s5 Czytaj ze zrozumieniem 13.07.04, 16:35 W kolejnej linijce jest „Przykładem może być sukces World Hill Academy z Wilanowa, w której w tym roku jest tylko siedmiu gimnazjalistów.” Są jeszcze mniejsze klasy np. 2-osobowe. Średnia z niej o niczym już kompletnie nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś