Dodaj do ulubionych

odradzam wszystkim WSTiJO

• Gość: Mika23 Re: Polecam WSTiJO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 19:26
      Według mnie to bardzo dobra uczelnia. Nigdy nie miałam problemu z zaliczeniem przedmiotu, a wykładowcy chętnie się dogadują ze studentami, jak jest jakiś problem. Według mnie tylko osoby o trudnej osobowości i chcące dostać dyplom za leżenie odwłokiem mają problemy z tą uczelnią. Jak widać, że ci zależy i jesteś kulturalny w stosunku do kadr WSTiJO, to bardzo chętnie pomagają.
      • Gość: levisowka Re: Polecam WSTiJO!!! IP: *.centertel.pl 03.12.12, 19:37
        BARDZO DOBRA UCZELNIA , obroniłam licencjat teraz jestem na drugin roku MGR -jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam.Kasia J
        • lenka19837 Re: Polecam WSTiJO!!! 10.09.13, 09:44
          Od siebie dodam, że też polecam WSTiJO!! Niedługo będę bronić tytuł magistra, nie żałuję że wybrałam tą uczelnie :) Wspaniała kadra naukowa, pomocni i uprzejmi pracownicy Dziekanatu. Czesne też jedne z najniższych w Warszawie, więc myślę że warto studiować na tej uczelni! :)
          Serdecznie polecam!!
          • lenka19837 Re: Polecam WSTiJO i specjalizację ORT!!! 13.09.13, 12:33
            Polecam serdecznie wszystkim studentom specjalizację Obsługa Ruchu Turystycznego!! Bardzo ciekawe i przydatne przedmioty i kadra naukowa na wysokim poziomie! :)
      • Gość: 14.12.2012 Re: Polecam WSTiJO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 07:56
        Zgadzam się z tym, że kadra dydaktyczna oraz panie w dziekanacie mają wyrozumiałe podejście do studenta, w wielu sprawach można się dogadać, np w sprawie terminu egzaminu, bądź oddania jakiejś pracy. To prawda, jak ktoś napisał, że podstawą jest po prostu wzajemny szacunek. Ja również studiowałem na różnych uczelniach, i tu zdecydowanie należy pochwalić i wyróżnić właśnie pracę dziekanatu. Dla mnie zaletą jest również wygoda, wynikająca z tego że wszystkie zajęcia odbywają się w jednym dużym budynku uczelni, i nie trzeba nigdzie jeździć.
        pozdrawiam.
    • Gość: Chris Re: odradzam wszystkim WSTiJO IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.03.13, 01:24
      uczelnia ma plusy i minusy, lecz ja zacznę od minusów
      studiuje tam turystykę... wybrałem specjalizację komunikację medialną w turystyce, przyszedł czas do wyboru promotora. niestety wszyscy promotorzy są do innych specjalizacji tylko nie do komunikacji, w dziekanacie nic nie wiedzą jak w 50% pytaniach im zadawanym. odpowiedzi do tej pory brak na temat promotorów dotyczących mojej specjalizacji.
      języki obce są beznadziejnie prowadzone, lecz angielski owszem jest na poziomie.
      polecam gastronomie na WSTiJO bardzo dobrą kuchnie mają :)
    • Gość: filut z Pragi Bufet podniosl wieczyste na Pragie o 300% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 22:32
      Wlasnie Bufetowe okupanty na Pragie podniosly stawke z 1 do 3% - widac tuszcza ferajna idzie na opcje komisarza dla Haji Grundbaum i ucieczke do mocodawcow z Sowietow po ostatnim roku krecenia lodow i pladrowania Warszawy jak w 44 roku po Powstaniu.

Towariszcze z Bufetu ktore podpisaly sie pod tym bekannmachtung

tow Konstanin Barton nr legitymacji Bufetu 3192
      tow Robert Kempa nr legitymacji Bufetu 3187

okazje zeby im i calej Bufetowej szajce podziekowac - pierwsza juz w pazdzierniku - kop w zad Bufetowej

