Dodaj do ulubionych

nagrody roczne

13.04.12, 10:10
Mam pytanie. Kiedy i czy w ogóle będą wypłacane nagrody roczne? Za jaki okres jest wypłacana nagroda? Czy za cały rok 2011 czy np. od maja do maja następnego roku? Czy jeśli przebywałam na zwolnieniu lekarskim od września do powinnam ją otrzymać???
Obserwuj wątek
    • obled2012 Re: nagrody roczne 13.04.12, 22:46
      Gratuluje orientacji. Jak nazwa wskazuje to nagroda a nie wynagrodzenie. Jesli dalas rade wykazac sie pexami to mysle, ze tak. No ale jesli sa lepsi to ... Sorry
      • 1lala30 Re: nagrody roczne 14.04.12, 14:06
        Kasjer też dostaje nagrodę za pex-y?????????????????????????????????????????????? Mi się wydaje, że nie (a u nas kasjer otrzymuje nagrodę).
        • obled2012 Re: nagrody roczne 14.04.12, 14:22
          U nas tez kasjerzy dostaja bo sa super i maja lepszy kontakt z klientem niz sprzedwcy. I o to chodzi!!!!! A pex to byl przyklad!!!!!
    • war300 Re: nagrody roczne 16.04.12, 18:37
      A mi się marzy że, Wszyscy pracujący w Oddziałach i Filiach za pracę bezpośrednio z Klientem,

za wynik jaki osiągnął Nasz Bank, za to że Nasz Prezes może zarobić tyle ile zarobił, że Akcjonariusze dostaną dywidendę jaką sobie nie marzyli, za to że TRiM jest tak wysoki i za to że Nasza Matka Unicredit ma od Nas kroplówkę finansową -

dostają po równo a co tam netto nagrodę 5.000,-PLN tj. tyle co dla 95% pracujących w Oddziałach i Filiach nieosiągalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka