Gość: PAULA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:12 WITAM SERDECZNIE, WłAśNIE ZACZYNAM NAUKę W WSE ALMAMER NA KIERUNKU EKONOMIA I STOPIEń. MOżE KTOś CHODZI DO TEJ SZKOłY LUB JUż SKOńCZYł.PROSZę INFORMACJę O TEJ UCZELNI. POZDAWIAM, PAULINA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:22 A dlaczego?, napisz proszę coś więcej. pozdrawiam, Paulina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykładowca Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 00:17 błąd bo to ubecka uczelnia, Waniek, Kwaśniak i starzy agenci tworzą kadrę tej "uczelni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauliś Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 15:18 Hej. Też jestem na I roku (ekonomii) i jak narazie mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:37 I co nadal Wam się podoba almamer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcmag Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 10:58 Ja jestem na II roku magisterki WSE na turystyce. Szkoła super. Nigdy z niczym nie maiłam problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWA Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: 195.8.101.* 24.06.08, 13:20 MARCMAG - można się z tobą jakoś skontaktować ja mam zamiar robic mgr w WSE ale borykam się z wyborem kierunku czy turystyka czy hotelarstwo. Ar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1337 Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.aster.pl 14.07.08, 16:12 cześć. Ja skończyłam studia licencjackie w tej uczelni, i... jak się chce można dużo wynieść. Chyba bede szła na mgr bo wykładowcy byli bardzo spoko, dobra atmosfera, zero rywalizacji itp. Mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karna Re: proszę o info o almamer-ekonomia IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 12.09.08, 14:23 hej ,ja sie zapisałam na turystyke, czy ty tez zamierzasz tam studiować? i jaki rok i tryb? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiolka :) IP: *.ostrow61.ptc.pl 15.07.08, 19:59 Witam,a wybiera sie ktos moze do tej szkoly na fizjoterapie?;) Odpowiedz Link Zgłoś