Gość: p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:18 Ludzie macie quady?????????????? to napiszcie jakie i gdzie jeździcie może znacie jakieś super miejsca a może jedziecie na jakieś rajdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziomal Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:21 TU masz gdzie jeżdzimy:D www.atvpolska.pl/index.php?s=z42&id=10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allleex Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.03.07, 10:32 okolice zaborza, olsztyna, biskupic, kusięta itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:56 No wlasnie, kretynie. Niszczycie tylko przyrode, i straszycie ludzi chcących w spokoju pospacerowac po jurze. Powinni was scigać jełopy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yku Popieram, zchowanie- dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:29 Mieszkaniec Jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:30 tu to ja wiem ale może jeszcze gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Von z Jury wariaci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:38 Nie niszczcie jury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yku Re: Von z Jury wariaci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:01 Popieram, cierpliwość mi się już skończyła, będę od razu dzwonił na Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Von z Jury wariaci !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:04 ja mam inny sposob na tych baranow niszczacych jure.... zaczajam sie z wiatrówka z luneta i sobie strzelam- nie zabije ale pozostawie trwały slad.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: bogate bezmózgie PóŁGŁóWKI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:14 pewnie barany lepiej pod sklepem wóde pić i śmiecić zamiast spędzać miło czas wy ćwoki zwiedzające jure ja nie jeżdżę ale uwielbiam patrzeć jak inni jeżdżą i uważam że to super sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: bogate bezmózgie PóŁGŁóWKI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:17 Super głupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do q Re: bogate bezmózgie PóŁGŁóWKI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:18 A Ty masz pewnie tylko 2 alternatywy na spedzanie cazasu: obserwowac kretynów niszczących przyrode albo chlac wode pod sklepem. Gratuluje szerokich horyzontów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: bogate bezmózgie PóŁGŁóWKI ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 20:27 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Troche kultury i myślenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:13 QUADOWICZE!!! Przesadzacie!!! Pedziecie jak zwiariowani nawet nie raczycie zwolnic wyprzedzajac rowerzystow - a kurzy sie za wami!!! I ja musze odczekac az tumany opadna - troche kultury, wystarczy zwolnic. Po drugie - pedzac obok rowerzysty czy pieszego jest spore ryzyko ze ktos sie zagapi i wam wejdzie pod kola - nieszczescie gotowe! Pomijam fakt bezsensownego niszczenia jury. Jak bedziecie sobie za duzo pozwalac ludzie w koncu zareaguja, beda kontrole, policja straz lesna ruszy dupska i wam uprzykrzy zycie. Pomyslce o innych - nie jestescie sami na szlakach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:31 fajnie można poszaleć za krematorium na Lisińcu. Są tam 4 piaskownie i las. Jest gdzie śmiagać . pzdr KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:35 Widziałem kiedys tam jakiegos goscia na quadzie. Przynajmniej jury nie niszczy i ma szacunek do chronionej przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ste3f Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 19:40 quad to jest to!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona trawka Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 02.04.07, 19:48 Niekrórzy lubą Alejami się przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ste3f Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 12:59 Acha właściwie to ja chcę kupić quada!Może nie nowego-nie wiem czy byłoby mnie stać ale gdyby jakiś używany w nie najgorszym stanie............stefo@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 03.04.07, 13:30 sportowy/uzytkowy, do jakiej ceny? Moge Ci dac kontakt w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja quady na jurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:30 Tych wandali chyba nic nie odstraszy. Dzisiaj byłem sobie w Górach Towarnych w Kusiętach, i miałem nieszczęście ich spotkać. Oto filmik który udało mi sie nakręcic cyfrówką: www.youtube.com/watch?v=6r3WpyMtelU Niszczcie dalej przyrode - w końcu jak to mówi Kononowicz - niczego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Suuper że to nakreciłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:41 A o ile pamiętam to góry towarne należą do czekoś na kształ pomnika przyrody. A tutaj jest dowód że to jest pomnik przyrody: egzor.webpark.pl/mie_towarne.html To co do ku.. nędzy oni tam robią?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:41 Olsztyn, kusieęta, Biskupice.... a może na własnym podwórku byś pojeździł i zobaczył jakie czynisz straty. Ale pewnie ojciec z matką nogi by ci z dupy powyrywali... Jest jedno miejsce, ale tam pewnie nie pojedziecie bo trzeba zapłacić (śmieszne bo jeśli stać cię na quada z kilkanaście tysięcy to żałujesz paru złotych). To miejsce jest przed Biskupicami, ogromny oznakowany teren z różnymi przeszkodami terenowymi. Tam sobie hulajcie ile dusza zapragnie... odpuście sobie szlaki piesze i rowerowe. Teraz znajdzie się jakiś głupek który mnie obrazi :) ale zwisa mi to... nie ma to jak odwaga na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 08:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:05 cześć wiecie ci ja jeżdżę na qadzie i muszę wam powiedzieć że jeszcze nigdy nie jeździłem po szlakach turystycznych, ścieżkach rowerowych itd i nie mogę patrzeć jak inni to robią często jeżdżę do Biskupic ale niestety tylko tam bo nie ma u nas takich miejsc więcej a coraz więcej ludzi ma qady i będzie coraz gorzej więc może ktoś zacznie robć ścieżki dla qadów jak się robi ścieżki rowerowe i będzie dużo mniej wandali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 19:22 no bo Ty jestes normalny, jednym z niewielu normalnych quadowcow. Jest w okolicy Cz-wy tyle hałd, dlaczego tam nie pojadą? Tam nie ma rezerwatów przyrody, mogą sobie szaleć do woli. Jura to najcenniejsze chyba co mamy, i jesli to zniszczymy to staniemy sie jeszcze gorszym zad...iem niz jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: QUADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 25.04.07, 13:25 Zgadza sie. Tez mam quada i troche na nim lubie poszalec. Ale w zyciu nie wjechalem i nie planuje wjechac na zaden szlak turystyczny, a tym bardziej w rejony objete ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś