andreixdandrix 14.04.10, 08:35 Jarosław Kaczyński musi odejść ze sceny politycznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerytwojsko Re: musi odejść 14.04.10, 08:49 A ja uważam, że Pan Jarosław Kaczyński jest obecnie jedynym Polakiem, godnym wyboru na Prezydenta RP i gdyby się zdecydował, to ja i cała moja rodzina będzie na Niego głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Broń Boże !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.10, 09:12 o matko... to byłby dramat dla Polski i wszystkich obywateli naszego kraju !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slou Re: musi odejść IP: *.com.pl 14.04.10, 10:27 Prezydent powinien mieć żonę, to jest "model rodziny prezydenckiej",co może z kotem będą razem jako "OFFICJELE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pomału, pomału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 09:15 Jarek juz ma nawet konto , jeszcze z 20 lat i przełamie się do żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: musi odejść IP: *.chello.pl 15.04.10, 13:04 współczuję wyboru jeżeli nie chcesz wywoływać śmieszności nie deklaruj tego publicznie... Twój wybór, mnie pozostaje tylko współczucie nad nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: musi odejść IP: *.chello.pl 15.04.10, 20:21 Może tron powinien być dziedziczny,co......!? Odpowiedz Link Zgłoś
radson10s.e Re: musi odejść 14.04.10, 09:08 andreixdandrix napisał: > Jarosław Kaczyński > musi odejść > ze sceny politycznej Lech Wałęsy który zdążył dobrze poznać obu braci powiedział kiedyś w wywiadzie że cyt: Kaczyńskich nawet ciągnikami z sejmu nie oderwią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c może wy odjedziecie z tego padołu.... IP: *.apus-net.pl 14.04.10, 09:14 zakonczcie te jałowe i wredne spory w okresie żałoby narodowej. chociaż mniemam, że z psychiką nie do konca u was ok. a skąd wiesz jeden z drugim, czy sam nie odejdziesz z tego łez padołu, nagle, tak jak tych 96 wspaniałych LUDZI. zamiast tu pluć na Jarosława przemyślcie swoje życie. zadumajcie się i wyciszcie chociaż w okresie żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: może wy odjedziecie z tego padołu.... 14.04.10, 09:44 Skąd wiesz czy byli wspaniali, przecież nic tak naprawdę o nich nie wiesz bo to co jest w telewizji to propaganda : ). Wiesz ilu ludzi jest zadumanych i wyciszonych podczas jazdy autobusem lub tramwajem? :) tysiące hehe A Jarka zostawcie, on i tak już tam nic nie zrobi, z reszta i tak nic powalającego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
misha_88 Re: musi odejść 15.04.10, 13:01 andreixdandrix napisał: > Jarosław Kaczyński > musi odejść > ze sceny politycznej Odejdzie jeśli ma trochę godności i honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Dąbrowska Re: musi odejść IP: 212.87.238.* 15.04.10, 18:51 NIE SĄDZĘ !!! Każdy ma prawo decydowania o sobie samym. NIKT nie ma prawa narzucać nikomu co ma robić w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 19:22 Popieram emeryta wojsko ijesli bedzie kandydowal i tak wygra na sto procent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ [...] IP: 109.243.30.* 15.04.10, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: musi odejść IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.10, 19:44 buahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: musi odejść 15.04.10, 19:53 Zgodził bym się z Dąbrowską, - gdyby mi kościół nie narzucał krzyży w szkołach i oceny z religii na świadectwie. Bo mi to Halinko podwójną moralnością śmierdzi. Co w słowach przedstawicieli kościoła mnie nie dziwi ale u Ciebie jak by trochę.......! Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 08:40 A skąd wiesz? Widać, że jesteś z nim w bliskim kontakcie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina bez pytania IP: *.apus-net.pl 16.04.10, 14:39 A czy ktoś pytał Cię o zdanie? Nie !!! To po co dyskutujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: musi odejść 16.04.10, 11:18 Nie zniechęcisz mnie. Tylko Jarosław Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś