Dodaj do ulubionych

gdzie tankować lpg

IP: 82.160.8.* 08.04.06, 07:51
mam prozbe wyrazcie swoja opinie gdzie maja przewaznie dobry gaz badz nigdy
nie zawiedliscie sie tankuje na roznych stacjach i mam tylko jedna gdzie
samochodzik jezdzi bardzo dobrze na innych bywa roznie nawet na koncernach
zawiodlem sie podajcie kilka przyzwoitych stacji bo bardzo dobrych to chyba
nie ma
Obserwuj wątek
    • Gość: zimny Re: gdzie tankować lpg IP: 82.160.21.* 10.04.06, 10:09
      ja jestem zadowolony zestacji RED (sa na lodzkiej kolo obi i na sabinowskiej) i
      Unimot.Na redzie dostaniesz karte stalego klienta i z nia tankowanie tansze o
      jakies 7gr (srednio 1,92). Na Unimocie cena 1,92 byla ostatnio. Gaz kaloryczny,
      dobrze sie auto zbiera.
      • Gość: Robert Re: gdzie tankować lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:27
        tylko na BP
        • Gość: Do Roberta Re: gdzie tankować lpg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:56
          Chyba ocipiales
    • Gość: Arek Re: gdzie tankować lpg IP: 80.53.75.* 11.04.06, 10:36
      Statoil -Bardowskiego,BP -przy trójkącie, Shell w Poczesnej i Na JP II
      Reszta raczej niepewna ,omijać Petrochemię na Jagiellońskiej i BP przy KFC
      • Gość: Pawcio Re: gdzie tankować lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:35
        Z czystym sumieniem polecam stację Shell kolo OBI.Naprawde dobry i mocny gaz
        mają !!!
    • Gość: aro Re: gdzie tankować lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:30
      Jak ma sie dobry samochod to mozna tankowac wszedzie.Ja mam Civica i gdzie nie
      zatankuje tak samo jezdzi i tyl;e samo pali.
      • Gość: MARIAN Re: gdzie tankować lpg IP: *.man.czest.pl 11.04.06, 17:50
        Ja tankuje kolo tesco gaz shell,dobry gaz maja na stacji petrochemi plock na
        debiu kolo smieciarek,red tez,lukoil tez polecam.
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: gdzie tankować lpg 11.04.06, 19:17
      Gość portalu: GDZIE LPG napisał(a):

> mam prozbe wyrazcie swoja opinie gdzie maja przewaznie dobry gaz badz nigdy
      > nie zawiedliscie sie tankuje na roznych stacjach i mam tylko jedna gdzie
      > samochodzik jezdzi bardzo dobrze na innych bywa roznie nawet na koncernach
      > zawiodlem sie podajcie kilka przyzwoitych stacji bo bardzo dobrych to chyba
      > nie ma

Polecam oszola w Nowej Wsi.
    • Gość: ommen Re: gdzie tankować lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:51
      ja polecam reda na lodzkiej
    • Gość: marcin_k Re: gdzie tankować lpg IP: 212.203.133.* 13.04.06, 09:16
      Ja tankuję na Unimocie na Dębowej przy lini tramwajowej.
      Doznałem szoku, że tak kaloryczny gaz może być tak tani.
      Podobno mają też stację na Dekabrystów. Sie zajedzie przy okazji zakupów w Realu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka