Dodaj do ulubionych

Praca mgr o ONZ

17.11.15, 13:52
Witam, temat mojej pracy to " Działalność ONZ na rzecz rozwoju gospodarczo-społecznego" czy ktoś może polecić jakieś książki, publikacje, str internetowe, cokolwiek co nada się do napisania tej pracy? Może jakieś gotowe prace?
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Nie prościej było od razu 17.11.15, 19:49
      kupić dyplom?

Nie każdy musi mieć wyższe studia. Ktoś, kto nie potrafi samodzielnie napisać pracy (że nie wspomnę o znalezieniu źródeł), nawet nie powinien.

Powinniście być jakoś monitorowani, żeby było wiadomo, że pracę napisaliście samodzielnie - albo wcale.
    • taki-sobie-nick Droga Paulinciu 17.11.15, 19:53
      a wiesz, że takie prace pisało się samodzielnie jeszcze przed wprowadzeniem powszechnie dostępnego internetu?

I nie można było zapytać na forum?

No trzylatka normalnie. Nie dość, że Paulincia, to jeszcze nie potrafi sama znaleźć potrzebnych zabawek.
    • paulincia1694 Re: Praca mgr o ONZ 18.11.15, 11:16
      Bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.
      Nie rozumiem po co plączesz się na forach, jeżeli chcesz się tylko wymądrzyć jakie to niekompetentne osoby studiują. Jak można było zauważyć nie chcę kupić gotowej pracy, tylko w związku z tym że do bibliografii wszystko się liczy, sądziłam, że ktoś może coś poleci fajnego "świeżego".

A co do nicka, to był zakładany x lat temu i nie zamierzam zakładać nowego żeby zadowolić jakichś frustratów życiowych.
      • taki-sobie-nick Re: Praca mgr o ONZ 18.11.15, 21:13
        Nie rozumiem po co plączesz się na forach, jeżeli chcesz się tylko wymądrzyć ja
        > kie to niekompetentne osoby studiują.

A skąd ta liczba mnoga - fora i osoby? Chodzi tylko o jedno forum i w tym przypadku o jedną osobę, czyli ciebie.

Primo, nie mam obowiązku dostarczać ci gratis informacji, tylko dlatego, że sama nie umiesz.

Secundo, nie zamierzam przykładać ręki do taśmowego kreowania - bo edukacją nie można tego nazwać - nieuków z pseudodyplomami.

Co do uwagi, że nie chcesz gotowych prac, co oznaczało zatem pytanie Może jakieś gotowe prace?

Zrezygnuj, Paulinciu, z udawania elity i idź grzecznie na jakiś kurs zawodowy. Fryzjerka czy coś. Uszczęśliwisz siebie i społeczeństwo.
        • paulincia1694 Re: Praca mgr o ONZ 19.11.15, 20:43
          Trzeba było od razu napisać, że piszesz takie prace na zlecenie, a nie mnie obrażać, bo chcę się innych poradzić. Nie chcesz pomóc, wcale nie komentuj wątku, tylko szukaj innych ogłoszeń.
          • taki-sobie-nick Re: Praca mgr o ONZ 19.11.15, 22:53
            Naprawdę, Paulinciu, nie rozumiesz mojego postu?

Zrozumiałaś jedynie frazę nie zamierzam pomagać ci gratis i do niej tylko się odniosłaś?

Nie, Paulinciu, nie piszę prac na zlecenie.

W mojej sutuacji mam naprawdę niewiele możliwości pracy, a tak mogłabym łatwo zarobić.

Akurat pracę o ONZ mogłabym napisać bez problemów, bo to typowe ogólne pitolenie.

W odróżnieniu np. od pracy poświęconej tworzeniu się ATP w mitochondriach.

Ale mogę cię zapewnić, że nie napiszę.

A dlatego, że:

nie zamierzam przykładać ręki do taśmowego kreowania - bo edukacją nie można tego nazwać - nieuków z pseudodyplomami

Jeżeli nie rozumiesz powyższego zdania, zapytaj pana profesora.

Uwaga! Technika polegająca na pomijaniu tych słów w zdaniu, których nie rozumiemy,nie jest skuteczna.

• taki-sobie-nick Re: Praca mgr o ONZ 19.11.15, 22:57
            a nie mnie obrażać, bo chcę się innych poradzić.

Ja cię nie obrażam dlatego, że chcesz się poradzić. Swoją drogą, czy naprawdę tego nie rozumiesz, czy tylko udajesz?

Krytykuję cię dlatego, że zachowujesz się jak szewc, który nic nie umie i każde zlecenie zanosi koledze, ale pracuje pod własnym nazwiskiem i chwali się każdą uszytą parą butów.

Teraz proste czy mam zejść na niższy poziom abstrakcji?
            • taki-sobie-nick Proszę, uwaga pomocnicza 19.11.15, 23:01
              Mieszkasz w mieście uniwersyteckim?

Gratis była? Gratis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka