Dodaj do ulubionych

Blagam pomózcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:38
Blagam pomózcie mi, bo trace to co najwazniejsze.Milosc rodziców.Otóz
obiecali mi , ze na 18-ke dostane scode superB.wyobrazcie sobie jakie bylo
moje zaskoczenie i rozczarowanie, gdy po wejsciu do garazu zobaczylem , ze
stoi tam WYOBRAZCIE SOBIE! tylko scoda octavia.bylem wsciekly,ze zostalem
oszukany.Juz chyba rodzice mnie nie kochaja skoro tak sie na nich
zawiodlem.Do dzis a minelo juz tydzien od zdarzenia nie odzywam sie do nich i
nie odebralem kluczyków. Jak wy oceniacie numer moich starych?
Obserwuj wątek
    • misiak32 Re: Blagam pomózcie 15.09.05, 21:43
      Gość portalu: sebek napisał(a):

> Blagam pomózcie mi, bo trace to co najwazniejsze.Milosc rodziców.Otóz
      > obiecali mi , ze na 18-ke dostane scode superB.wyobrazcie sobie jakie bylo
      > moje zaskoczenie i rozczarowanie, gdy po wejsciu do garazu zobaczylem , ze
      > stoi tam WYOBRAZCIE SOBIE! tylko scoda octavia.bylem wsciekly,ze zostalem
      > oszukany.Juz chyba rodzice mnie nie kochaja skoro tak sie na nich
      > zawiodlem.Do dzis a minelo juz tydzien od zdarzenia nie odzywam sie do nich i
      > nie odebralem kluczyków. Jak wy oceniacie numer moich starych?

dosyp im trutki na szczury do miodu który pewnie zajadają na śniadanko codzień
      rano....
      naprawdę to nie do pomyślenia żeby zrobić dziecku takie świństwo!!!!!
      a fe a fe a fe
      paskudni rodzice!!!!
      jesteście obrzydliwi!!!
      • Gość: sebek Re: Blagam pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:47
        Dzieki wiedzialem, ze chociaz tu znajde pokrewne dusze, które mnie pociesza w
        moim nieszczesciu.Nie wiedzialem , ze milosc rodziców moze tyak nagle wygasnac.
        • ulisses_czwa Re: Blagam pomózcie 15.09.05, 21:50
          Marna prowokacja... Zabierz zabawki i zmień piaskownice...
          • Gość: Sebek Re: Blagam pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:55
            Uwazasz , ze to prowokacja? W jakim celu mieli by mi ja robic rodzice.do tej
            pory zawsze dotrzymywali obietnic.Tak bylo od skutera do motocykla. Ale moim
            marzeniem byla wlasnie obiecana scoda superB.czekalem na nia póltora roku!
      • Gość: Mariusz Re: Blagam pomózcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:51
        To nie ludzie !!! To wilki !!!
        Jak mogli Ci coś takiego zrobić ?
        Łącze sie w bólu :(((

• Gość: smutna Re: Blagam pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:57
      Rozumiem Cie, też byłam w podobnej sytuacji.
      Rodzice obiecali, że kupią mi samolot, a gdy doszło co do czego
      dostałam.....paralotnię:-(
    • Gość: MoniM Re: Blagam pomózcie IP: 212.244.80.* 15.09.05, 21:57
      wyeliminuj rodziców, z takimi ludźmi nie mozna żyć, zawideli cie, współczuje ,
      to straszne miec takich rodziców... hahahahahaha
    • Gość: Inny rodzic Re: Blagam pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:13
      Napisz gdzie mieszkasz to porozmawiamy z tymi twoimi rodzicami. Może zlitują
      się i wymienią ten samochód.
      • Gość: Sebek Re: Blagam pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:21
        Ludowa zaraz za zakretem. Biala willa pietrówka (domofon - dzwonic z podaniem
        hasla "scoda superB" Dziekuje Wam.wiedzialem , ze zrozumiecie mój zyciowy
        problem.Widac sa na tym swiecie ludzie umiejacy wspólczuc komus w nieszczesciu.
        • Gość: vfsdvad Re: Blagam pomózcie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 16.09.05, 02:30
          niektore prowokacje nawet mnie smiesza ale ta jest zenujaca. ej "jak ty sie
          wogole nazywasz" no zenada ziom. niektore prowokacje wynikaja z przemyslen i na
          prawde smacznego poczucia humoru. Ty nie masz zadnego. serio. nastepnym razem
          pomysl. no znudzony debil.jaraj sie jaraj polmozgu. kto tu wpuszcza takich
          pajacow? :/
          • boki_czwa Re: Blagam pomózcie 16.09.05, 10:35
            A chodzcie znajdziemy go po IP :)) ???

I pojdziemy grupowo obejrzec domniemany nie chciany prezent i "zrugać" rodziców
            za tak wyrządzoną mu krzywdę :))

pozdr.

ps. to nie żart :)
            • Gość: Boki Re: Blagam pomózcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:36
              Bo w sumie to tylko chwilka :)
              • mariusz-79 Re: Blagam pomózcie 16.09.05, 10:57
                Chetnie dołącze do ekipy walczącej o prawa tego dziecka do obiecanego prezentu :P
                napiszcie tylko kiedy i gdzie jest organizowany ten najazd na niesłownych rodziców .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka