upl 17.03.08, 15:17 Bardzo prosze o opinie na temat tej szkoly. Dla mojego dziecka to szkola rejonowa. Czy wartoposlac tam do zerowki, czy szukac innej? Czy jest system zmianowy? A przede wszystkim jaka jest ta szkola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Batinka Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.gprs.plus.pl 03.04.08, 17:58 podnoszę wątek bo mam ten sam problem - dla mojego dziecka to szkoła rejonowa a wiem, że dzieci uczą się tam na 2 zmiany. Cały budynek i boisko szkolne wygląda najgorzej z wszystkich okolicznych szkół, niestety. No i ilość uczniów - 600. Moloch. Kto napisze coś dobrego o niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.spray.pl 19.04.08, 21:12 Chodze do sp 336 juz 6 lat i to świetna szkoła.Sala gimnastyczna jest jedną z większych na Ursynowie i w tym roku była remontowana.Boisko też ma być podobno remontowane.Nauczyciele są super.Tylko niektórzy tacy jacys dziwni.W zeszłym roku jedna z klas zajęła 2 miejsce na zawodach z piłki ręcznej i w tym roku była taka sama sytuacja.Ogólnie szkoła jest zajefajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.noname.net.icm.edu.pl 13.05.08, 16:36 szkoła jest państwowa.... tzn mnóstwo odwołanych zajęć i dni wolnych z byle powodu. Zajęcia z języka angielskiego ( tylko ten język szkoła oferuje) odbywają się sporadycznie- Pani często choruje.Zajęcia dodatkowe pozalekcyjne nieciekawe; nie ma w planie lekcyjnym takich zajęć jak: muzyka, plastyka, informatyka ( o przepraszam, w 3-ej klasie jest- moje dziecko miało chyba 3 lekcje...- jest połowa maja). Po 3-ej klasie tworzona jest klasa sportowa i zmniejsza się ilość klas' więc dzieci są rozdzielane do pozostałych klas, taki drobiazg, o którym nie informujesię wcześniej...Gorąco nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Buchot Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.aster.pl 17.05.08, 23:03 Moje dziecko jest zadowolone z przyjaciół, natomiast ze szkoły nie.Skarży się na kiepskie mundurki szkolne,co też potwierdzam.Klimat jest trochę za głośny, pielęgniarka nie w każdy dzień, sklepik za drogi oraz niektórzy srodzy nauczyciele, to jest zdanie mojego dziecka na ten temat.Chodzi do 1 kl.Także niech pani sama zdecyduje a nóż znajdzie się coś lepszego :) Małgorzata Buchot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ev Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.crowley.pl 11.09.08, 09:54 Moje dziecko chodzi obecnie do trzeciej klasy. Podpisuje sie pod opiniami mam uczniów. Absolutnie nie polecam, sama w tej chwili rozważam przeniesienie do innej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
an-da Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 18.08.09, 09:53 też nie polecam. Boisko wyremontowane dopiero w tym roku, gdy odbywają się mecze piłki ręcznej (klasa sportowa), wtedy WF to kibicowanie lub zajęcia na korytarzu. Mój syn pójdzie teraz do 6-tej klasy. Chcę go przenieść do innej szkoły - tylko moi drodzy do której? Która jest lepsza niż 336? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.aster.pl 04.03.10, 09:57 Nie polecam 343 na Kopcińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batinka Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.aster.pl 08.03.10, 18:23 no, ciekawa jestem dlaczego nie polecasz Kopcińskiego? A co do Małcużyńskiego i wszystkich innych szkół publicznych na Ursynowie - ja, matka pierwszoklasisty, mam wrażenie, że jest podobnie (bo rozmawiam z innymi mamami). Wszystko zależy od tego na jakiego nauczyciela się trafi. A lekcje dodatkowe - angielski, komputery, w-f - zawsze jakoś dziwnie odbiegają poziomem od tego co możesz mieć poza szkołą. W szkole pani z angielskiego mówi do dzieci po polsku, na lekcjach prywatnych jakoś lektorzy nie boją się, że dzieci po angielsku nie zrozumieją. W klubach sportowych dzieciaki szaleją i wychodzą mokre, w szkole na w-fie często nawet się nie przebierają albo pani mówi "weźcie sobie piłki i pobawcie się..." A na lekcjach z komputerami np. cała lekcja poświęcona jest włączaniu komputera. A to nie wieś, tu na Ursynowie każde dziecko ma w domu komputer... Ja mam wrażenie że na Ursynowie wybór rodzica to jest: publiczna czy niepubliczna szkoła, bo publiczne działają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.aster.pl 09.03.10, 10:58 Poczytaj sobie forum na temat Kopcińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.204.115.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.05.13, 21:59 a co przepraszam wielka warszawiawianko, myślisz że na wsi to nie ma komputerów???? myślisz że tylko "tu na Ursynowie" ma go każde dziecko? wstydź sie swojego podejścia, żal też twojego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: SP nr 336 - Ursynów - ul. Małcużyńskiego 4 IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.10, 13:43 Nie polecam.Ostatnio cenzurując wypowiedzi rodziców na szkolnej stronie zlikwidowano forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitius ZWM IP: *.aster.pl 22.03.10, 13:10 a ja polecam ZWM, bardzo ciekawy program sportowy świetnie się sprawdza w walce z agresją (dzieci maja gdzie rozładować złe emocje), z każdym rokiem co raz lepsze wyniki w rankingu egzaminu 6 klasistów - normalna poukładana szkoła. pzdr pitius Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Małcużyńskiego? 15.10.13, 09:33 Podbijam. Muszę zdecydować gdzie posłać młodego. Nowe opinie? Podpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
emilk1975 Re: Małcużyńskiego? 27.02.16, 18:25 Jak wyżej, muszę coś zdecydować ... Tym bardziej frapujące, że generalnie internetowe opinie o ursynowskich szkołach publicznych nie są złe, a Małcużyńskiego wypada w tym szczególnie dobrze ... A tutaj tyle niezadowolenia. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Małcużyńskiego? IP: 193.59.127.* 29.02.16, 09:15 Podbijam wątek. Chcę tam wysłać dziecko do zerówki, później trafi tam do szkoły, bo to nasz rejon. Może ktoś ma coś nowego do napisania nt. tej szkoły? - Czy są tam fajne nauczycielki 1-3? - Czy jest duży wybór zajęć dodatkowych i jaki jest ich poziom? - Świetlica jest fajna, czy to przechowalnia? - Jedzenie zjadliwe? - Klasy bardzo liczne? - Czy nauczyciele bardziej interesują się dziećmi czy wyrobieniem z programem? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
na1chwilke Re: Małcużyńskiego? 01.03.16, 12:06 wspaniała nauczycielka, kochana przez dzieci - Iwona Szczupaczyńska Odpowiedz Link Zgłoś