Bufet juz transferuje pieniadze na wyrwe do jakis podstawionych spolek, zaraz zacznie przelewac na Kajmany to nic dziwnego ze musi wyszabrowac wiecej z kieszeni Polakow
      >
    • Gość: Absolwentka WSTiJO Re: odradzam wszystkim WSTiJO IP: 217.97.136.* 18.02.14, 10:42
      Studiowałam na tej uczelni i jest genialna. Student tam właśnie jest traktowany po ludzku. Panie w dziekanacie zawsze służą pomocą i są bardzo przyjazne. Jak studenci mieli problem ze "złapaniem" jakiegoś profesora po wpis, panie same oferowały się że pomogą, zbierały indeksy od całych grup i z takim naręczem indeksów i kart "polowały" na wykładowców.
      Wycieczki to ogromny plus byłam na dwóch, wspominam jako naprawdę jako jedne z najlepszych wyjazdów w moim życiu.
      Wykładowcy są bardzo kompetentni i realnie interesują się studentami. Ogólnie jeśli ktoś potrzebuje pomocy w WSTiJO nie ma z tym problemu. Pani Pro-Rektor która wiecznie była zabiegana i miała kupę obowiązków zawsze znalazła czas żeby wysłuchać studenta i pomóc. Ustawiały się do niej kolejki bo miała zawsze coś mądrego do powiedzenia, sama ją zamęczałam pytaniami odnośnie mojej pracy licencjackiej chociaż nie była moją promotorką i miałam z nią tylko jeden przedmiot!
      Rektor to już w ogóle człowiek do rany przyłóż, znajdował czas aby indywidualnie porozmawiać z uczniami i często służył pomocą! Jeśli chcesz zobaczyć gdzie studentów traktują jak bydło gdzie student to po prostu źródło z ktorego można ciągnąć kasę i to jaką , nie pytaj to idź studiować na WSFiZ na Pawiej. Zobacz jak wygląda naprawdę olewanie studenta tam liczy się tylko kasa!!!
    • Gość: Były Wykładowca Re: odradzam wszystkim WSTiJO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 10:02
      Wszystko powyższe jest prawdą + poprawki służa generowaniu kasy - jest ustalone, ze oblewa się studenta w pierwszym terminie, poprawia w trzecim. za oblanie 'ostateczne' można wylecieć z paracy, jak równiez za nieoblanie monimalnej l]liczby studentów w pierwszym terminie.
      Ale, (..) ostatecznie wszyscy dostaja dyplomy, nawet totalne głąby (jesli tylko zapłacą).

Tak samo jest w Łazarskim, u Fisiaka, w SGGW, a z Wyzszej szkoły Reklamy wylatuje sie za bycie heteroseksualnym!
      • Gość: Lily Re: odradzam wszystkim WSTiJO IP: *.dynamic-2-waw-k-2-3-0.vectranet.pl 10.01.21, 21:53
        Ja nigdy nie miałam poprawki i w naszej grupie 30 osób tylko 2 miały i zdały poprawkę za pierwszym razem. Te dwie osoby to akurat obcokrajowcy :) Były wykładowca? Kłamstwo lub wywali, bo Pan się nie sprawdził i wylewa teraz swoje żale oczerniając uczelnie, która na to nie zasługuje :)
    • Gość: Lily Re: odradzam wszystkim WSTiJO IP: *.dynamic-2-waw-k-2-3-0.vectranet.pl 10.01.21, 21:47
      Jestem studentką tej uczelni już 2 rok i to co napisałaś to jedno wielkie kłamstwo -.- Zawsze jak mamy problemy to od razu nam pomagają, w dziekanacie zawsze sympatycznie od samego wejścia. Nie zawsze można uzyskać informacje, bo dziekanat to nie wyrocznia, ale zawsze wtedy zwracają się do rektora, który mówi co i jak :) Wycieczka do Argentyny za 1000 zł miała się odbyć w maju, niestety w marcu pojawił się covid. Nie można narzekać na wyjazdy zagraniczne. Która uczelnia ufunduje Ci Argentynę za 1000 zł ? Tylko wstijo :) Wykładowcy bardzo mili, a przede wszystkim wyrozumiali ! Zawsze pomagają i zależy im, aby każdy zdał egzamin. Oczywiście trzeba się uczyć w innym wypadku poprawki, ale nikt krzywdy tutaj nie robi. Może szatni nie ma, ale bez przesady wszystkie wykłady odbywają się w jednej sali dla konkretnej grupy. Wystarczy zostawić kurtkę na krześle nie trzeba z nią latać. Stypendia w tym roku prawie 1000 zł miesięcznie dla średniej 4.9. Kto się uczy ma tutaj dobrze. Praca też się znajdzie. Mój kolega, który skończył tą uczelnie dostał prace w biurze od razu :) Nie rozumiem hejtu... Myślałaś, że wystarczy zapłacić i nic nie robić? A może mieli cię na rękach nosić po tych schodach? To, że uczelnia jest płatna nie znaczy, że wszystko Ci się należy, bo płacisz :D
      Szacunek za szacunek. Jeśli jesteś miła i szanujesz wykładowcę to każdy na uczelni szanuje również Ciebie :) Ja bardzo polecam tą uczelnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka