Dodaj do ulubionych

Co ciekawego będzie w najbliższym czasie?

25.06.14, 11:47
W najbliśzy weekend będę z grupka znajomych, świeżo po maturze w Warszawie. Możecie podrzucićciekawe miejsca gdzie można z nimi się udać? W niedzielę mamy dzień "historyczny" i zwiedzanie Warszawy, natomiat wlny piątek i sobotę? Co proponujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Co ciekawego będzie w najbliższym czasie? IP: 217.153.134.* 25.06.14, 12:16
      pokaz fontann
      • sweetabc Re: Co ciekawego będzie w najbliższym czasie? 25.06.14, 23:06
        A impreza praktycznie dwódniowa może być?
    • Gość: 3xV Re: Co ciekawego będzie w najbliższym czasie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 12:06
      Jak interesuje cię dobra impreza to weź kurs na Soho Factory...impra sobota i niedziele
      • sweetabc Re: Co ciekawego będzie w najbliższym czasie? 26.06.14, 13:15
        Co do Soho na Mińskiej to się zgadza, będzie tam Strefa Chillu, jedynie co poprawię, to nie sobota/niedziela, ale PIĄTEK 27 i SOBOTA 28. W piątek z tego co wiem start o godzinie 16. Fajnie, że ktoś też pomyślał i będzie kino letnie, zresztą program ma być znacznie szerszy, w końcu przez dwa dni trzeba coś robić, ale za dokładniejszym info czekam, więc jak się coś urodzi to dodam nowe informacje. Jak dla mnie, z tego co wiem, to powinno być ciekawie
        • yooop Re: Co ciekawego będzie w najbliższym czasie? 27.06.14, 10:23
          Dzięki za ukierunkowanie poszukiwań, co do tego co bedzie na tej imprezie to znalazłam informacje na FB i wydaje mi się, ze to ciekawa propozycja
          • sweetabc Re: Co ciekawego będzie w najbliższym czasie? 27.06.14, 15:45
            Tobie się wydaje, a ja jestem pewna, niestety, dzisiaj nie dam rady tam dotrzeć, czego żałuje i nawet nie wiesz jak zazdroszczę tym którzy już tam są... ale jutro o 16 się już na pewno zamelduję
        • 1-buc wszędzie ten sam SPAM 27.06.14, 17:51
          Wyszukiwarka prawdę pokaże
          • sweetabc Re: wszędzie ten sam SPAM 29.06.14, 22:34
            A o co Ci chodzi? Piszę pod nickiem, Było zadane pytanie, odpowiedziałam, mało tego odnalazłam inne dane dotyczące tematu i odpowiadałam tam też, po prostu osoba zakładająca temat założyła go w jednym dziale, po czym przeniosła do moim zdaniem bardziej odpowiadającym, idąc za sugestią jednej z użytkowniczek forum. Zresztą sama mając na szybko do zadania pytanie i oczekując odpowiedzi korzystam albo z kilku tematów na forum, albo z kilku for. Co w tym dziwnego? I gdzie spamem można nazwać info o imprezie? Wjazd był za free, więc nawet nie możesz mnie podejrzewać o to, iż nie wiem miałam coś wspólnego z dystrybutorem biletów, bo takowych nie było. Dodatkowo, były 3 tematy, w każdym odpowiadałam, ,mało tego, gdybyś przeczytał moje odpowiedzi, jak i dokładnie treść pytań, to być zrozumiał dlaczego jest tak a nie inaczej. Więc gdzie tu spam????????? I ostatnia uwaga, aby nie było żali, zarzucono mi spam w trzech tematach dotyczących strefy chillu, w których odpowiadałam, aby się nie powtarzać, swoja odpowiedź piszę tu a w dwóch pozostałych wkleję link do tej odpowiedzi. I ostatnia uwaga, już bezpośrednio do 1-buc, uważam że masz bardzo odpowiedni nick dla swojej osoby, bo skoro sama się tak nazywasz, to twoja sprawa, ale wypraszam sobie pisania tekstów, że dużo buców pojawiło się na forum. W każdym razie przy tam sposobie "śledzenie" bez sprawdzenia co, jak i dlaczego drugim "Rutkowskim" nie będziesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka