Gość: dsa Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.81.186.31.in-addr.arpa 30.11.12, 21:37 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 20:26 STUDIOWAŁAM TAM TURYSTYKĘ I JAK ZREZYGNOWAŁAM PO SEMESTRZE KAZALI ZAPŁACIĆ ZA CAŁY ROK, ALE DOCZYTAŁAM UMOWĘ I NIE BYŁO TAKIEGO ZAPISU PODSUNEŁAM IM POD NOS I DOPIERO WTEDY ODDALI MI BEZ SŁOWA DOKUMENTY A CI CO NIE DOCZYTALI UMOWY BULILI BEZMYŚLNIE ZA ROK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 14:49 Ta szkoła to pomyłka. Kiedyś może była średnia, może nienajgorsza, ale dobre czasy ma już dawno za sobą. Narzekają studenci ale też i pracownicy, z którymi właściciel szkoły zupełnie się nie liczy i których nie szanuje. Brak przepływu informacji, egocentryzm i coraz słabsza kadra - to dzisiejsza rzeczywistość ALMAMERU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.13, 14:12 Szkoda gadać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to ma być? Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 00:04 Promotor nieuchwytny praca magisterska lezy odŁogiem nie ma zadnego odzewu co to za szkoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Almamer z góry odradzam IP: *.centertel.pl 31.01.14, 18:54 Właśnie skończyłem studia w tej uczelni i z czystym sumieniem odradzam. Kto naprawdę chce studiować powinien wybrać prawdziwą uczelnie z wykładowcami w wieku poniżej 70 lać a nowy budynek szkoły przerobiony ze starej fabryki gdzie większość sal jest bez klimatyzacji i bez zasłon / roltet w oknach. Jeśli chodzi o skończenie szkoły nie jest trudno gdyż moim zdaniem poziom jest stanowczo za mały jak dla człowieka który chce się czegoś nauczyć a nie przyszedł tylko po dyplom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.14, 13:35 Kiepsko, podobno chcą sprzedać szkołę gdyż jest niewypłacalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Almamer - proszę o opinię IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 22:35 To kiepsko mogą mieć studenci, którzy zostawili obronę na wrzesień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Opinia IP: *.31.26.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.14, 20:39 Zależy ci na dyplomie.....to jest szkoła dla ciebie....ale jeśli chcesz zdobyć wiedzę i doświadczenie aby pracować w wyuczonym zawodzie zdecyduj się na coś innego i nawet się nie zastanawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś