Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE

• milka13a Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 20.02.06, 15:01
      Nie zapomnij o dr Piotrze Oleksiku!
      Jest nie tylko bardzo dobrym lekarzem, ale również porzadnym i bezinteresownym
      człowiekiem. I nie było o nim żadnej negatywnej opinii.
      • justine74 10 najlepszych / najgorszych po 100 postach 20.02.06, 17:38
        Właśnie zaczęłam sobie przeglądać wszystkie posty i chciałam wszystkim
        podziękować za wszystkie cenne wskazówki.

Po pierwszch stu postach zapisałam sobie, jak niżej :

10 najlepszych ginów ( w kolejności alfab.) :
        1. dr Drabek 2. dr Grabowski 3. dr Korn 4. dr Olek 5. dr Pawińska 6. dr Sikora
        7. dr Strzelczyk 8. dr Surówka 9. dr Szymański 10. dr Wilkowski

10 najgorszych ginów ( w kolejności alfab.) :
        1.dr Adamkiewicz 2.dr Betcher 3.dr Bednarska 4.dr Czekaj 5.dr Pogorzelska 6.dr
        Rubik 7.dr Stokłosa - Brzezin 8.dr Słabikowski 9.dr Szary 10.dr WIlczyński

Pozdrawiam i czytam dalej
        • justine74 Re: 10 najlepszych / najgorszych po 200 postach 20.02.06, 17:49

Po pierwszch 200 postach zapisałam sobie, jak niżej :

1. dr Blukacz 2. dr Buzdygan 3. dr Harasim 3. dr Korn 4. dr Olek 5. dr
          Pawińska 6. dr Sikora 7. dr Strzelczyk 8. dr Szyller 9. dr Węgrzecki 10. dr
          Ziębiński

1.dr Adamkiewicz 2.dr Betcher 3.dr Bednarska 4.dr KOwalski 5.dr Muskała 6. dr
          Owsiejko 7. dr Rubik 8.dr Słabikowski 9.dr Szary 10.dr WIlczyński

• justine74 Re: 10 najlepszych / najgorszych po 300 postach 20.02.06, 18:00

Po pierwszch 300 postach zapisałam sobie, jak niżej :

8 najlepszych ginów ( w kolejności alfab.) :
            1. dr Grabowski 2. dr Kowalski 3. dr Kubat 4. dr Muskała 5. dr Najman 6. dr
            Strzelczyk 7. dr Szaflik 8. dr Wilkowski

1.dr Adamkiewicz 2.dr Betcher 3. dr Bilski 4. dr Bińczyk 5.dr Czekaj 6.dr
            Muskała 7. dr Rubik 8.dr Słabikowski 9.dr Szary 10.dr WIktor

• justine74 Re: 10 najlepszych / najgorszych po 400 postach 20.02.06, 18:11

Po pierwszych 400 postach zapisałam sobie, jak niżej :

8 najlepszych ginów ( w kolejności alfab.) :
              1. dr Blukacz 2. dr Korn 3. dr Najman 4. dr Pawińska 5. dr Strzelczyk 6. dr
              Szyller 7. dr Węgrzecki 8. dr Wilkowski

1.dr Betcher 2. dr Bilski 3. dr Całus-Olejnik 4.dr Kwiecień 5. dr
              Muskała 6. dr Owsiejko 7. dr Rubik 8.dr Sikora 9.dr Szary 10.dr Typel

• justine74 Re: 10 najlepszych / najgorszych po 600 postach 20.02.06, 18:26

Po pierwszych 600 postach zapisałam sobie, jak niżej :

1. dr Blukacz 2. dr Dubnicki 3. dr Korn 4. dr Najman 5. dr Grabowski 6. dr
                Jagielski 7. dr Kowalski 8. dr Pawińska 9. dr Strzelczyk 10 dr Ziębiński

1.dr Betcher 2. dr Górniak 3.dr Lemański 4. dr Muskała 5. dr Olek 6. dr
                Pogorzelska 7. dr Sikora 8.dr Surówka 9. dr Szary

• Gość: x Re: 10 najlepszych / najgorszych po 870 postach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:38

Po 870 postach zapisałam sobie, jak niżej :

1. dr Buzdygan 2. dr Drabik 3. dr Grabowski 4.dr Korn 5. dr Najman 6. dr
                  Grabowski 7.dr Oleksik 8. dr Pawińska 9. dr Strzelczyk 10 dr Ziębiński

1.dr Adamkiewicz 2. dr Bednarska 3. dr Betcher 4. dr Bińczyk 5.dr Czekaj 6. dr
                  Owsiejko 7. dr Paradowska - Pilecka 8.dr Rubik 9. dr Surówka 10. dr Szary

TO byłoby na tyle
                  Pozdrawiam wszystkich :-)
                • Gość: STASZEK Re: 10 najlepszych / najgorszych po 600 postach IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.06.06, 09:54
                  WSZYSTKO FAJNIE TYLKO JA ZNALAZLEM 3 STRZELCZYKÓW I O KTORYM MOWA? MOJA
                  DZIEWCZYNA JEST W CIAZY CHCE BY DOBRY LEKARZ SIE NIA ZAJAL, WIEC POWIEDZCIE
                  PROSZE O KTOREGO STRZELCZYKA Z IMIENIA CHODZI???MOWIE O TYM KTORY NAJCZESCIEJ
                  SIE POJAWIA W 10 NAJLEPRZYCH PO JAKIEJS ILOSCI POSTOW. PROSZE O ODPOWIEDZ I Z
                  GORY DZIEKI 4ALL.
                  • Gość: dorota Re: 10 najlepszych / najgorszych po 600 postach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:25
                    Najlepszym lekarzem w częstochowie jest dr. Jacek Ziębiński!!!! Przyjmuje na
                    klilińskiego! super człowiek!
                    • Gość: zaba dr ziembiński IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.08, 19:37
                      mam pytanie czy któras z was mogła byc napisac co sadzi o tym
                      lekarzu.J
                      • ewelina2024 Re: dr ziembiński 03.03.09, 20:44
                        to bardzo miły i sympatyczny lekarz. ma bardzo dobra wiedzę i wie co robi. polecam.
                    • Gość: zaba dr ziembiński IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.08, 19:39
                      Mam pytanie czy któras z Was mogła by napisac co sadzić o tym
                      lekarzu.Jestem w I miesiącu ciązy nie nie wiem do kogo sie udac.Czy
                      dr.Ziembiński to dobry specjalista?
                      • ewusza2 Re: dr ziembiński 21.02.08, 23:45
                        polecam Ci Darka Nowaka z podhalańskiej-chyba 15.Prowadził 2 moje ciąże
                        super-nie jest drogi,na każdej wizycie usg,kontroluje podstawowe
                        badania-morfologię,krzywą,posiewy,cytologia.
                        Pracuje na mickiewicza.
                        ja polecam!
                      • ewelina2024 Re: dr ziembiński 03.03.09, 20:45
                        polecam ci go naprawdę bardzo goraco. Jest miły i wie co robi. Pomoże Ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Anna Re: 10 najlepszych / najgorszych po 600 postach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:38
                  Błagam, tylko nie Dubnicki.Łapówkarz jakich mało.Na wizytach w rączki całuje,
                  zartuje a jak nie zapłacisz za poród to przejdzie obok ciebie w szpitalu jakby
                  cie nie znał. Wiem z doświadczenia.
            • Gość: kj23 Re: 10 najlepszych / najgorszych po 300 postach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:30
              dlaczego uważasz ze wiktor jest najgorszym lekarzem
              • Gość: maja ginekolog IP: *.trustnet.pl 22.03.06, 11:08
                Ja polecam dr Agnieszke Ściegienną-Hirszfeld bardzo miła kompetentna lekarka
                • Gość: T. Ściegienna - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:17
                  Stanowczo odradzam. Przez przykre przejścia mojej siostry podczas ciąży mogę o
                  niej wypowiedzieć tylko jedno zdanie - żaden z tej pani jest ginekolog.
        • Gość: mona3333 Re: 10 najlepszych / najgorszych po 100 postach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:09
          Wyjaśnij, dlaczego dr Brzezin zaliczyłaś do najgorszych, chociaż na jej temat
          nie ma prawie żadnych opinii, a tym bardziej negatywnych? Myślę, że to naprawdę
          super specjalista i bardzo delikatna, choć wszyscy mówią, że kobieta nie może
          nim być. To bzdura!
    • zaba993 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 20.02.06, 20:08
      Mhm, interesujące, ciekawa jestem co brałyście pod uwagę robiąc listę
      najgorszych ginekologów, np nie wydaje mi sie, aby dr Surówka miał, aż tyle
      negatywnych opini, żeby wpisać go na nią, więcej jest pozytywnych wypowiedzi na
      jego temat i zadowolonych pacjentek!
      • Gość: Ala Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.orange.pl 20.02.06, 20:27
        Witam.Chciałabym zasięgnąć opinii o dr.Annie Mendakiewicz.Przyjmuje jedynie w
        przychodni w Janowie na kasę chorych.Pracuje w szpitalu na Mickiewicza.Dziwne,
        że nie ma o niej ani jednej opinii.
    • Gość: APALINKA Re: Ranking po 400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:12
      Ja czytam posty po kolei.
      Jest ich prawie 900,a ja doszłam do 500.
      Mam tabelke gdzie wypisuje pozytywne i negatywne opinie i je sumuje i dlatego
      mam takie wyniki.
      I JESCZE JEDNO POSTY BYLYBY LATWIEJSZE DO PRZECZYTANIA GDYBY NIE PYTANO W KOLKO
      O TYCH SAMYCH LEKARZY
      ach jak wszystkie sprawdze to na koniec moge podac adresy,jak chcecie?
    • Gość: milka 13a Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:23
      Bardzo dobry pomysł.
      • Gość: goosiaa3 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:19
        Ja polecam z czystym sumieniem dr. Shyllera (nie wiem czy tak sie pisze)
        prowadzi moja ciaze i jestem z niego baaaaardzo zadowolona bo zawsze wysucha i
        wytlumaczy wszystko co bym chciala wiedziec. POLECAM
        • Gość: mala Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:39
          dzieki dziewczyny za pomoc i za opinie. Zdaje sobie sprawe, ze moje upieranie
          sie przy pani doktor moze wydac sie smieszne, ale prosze zrozumcie, ze to
          bedzie moja pierwsza wizyta u ginegologa i chcialabym czuc sie mniej
          skrepowana.
          • goosiaa3 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.02.06, 20:47
            Ja Ci powiem tak: jeszcze nigdy ZADNA PANI doktor nie zbadala mnie ze tak powiem
            delikatnie.. a jesli chodzi np. o dr Szyllera to poprostu prawie nic nie czujesz
            • Gość: martyna261 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:48
              Wydaje mi się, że jeśli miałabym Ci doradzać, to zgadzam się, że pierwsza
              wizyta jest bardzo trudna pod tym względem!! ale każdy doktor jest
              delikatniejszy i bardziej wyrozumiały od kobiety ginekolog!!! nie masz czego
              się obawiać, to lekarz jak każdy inny!! i nie patrzy na Ciebie jak na kobietę,
              tylko pacjentkę i lepiej się Tobą zaopiekuje!! pamiętaj ja mam praktykę i nigdy
              nie zamieniłabym lekarza na Panią doktor!! moja pierwsza wizyta też była u pani
              doktor, też myślalam tak jak Ty i do dziś żałuję!! może tez potrzeba Ci czasu i
              doświadczeń!! nie idź tylko na pewno do dr Adamkiewicz!! wybierz lepsze zło,
              czyli doktor Pawińską - jest bardzo delikatna! życzę powodzenia, będzie dobrze,
              trzymaj się mała!!! napisz wrażenia po wizycie
        • Gość: alojsus schiller IP: *.54.175.39.tvksmp.pl 19.07.09, 15:02
          a co z porodem u Schyllera????bo nie ma praktyki w zadnym szpitalu
          • Gość: owieczka Re: schiller IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 14:04
            Nie wiem jak to jest bo jeszcze nie rodzilam. z tego co wiem od koleżanki to
            poleca on poród w szpitalu na mickiewicza.jak bede na najbliższej wizycie to sie
            zapytam jak to u niego z tymi sprawami jest. A polecam tego wspanialego przede
            wszystkim człowieka i lekarza.
    • Gość: lula Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.com / *.strefa.com 21.02.06, 22:41
      Prawda jest taka, że będziemy polecały tych lekarzy, którzy nam pomogli a
      odradzały tych, którzy nie poradzili sobie.I tak samo będzie z każdym innym
      specjalistą. Zgadzam się w 100% z opinią negatywną dla Pani Rubik (jedyne co
      stara się dobrze robić, to przekonywać do wizyty w jej prywatnym gabinecie). Dr
      Sikora mam raczej negatywne zdanie - świrant lawirant. Moją ciążę prowadził dr
      Słabikowski. I cóż zgadzam się z pozytywnymi i negatywnymi opiniami tzn. pomógł
      mi (jako jedyny u których byłam, natomiast jest niesympatyczny i arogancki.
      Pomimo tego, że prowadził całą moją ciążę, cieszyłam się, że nie był przy
      porodzie (miałam szczęście była noc). Miałam szczęście trafić na wspaniałe
      położne (80% sukcesu) i dr Magnuszewską. Widziałyśmy się wtedy pierwszy raz i
      jestem pod wrażeniem. Delikatna, sympatyczna i z dużym poczuciem humoru.
      Pomogła przyjść na świat mojemu maleństwu szybko i sprawnie. Możecie się ze mną
      nie zgadzać, ale ile ludzi - tyle opinii. Pozdrawiam
    • monmiz Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 22.02.06, 23:41
      Pisałam to juz, ale w tłumie zginęło...szczerze polecam dr Marka Mikołajczyka,
      nikt o nim tutaj nie wpomniał a to wspaniały fachowiec i miły facet. Pracuje w
      szpitalu na Tysiącleciu a prywatny gabinet na ul. Kopernika, w bloku gdzie
      ksiegarnia ( nie pamietam numerów). Prowadził moja ciążę i przyjmował poród,
      niestety musiał zrobić cesarkę, podjął szybką i dobrą decyzję, nie męczył mnie i
      maleństwa. Po porodzie zaglądał i pytał jak sie czuję, sprawdzal jak goi się
      blizna, nawet małą pooglądał (jak to powiedział, chce poznać maleństwo, któremu
      pomogł przyjść na świat). Za poród od nas nie wziął nic. Jak ktos będzie
      zainteresowany podam nr telefonu, bo teraz nie mam pod ręką. Pozdrawiam!
      • Gość: maja dr Mikołajczyk IP: *.trustnet.pl 01.03.06, 10:48
        poproszę o opinie i nr telefonu do tego specjalisty. Dziekuje
        • Gość: kacha 217 Re: dr Mikołajczyk IP: 212.87.244.* 30.05.07, 20:10
        • Gość: kacha217 Re: dr Mikołajczyk IP: 212.87.244.* 30.05.07, 20:27
          dr Marek Mikołajczyk przyjmuje przy ulicy Kopernika 9/10 m 8 to jest 2pietro.
          Przyjmuje w środy i w piątki od 16 do19.Super gość prowadził moją pierwszą
          ciąże kompetentny odpowiedzialny miły .Aktualnie jestem w ciąży i tez do niego
          chodzę ponieważ jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do pacjentek.nr tel
          362-88-30
          • Gość: gosc Re: dr Mikołajczyk IP: 212.160.86.* 19.05.08, 09:28

mikołajczak on powiniem w stajni zwierzetą porody odbierać a nie ludziom jedna
            wielka porażka
    • gogo31 Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie 24.02.06, 11:30
      Mam pytanko .Czy któraś umawiała się z dr.Nejmamem na USG w szpitalu i czy za to
      badanie bierze dodatkowe pieniążki?
      • Gość: A Re: Lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.tn.pl 26.02.06, 17:43
        owszem, kiedys umowilam sie na USG do szpitala- nie placilam nic.pozdrawiam
    • Gość: babka Re: ginekolodzy IP: 80.51.100.* 25.02.06, 10:32
      .nie dajcie się kobitki zwariować!!! jak ci lekarz pomoże i jest przy tym
      strasznie miły to powiesz dalej,że to wspaniały doktor ale jak pójdzie nie tak
      to go obsmarujesz wsród ludzi jak diabli.taka jest prawda.dobry jest ten ,który
      tobie odpowiada i masz do niego zaufanie
      • Gość: gosc Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:59
        jak najbardziej zgadzam się z Twoją opinią. Taka jest prawda, jak lekarze jest w miarę przystepny a z ciążą wszystko Ok, wtedy lekarz jest super, gorzej jak coś jest nie tak wtedy wina spada TYLKO na lekarza. Choc nie ukrywam jest kilku w CZęstochowie (i nie tylko)lekarzy którzy napewno nie są lekarzami z powołania i nie powinni pracować w zawodzie :-(
      • Gość: mona33333 Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:41
        PRAWDA W 100 % !!!!!!!
      • jakubisia Re: ginekolodzy 25.02.06, 23:06
        ja polecam dr Tomasza Strzelczyka wspaniały człowiek,prowadził moją ciążę i nie
        wyobrażam sobie żeby robił to ktoś inny.Nigdy nie myślałam że są jeszcze tak
        fantastyczni ginekolodzy jak On,można o wszystkim porozmawiać a przede
        wszystkim ma coś w sobie tak ciepłego,serdzecznego ,że wizyta u Niego to rzade
        stres.Z całego serca polecam.

Jakubisia ,mama 1,5 Kubunia
        • Gość: magda C Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:48
          zgadzam sie z lula i babką te wszystkie opinie to w ogóle dla mnie śmieszna.
          Jeden mówi że dobry drugi ze zły .....Niech każdy idzie , sprawdzi czy mu dany
          lekarz pasuje...to jak w totka..a taki żeby wszystkim dogodził to jeszcze sie
          nie zdażył tak samo jak nauczyciel..itp
        • Gość: asa Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:04
          JA cala ciaze chodzilam do Medyka do dr.Binczyka.Spoko lekarz.Polecam
    • zaba993 Re: Lista dobrych ginekologów w Cz-wie 26.02.06, 20:35
      Mam znajome które chodzą do lekarzy o których pisze apia5 i bardzo ich chwalą,
      podpisuję się pod tą listą, a osobiście polecam dr Surówkę
    • Gość: mikito Czarek Najman z "Naszej Przychodni" na ul.Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:41
      Z całego serca polecam dr.Najmana.Prowadził od początku moją ciążę i dzięki
      niemu urodziłam ślicznego i zdrowiuteńkiego syneczka.Jeśli chodzi o poród to
      był przy mnie od samego początku i nie odszedł nawet na moment.
      Jest to baaaaardzo miły i sympatyczny człowiek a do tego jaki przystojny...
      Można sie o nim wypowiadać w samych superlatywach nie dzieli pacjentek na
      te "prywatne" i te z "NFZ" i przede wszystkim bardzo się o nie troszczy.A jeśli
      się wyluzujesz będzie cię traktował jak kumpelę.
      Jeszcze raz gorąco polecam dr.Najmana.
      • Gość: Kaśka Re: Czarek Najman z "Naszej Przychodni" na ul.Wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:56
        Potwierdzam że Dr Najman to fachowiec i w dodatku bardzo przystojny. Prowadził
        moją zagrożoną ciążę i dzięki niemu mam wspaniałego synka.
    • Gość: OLALALUNIA Re: lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:59
      tyklo dr.Najman i nikt inny..MOIM ZDANIEM TO NAJLEPSZY SPECJALISTA W
      CZĘSTOCHOWIE.PO PROSTU FACET NA LUZIE ALE DO TEMATU PODCHODZI FACHOWO I
      RZETELNIE.PROWADZIŁ MOJĄ CIĄŻĘ I BYŁ PRZY PORODZIE.JEŚLI KIEDYKOLWIEK ZDECYDUJĘ
      SIĘNA DRUGIE DZIECKO TEŻBĘDĘCHODZIŁA DO NIEGO I TEŻ BĘDĘ CHCIAŁA BY BYŁ PRZY
      PORODZIE.
      P.S. DZIĘKUJE DOKTORZE ZA POMOC I ZROZUMIENIE :)
      • Gość: justyna Re: lista dobrych ginekologów w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:00
        Zgadzam się z Tobą.Ja też urodziłam u dr Najmana dwóch wspaniałych i zdrowych
        synków.Polecam TYLKO jego poniewaz jest to lekarz z powołania.Ma bardzo dużą
        praktykę w tym co robi.Zgadzam się tez z faktem,że nie dzieli pacjentek
        na "państwowe" i "prywatne".Ja chodziłam do niego do przychodni i nigdy nie
        odczułam jakiejś pogardy że przychodze do niego pańswowo.NIGDY ALE TO NIGDY NIE
        ZAPROPONOWAŁ MI WIZYTY W GABINECIE PRYWATNYM.Jesli pacjentak pyta o gabinet to
        wtedy owszem lekarz informuje gdzie przyjmuje i kiedy.Ale kobietki,które do
        niego chodziłt bądż chodzą to wiedzą że często to on nie przyjmuje w gabinecie
        prywatnym ponieważ prawie całe zycie spędza miedzy przychodnią a szpitalem na
        PCK.Jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą (pierwsza moja ciąża była
        trochę "niespokojna")lekarz potrafił do mnie dzwonić nawet w nocy jak sie czuję
        jeśli sie cos działo,zawsze był do mojej dyspozycji,potrafił wracać do szpitala
        nawet wtedy gdy skończył przed godziną dyżur bo potrzebowałam pomocy.Z drugą
        ciąża było lepiej ale był przy każdym moim porodzie,i nawet nie prosiłam go o
        to,NIGDY NIE POWIEDZIAŁ MI ŻE PORÓD KOSZTUJE A TYM BARDZIEJ ZE PRZY NICH
        BYŁ.Najbardziej zadowolony był mój mąż ponieważ chodziłam do różnych lekarzy
        ale takiego nigdy jeszcze nie spotkałam, nikt mi go nie polecał i okazało się
        że bardzo dobrze trafiłam i sama polecam go z całego serca.Mojej koleżance
        uratował ciąże pomomo,że dwa dni wczesniej leżała na parkitce przygotowna do
        usuniecia niby martwej ciąży!!!chłopczyk ma teraz trzy latka i jest wspaniałym
        zdrowym dzieckiem.Cóż pisać wiecej.O jego popularności w dobrym tego słowa
        znaczeniu świadczą poprostu kolejki pod jego gabinetami.W tych własnie
        kolejkach mozna się dowiedzieć jaki to jest naprawdę człowiek i ile kobiety mu
        zawdzięczają. POLECAM DR CEZAREGO NAJMANA.
        • lolajna7 Re: lista dobrych ginekologów w Częstochowie 28.02.06, 14:22
          A ja myślałam że on pracuje w szpitalu na Mickiewicza?
        • Gość: martyna do justyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:27
          Hej Justynko!! mam pytanie, chciałabym uzyskać wszystkie namiary na dr Najmana,
          tzn. gdzie mieści się jego prywatny gabinet,jaki jest numer telefonu itd!!
          pozdrawiam, pa
          • Gość: mikito Re: do justyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:02
            najman ma prywatny gabinet na 3-go maja.wiem tylko tyle.,ozesz rowniez udac sie
            do przychodni w ktorej przyjmuje w ponie dzialki i srody od 12 do 20 a w
            czwartki od 10 do 15.rejestracja telefoniczna 366-96-07 od 9.30 do 15 lub
            osobista.ja chodzilam do niego do przychodni a moja siostra i tu i tu i mowi ze
            nie ma zadnej roznicy tyle tylko ze usg w przychodni jest lepsze.polecam
            dr.najmana goraco
          • Gość: mikito Re: do justyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:04
            mam jeszcze jego nr. telefonu komorkowego ale nie wiem czy wypada go tak
            podawac na forum
          • Gość: justyna Re: do justyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 01:25
            Cezary Najman ma gabinet prywatny na ul. 3-go maja 16;przyjecia czwartek godzi
            1500-20--;rejestracja codzienna 368 01 23 (po 15-ej) tel.komórkowy moge podac
            CI na maila mój adres jkrawu@tlen.pl,pozdrawiam
    • Gość: mimi [...] IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 02.03.06, 16:30
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: malenstwo Re:bether IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:34
        chyba kochna pomylilas lekarzy.dr.najman to najlepszy fachowiec w tej
        dziedzinie jakiego poznalam.
    • Gość: malenstwo Re:bether IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:03
      lekarze nie zabijaja a ni najman ani zaden inny lekarz.po prostu los tak
      chcial.i wierz mi jest mi bardzo przykro ze to ciebie cos takiego spotkalo na
      prawde jest mi przykro.bede sie modlila za twojego aniolka
      • Gość: matka Re:bether IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.03.06, 20:19
        jeśli uwazasz, ze to on przyczynił się do poronienia to idz do sądu. Wiem, ze
        jest to straszne, ale skoro go oskarżasz...to bardzo powazny zarzut.
    • Gość: heh Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:37
      a co powiecie o stomatologach a konkretnie o protetyku Blazej Szczerbaniewicz.
      • Gość: ejtamdupatam Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:40
        nie wiem co sie dzieje na tym forum!! posty znikaja jak ludzie w PRLu.
        Co do samego pana Szczerbaniewicza to ODRADZAM!! Jest to chyba frankenstein
        wsrod tej grupy lekarzy, a jedyna jego motywacja jest kasa!!!
      • Gość: ejtamdupatam Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:42
        kilka razy probowalem napisac o nim ale posty znikaja jak ludzie w PRLu,
        Co do pana Szczerbaniewicza to ostrzegam was wszystkich!! Jest to go sc ktorego
        jedyna motywacja jest kasa! NIE DBA o pacjenta!! ODRADZAM!!!!!!!
        • Gość: link koniec IP: 213.199.204.* 06.03.06, 20:11
          przebrnęłam przez wszystkie wpisy uffffffffffffffff.
          Zrobiłam listę plusów i mnusów wszystkich lekarzy i mniej wiecej wiem gdzie nie pójdę a gdzie spróbuje pójść a reszte ocenię sama.

Najbardziej denerwujące są te dziewczyny które zadają te same pytanie w kółko o tych samych lekarzy!!!

Na litość uzyjcie trochę mózgu jeśli potraficie napisać post to potraficie wyszukać informacje chyba nie?

wiem ze to ważne i osobista sprawa ginekolog ale jak czytam po raz 20 kogo polecicie na pierwsza wizyte to ręce opadaja bo dwa posty wyżej było na ten temat.
          Zrobiłam liste i mialam przedstawic wyniki ale sie wkurzyłam bo czemu ja mam siedzieć i oczy wytrzeszczać jak tu przyjdzie jedna z druga i czeka na gotowe pytając co chwile "który,który".

No to tyle jak mi złość przejdzie to napisze mozę jak ranking wypadł.
          • lolajna7 Re: koniec 07.03.06, 10:01
            Przeczytałam wszystkie opinie i waham się między Najmanem a Pawińską. Chodzi mi
            o lekarza na "całe życie" ;-) tzn.do kontroli, do ciąży i udanego porodu itd.
            Wiem że jest juz o nich dużo postów ale który z tych lekarzy jest lepszy bo mam
            z tym poważny problem a czas mnie nagli. Jeśli któraś z Was ma porównanie
            między tymi konkretnymi lekarzami to proszę o opinie. Chciałabym chodzić na
            razie na NFZ (bo krucho u mnie z kasą) oczywiście w razie ciąży myślę że będzie
            trzeba iść prywatnie ale do tego czasu...
            • Gość: kal Re: koniec IP: 213.199.204.* 07.03.06, 10:39
              Kobieto poprostu idź i przekonaj sie sama.O matko przeciez nikt nie jest Toba i inaczej odbiera rózne rzeczy.Poprostu sama się przekonaj a nie slepo wierz w to co tu piszą.
              • lolajna7 Re: koniec 07.03.06, 16:05
                Pewnie że bym poszła ale krucho u mnie z czasem bo pracuję i ciężko mi zebrać
                się na wizytę u jednego a co dopiero u dwu. Zresztą osoby które do nich chodzą
                od jakiegoś czasu wiedzą jak sobie radzą ci lekarze w pewnych sytuacjach (np.
                ciążą, porody, problemy z zajściem w ciążę itd) a ja mogę się przekonać dopiero
                jak sama będę w takiej sytuacji a lekarza chce mieć już teraz stałego a nie
                chodzić wtedy do dwu i przekonywać sie jaki który jest
                • Gość: iz Re: koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:53
                  Wyboru musisz dokonać sama. Mogę Ci tylko powiedzieć,że jedynym mankamentem dr
                  Pawińskiej jest brak usg. Jeśli będziesz w ciąży to na dzień dzisiejszy dr
                  Pawińska kieruje na usg do przychodni kolejowej, gdzie między innymi przyjmuje
                  dr Najman.
                  Drugi problem to kolejki w przychodniach na NFZ, ale to już dotyczy obojga
                  lekarzy.
                  • Gość: lulu Re: koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:08
                    czy to prawda ze dr Pawinska przyjmuje prywatnie i na kase chorych w przychodni
                    naprzeciwko energetyka?? jak dlugo czeka sie na wizyte??
                    • Gość: Dorota C. Mimo wszystko jednak napiszę Panie doktorze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 05:42
                      Nie zamienilabym pana doktorze na nikogo innego ,a chodzilam do Pana Profesora
                      w pierwszej ciazy,serdecznie polecam Dr.Arkadiusz Blukacz.Poród w Pana
                      obecności jest dużo łatwiejszy.Teraz też do Pana chodze z drugą ciążą.
                  • ela9921 RPa 09.03.06, 17:18
                    Chciałam dodać swoją opinie na temat dr Betchera.Może posiada super sprzęt i
                    nawet robi badania ale jest oszustem.Byłam jego pacjętka dopóki nie odkryłam że
                    mnie oszukuje i faszeruje lekami ,ktore nawet nie wpisyawł w kartę
                    ciąży.Poszłam do niego w trzecim miesiacu ciąży ,na pierwszej wizycie było
                    wszystko dobrze.Ale na drugiej juz gorzej a na trzeciej juz bardzo żle.Z opini
                    znajomych ktore chodziły do niego wszystkie mialy ciąże zagrożome co się
                    wiązalo z częstymi wizytami.Ale ja nie byłam taka głupia i na drugi dzień po
                    wizycie u pana doktora poszlam sobie do przychodni i nagle okazało się żę
                    wszystko jest dobrze i nie musze faszerować się lekami ani leżeć .Pan dr
                    Betcher w badaniach krwi nawet pomylił grupę krwi.Dziewczyny serdecznie odradzam
                    • aviatar Re: RPa 10.03.06, 16:07
                      Mam dylemat z wyborem dobrego lekarza?

Chodzilam do dr Adamkiewiczowej przez kilka lat a ostatnio bylam u dr Betchera.
                      Widze rowniez ze nie jest szanowanym lekarzem !

Poradzcie mi prosze bo jestem w kropce.
                      ;)
                      • mikito Re: RPa 11.03.06, 09:03
                        Z czałego serca polecam ci dr.Najmana.Jest to bardzo dobry fachowiec.Na pewno
                        nie będziesz się czuła przy nim skrępowana.Odpowie na każde twoje pytanie.I
                        przede wszystkim jest bardzo delikatny.
                        Jeszcze raz polecam.
                        • Gość: asia Re: RPa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:28
                          Dr.Antoni Jabłoński czy lek.med.Henryk Jabłoński bo to dwie różne osoby nie
                          spokrewnione?
                          • aviatar Jabłoński 11.03.06, 10:20
                            TZN chodzi mi o tego starszego Jabłońskiego (chyba Antoniego) .
                            Ale moze mi pani cos napisac jak wie o obu lekarzach.
                            Chce isc pod koniec tego miesiaca na wizyte a juz mialam kontakt z
                            Adamkiewiczowa i Betcherem i na razie wybieram z tego co tu czytam najgorszych !
                            Wiec nie chce juz zmieiac i isc do naprawde dobrego ! Prosze o pomoc!
                            :)
                            Ps. Lecze sie juz pare lat i mialam juz 4 torbiele (jeden po drugim) a dobry
                            lekarz tak mi sie wydaje nie powinien dopuscic do powstania nastepnych!
                            • Gość: lala Re: Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:08
                              Chcesz dobrego do zgłoś się do Prof.Witka- klasa.034/3658-076
                          • aviatar Re: RPa 11.03.06, 10:24
                            TZN chodzi mi o tego starszego Jabłońskiego (chyba Antoniego) .
                            Ale moze mi pani cos napisac jak wie o obu lekarzach.
                            Chce isc pod koniec tego miesiaca na wizyte a juz mialam kontakt z
                            Adamkiewiczowa i Betcherem i na razie wybieram z tego co tu czytam najgorszych !
                            Wiec nie chce juz zmieiac i isc do naprawde dobrego ! Prosze o pomoc!
                            Ps. Lecze sie juz pare lat i mialam juz 4 torbiele (jeden po drugim) a dobry
                            lekarz tak mi sie wydaje nie powinien dopuscic do powstania nastepnych!
    • Gość: ELLa dr. Mikołajczyk i dr. J. Strzelczyk IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.03.06, 10:48
      Wiecie cos na temat tych ginekologów? Mikołajczyk przyjmuje na Kopernika a
      pracuje na Tysiącleciu , Jarosław Strzelczyk - przyjmuje w II Alei a pracuje na
      Parkitce. Piszcie jeśli słyszałyscie coś o nich. Pozdrawiam.
      • Gość: Ula Re: dr. Mikołajczyk i dr. J. Strzelczyk IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 08.08.06, 10:26
        Już wcześniej pisałam o Jarosławie Strzelczyku. Uważaj!!! Z całego serca
        odradzam!! Koleżanka cały poród chodziła prywatnie do niego. Niestety na sam
        koniec zostawił ją. Dziecko na Parkitce zostało zarażone sebsą a z jego strony
        kompletny brak zainteresowania.
        • Gość: iza Re: dr. Mikołajczyk i dr. J. Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:16
          mam pytanko-planuje zmienic lekarza na dr Bilskiego,staram sie tez o dziecko
          -jaki on jest jesli chodzi oprowadzenie ciązy? ile kosztuje u niego prywatna
          wizyta i czy za kazde inne badanie np usg trzeba placic osobno? rezygnuje z dr
          G.Adamkiewicz-szczerze odradzam!!!
    • mona33333 dr Zofia Stokłosa Brzezin 09.03.06, 13:28
      Od 3 lat leczę się u dr Zofi Stokłosy Brzezin. To nie tylko ginekolog położnik,
      ale również endokrynolog. Pani doktor to przemiła osoba. Nie olewa twoich
      problemów i odpowiada szczegółowo i fachowo na twoje pytania. Jest bardzo
      delikatna. To dobr fachowiec, dlatego bardzo ją polecam. Pracuje w szpitalu na
      Parkitce, a przyjmuje na Rocha.
      P.S. A wy, co o Pani doktor sądzicie?
      • Gość: evi50 Re: dr Zofia Stokłosa Brzezin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:15
        a ile kosztuje wizyta u dr Brzezin i czy mozna prosic o tel do niej?
        • Gość: ona Re: dr Zofia Stokłosa Brzezin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:36
          a ile kosztuje wizyta u dr Brzezin i czy mozna prosic o tel do niej?
        • Gość: mona33333 Re: dr Zofia Stokłosa Brzezin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:28
          Koszt wizyty wynosi 110 zł, w tym masz cytologię i USG wewnętrzne. Telefon do
          rejstracji to: 362-03-50, po 15.00.
    • Gość: lulu adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:46
      dziewczyny podaje wam linka pod adresem ktorego mozna znalez paru lekarzy z
      częstochowy medycyna.bigduo.pl/cgi-bin/branza.pl?Ginekologia
      • Gość: Sylwia USG trójwymiarowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:19
        Czy ktos sie orientuje czy w Cz-wie mozna gdzies zrobic takie USG?
        • Gość: basia Re: USG trójwymiarowe IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 11.03.06, 00:04
          w częstochowie nigdzie nie robią.takie prenatalne robią naul.zaciszańskiej
        • Gość: Ani Re: USG trójwymiarowe IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.03.06, 13:23
          Takie USG mozesz zrobic u dr Betchera (jesli przyniesiesz swoja kasete video to
          Ci je moze nagrac)
          • Gość: gigi Re: USG trójwymiarowe tez w olmedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:37
            takie badanie mozna zrobic tez w olmed na ul zajaczka 1. nagrywaja tam nawed na
            plyty dvd.
            • Gość: lucy Re: USG trójwymiarowe tez w olmedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:53
              Leżę sobie i się nudzę więc zliczyłam głosy na tak i na nie od maja 2006.
              Poniżej lista najczęściej wspominanych lekarzy (TAK/NIE):
              dr Korn 6/0, Owsiejko 5/3, Maćkowiak 5/0, Pawińska 4/0, Najman 19/1 (sama
              gorąco polecam), Mikołajczyk 7/0, Lemański 7/1, Wilkowski 5/0, Olek 5/2,
              Betcher 2/9, Surówka 7/2, T. Strzelczyk 5/1, Ziębiński 5/0, Muskała 2/2,
              Kowalski 3/2, Sikora 3/1, Szyller 6/1, Wiktor 5/1.
              Mam nadzieję, że dobrze policzyłam.
    • Gość: aneta Re: lista ginekologó IP: *.poczta.katowice.pl 10.03.06, 14:11
      POGORZELSKA!!!!!!!!!!! Przerobiłam wielu ginekologów. Marcol doprowadził do
      tego że pierwsze dziecko urodziłam martwe. Później każda ciąża zagrożona. Tylko
      ona portafiła trafnie ocenić sytuacje i w porę zareagować.
      • Gość: ja. Re: lista ginekologó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:24
        A co uważacie na temat dr. Mierzwy (Mieżwy)? Wybieram się do niej na pierwsza
        wizyte i nie wiem czy dobrze robię?
        • Gość: agusia_1988 dr witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:19
          bardzo mila osobka u niej bylam dzisiaj na alei pokoju,przy wizycie tam
          zartowalysmy troszke, ale napewno rozmowa byla lepsza(jak z przyjaciolka) niz
          u pani dr starszak(jakos tak nazwisko). pania starszak byla zdziwiona gdy
          przypadkowo powiedzialam jej ze moj chlopak trzyma recepty w portfelu, a pani
          witkowska nawet sama zaproponowala zeby chlopak mnie rejestrowal do niej albo
          odbieral recepty z recepcji (po poproszeniu w recepcji o powtorzenie recepty)
      • Gość: moniśka Re: lista ginekologó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:07
        powiedz mi proszę, w którym szpitali ona pracuje? Też słyszałam o niej wiele dobrego
      • Gość: aga Re: lista ginekologó IP: *.rev.masterkom.pl 28.10.08, 22:02
        Również polecam dr Annę Pogorzelską.Trafiłam do niej z dziwą przypadłością do
        której doprowadził mnie inny lekarz ginekolog,a ona postawiła trafna diagnozę i
        wyciągnęła mnie z tego mimo trudnego leczenia(łącznie z pobytem w szpitalu).Od
        tamtej pory jestem jej stałą pacjentką i nie żałuję.Oczywiście poza
        kompetencjami(jest specjalistą II stopnia)jest też przemiłą kobietą,a badanie
        usg i cytologię wykonuje u siebie w gabinecie.
    • Gość: monika U kogo najlepiej usunąć torbiel ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:54
      Dziewczyny napiszcie ktory lekasz jest najlepszym fachowcem w przeprowadzaniu
      operacji ginekologicznych.
      • Gość: martyna261 do moniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:43
        myslę, że dobrym fachowcem w tej dziedzinie jest dr Bińczyk. przyjmuje w Medyk
        Centrum na ulicy Wolności i jest lekarzem ze szpitala na Parkitce!! tylko
        zaznaczam nie jest tani!!! osobiście miałam przeprowadzany bardziej
        skomplikowany zabieg od Ciebie i jest bardzo zadowolona ze wszystkiego, z
        sytuacji przed zabiegiem, z szybkiej diagnozy i działania, z samego zabiegu
        (dokładny, precyzyjny, delikatny) jak i z leczenia po operacji!! super
        fachowiec, polecam!!
    • Gość: anka Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:17
      dziewczyny wybieram sie na pierwsza wizyte do pani dr stoklosy brzezin. Kiedy
      wykonuje sie USG? dodam ze nie jestem w ciazy. Pytam bo niue wiem czy na
      pierwszej wizycie trzeba robic USG, wiem ze cytologie trzeba. Prosze o odpowiedz
      • samanta05 Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.06, 15:25
        na pierwszej wizycie nie trzeba robic usg. jesli lekarka cie zbada i cos bedzie
        nie tak to chyba wtedy zrobi ci usg, ale tak to raczej nie.
        • Gość: anka Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:03
          dziekuje bardzo za odpowiedz. pozdrawiam
      • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:58
        Proszę opisz swoje wrażenia po wizycie. Dzięki!
        • Gość: anka Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:16
          wizyte mam dopiero za dwa tygodnie, ale napewno opisze swoje wrazenia.
          pozdrawiam
          • Gość: agusia_1988 Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:33
            nigdy nie milam usg odkad chodze do ginekologa
        • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:04
          Pytałaś wcześniej o USG. Dr Brzezin robiła mi je na pierwszej wizycie, a teraz
          co rok. Myślę, że każdy odpowiedzialny lekarz robi je podczas pierwszej wizyty.
          Przecież podczas "badania na fotelu" nie może wszystkiego zobaczyć wewnątrz, a
          takie USG pokazuje wszystko ( pod warunkiem, że lekarz wie co widzi ). A to
          moje pytanie o twoie wrażenia po wizycie, to tak z ciekawości. Ja mam jak
          najbardziej pozytywne i gorąco polecam Panią doktor.
          • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:07
            post oczywiście kieruje do anki!
            • Gość: anka Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:12
              misia, a czy moglabys mi tak miej wiecej napisac czy takie badanie boli? na
              czym ono dokladnie polega? jesli mozesz to bardzo prosze odp. pozdrawiam
              • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:17
                Pani doktor jest tak delikatna, że nawet nic nie poczujesz ( tylko się
                rozluźnij ). Jest to USG wewnętrzne, a polega na włożeniu do pochwy aparatu
                podobnego trochę do wibratora, ale o wiele cieńszego. Nie masz co się bać, bo
                to w gruncie rzeczy nie jest takie straszne, jak by mogło się wydawać. Za
                pierwszym razem też się martwiłam jak to jest, ale tylko się trochę głupio
                czułam.
                • Gość: anka Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:27
                  dzieki misia, bardzo sie denerwuje bo jest to moja pierwsza wizyta, sama mysl o
                  tym USG przyprawia mnie o bole, nie wiem jak ja przezyje ta wizyte.
                • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:31
                  A!!! Jeśli masz jakieś pytania, to śmiało możesz Panią doktor o wszystko
                  zapytać. Udzieli Ci na 100% wyczerpujących odpowiedzi i zrozumiałych dla
                  pacjentki. Jeśli chodzi o antykoncepcje, to też wal śmiało, bo nie robi z tego
                  problemu, pyta nawet czy chcesz tańszą, czy droższą. Ja biorę tabletki -
                  Harmonet i jestem bardzo zadowolona, od początku czułam się po nich dobrze (
                  kosztuje 30 zł - tylko w przychodni na Dekabrystów, bo w innych aptekach po 37
                  zł ).
                  • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:32
                    spoko! będzie naprawdę ok.
                    • Gość: anka Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:43
                      jeszcze raz wielkie dzieki misia jesli bede miala jakies pytanko to bede pisac.
                      Odezwe sie jak bede juz po wizycie i podziele sie swoimi przezyciami.
                      Pozdrawiam goraco
                      • Gość: misia Re: Pilne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:50
                        Nie ma problemu! Jak będziesz jeszcze chciała się czegoś dowiedzieć, to możesz
                        dać znać na GG - nr 4560564 ( będzie szybciej! )
                        • Gość: Bożena Re:Prof Witek-Klinika Św Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:18
                          Byłam w Św Łukaszu na konsultacji u Prof Witka.Lekarz profesjonalny,niezwykle
                          miły i kulturalny.Atmosfera w samej przychodni ciepła,czuje się szacunek dla
                          pacjenta.To już górna półka europejska, moja siostra z Szwajcarii była zachwycona.
    • misiagob Re: lista dobrych ginekologów w Częstochowie 15.03.06, 11:41
      wada wzoku i cc
      chciałabym dowiedzieć się, czy któraś z Was ma krótkowzroczność i miała lub
      będzie miała cc; jakiego okulistę i ginekologa możecie polecić w takim wypadku;
      z góry dziękuję za wszelkie informacje
      • misiagob wada wzroku a cc 15.03.06, 11:48
        chciałabym dowiedzieć się, czy któraś z Was ma krótkowzroczność i miała lub
        będzie mieć cc;jakiego okulistę i ginekologa możecie polecić w takim wypadku;z
        góry dziękuję za wszelkie informacje
    • Gość: agnieszka znajdz swojego ginekologa !! IP: *.pl 15.03.06, 14:33
      www.ginweb.pl/znajdz.php
      • Gość: ;) Re: znajdz swojego ginekologa !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:31
        polecam doktora Lemańskiego...
        • Gość: olga do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:11
          napisz ile kosztuje wizyta u dr Brzezin z cytologią i USG. Dzięki!
          • Gość: anka do Olgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:38
            ja na pierwszej wizycie mialam robiona tylko cytologie + oczywiscie badanie
            ginekologiczne, badanie piersi. Zaplacilam 100zl. Z USG, cytologia, badaniem
            ginekologicznym wizyta kosztuje 110zl. Podaje telefon 362 03 50, dzwonic od 15.
            pozdrawiam
    • Gość: kaylexi Re: Ginekolodzy z którymi miałam kontakt IP: *.com / *.strefa.com 15.03.06, 16:01
      Witkowska - koszmar
      Rubik - koszmar
      Bilski - super
      Harasim - super
      Buzdygan - ok
      Betcher - ok
      Strzelczyk - wspaniały
      • Gość: patrycja965 Re: dr Kwiecień IP: 80.51.57.* 16.03.06, 13:04
        Odradzam. Byłam pacjętką przez wiele lat, ale tylko z mojego wygodnictwa. Kiedy
        potrzebowałam receptę to wpadałam i wypadałam i dlatego byłam tak długo jego
        pacjętką. Cytologia tylko na moje wyraźne życzenie. Ostatni zaproponował mi
        leczenie, za bagatela 150 zł, ale wcześniej pojawiały się liczne propozycje
        zakupu "śietnych leków" które są mi niezbędne. Teraz jestem pacjętką dr Szyllera
        i jestem zachwycona. Ten sam zabiego co u Kwietnia mam ZA DARMO a atmoswera w
        czasie wizyty odbiega od tej do któtej się przyzwyczaiłam. Pozdrawiam
        • vampirrka Re: dr Kwiecień 16.03.06, 14:58
          Ja mialam to szczescie ze rodzilam w USA i jestem zadowolona w 100%, mialam
          nieoczekiwana cesarke bo z moim maluszkiem zaczelo sie cos dziac, reakcja
          lekarzy natychmiastowa, opieka boska, warunki jak z bajki, osobny pokoj, TV,
          telefon, jedzenie lepsze niz w domu, wogole duz by na ten temat pisac....i to
          wszystko za darmo z ubezpieczenia, nie mowiac o tym ze mam Amerykanca w domu.
          Drugie dziecko (jeszcze nie poczete) jeszcze nie wiem gdzie urodze, ale jak
          tam czytam te wszystkie posty o komplikacjach, martwych dzieciach i
          poronieniach to mi sie slabo robi....czy naprawde lekarze ginekolodzy w
          Czestochowie to takie tasmociagi jesli chodzi o ciaze, to straszne. Ja narazie
          chodze do Kowalskiego - panstwowo- od czasu do czasu jak mam potrzebe. Lekarz
          niby ok, wydaje mi sie ze zna sie dobrze na sprawie. Chcialabym sie dowiedziec
          jak traktuje wizyty kontrolne kobiet w ciazy gdy przyjmuje prywatnie? . No i
          jeszcze jedno, kogo byscie polecili do robienia cesarki? No i jak tu w
          Czestochowie obchodza sie z blizna, bo ja w USA mialam klejona blizne i nie mam
          tych szlaczkow, tylko jeden pasek, a jak jest tutaj?
          "It is our choices that show us what we truly are, far more than our abilities"
          • Gość: obs Re: dr Kwiecień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 16:58
            no toś super wybrała
        • Gość: ja Re: dr Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:56
          Nigdy więcej, najgorszy lekarz jakiego znam. Nie pznał się na obumarciu płodu.
          Co to za lekarz?? Polecam Grzegorza Płacheckiego.
      • Gość: Pacjentka Re: Ginekolodzy z którymi miałam kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:18
        Dr Zbigniew Szymański również wspaniały lekarz przyjmuje na Szajnowicza 59/31.
        • Gość: pacjentka Re: Ginekolodzy z którymi miałam kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:48
          Tak zgadzam się dr Zbigniew Szymański jest wspaniały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka